ΣΙΝΕ

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Κύπελλο Ελλάδας: Νίκη Βόλου - Απόλλων Σμύρνης 1-0 [VIDEO]

Αγχώθηκε, ηττήθηκε, αλλά προκρίθηκε ο Απόλλων Σμύρνης!!!Μπορεί να αγχώθηκε, αλλά τελικά η ομάδα του Λόρι Σάντσες κατάφερε να τσεκάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου...

Η Νίκη Βόλου προηγήθηκε στο 81' με τον Τσίτα και δημιούργησε μεγάλες ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ, που θα της έδινε την πρόκριση, αλλά η Ελαφρά Ταξιαρχία άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων και παρά την ήττα της συνεχίζει στη διοργάνωση. Αντίπαλος του Απόλλωνα στους "8" θα είναι ο νικητής του ζευγαριού ΠΑΟΚ-Ηρακλής.

Η Νίκη ήταν η ομάδα που προσπάθησε περισσότερο και παρουσιάστηκε πιο δραστήρια στο πρώτο ημίχρονο, όμως, οι κλασικές ευκαιρίες ήταν για τον Απόλλωνα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και απείλησαν σε δύο περιπτώσεις με τον δραστήριο Σοϊλέδης, που ήταν και ο καλύτερος παίκτης τους. Από την άλλη πλευρά, ο Απόλλων ως το 25 απειλούσε μόνο με τα στημένα, κυρίως εκτελεστής των οποίων ήταν ο Κουκ. Εξαίρεση το σουτ του Πετρόπουλου, το οποίο απέκρουσε ο Αποστολίδης.

Η πρώτη φάση σε ροή παιχνιδιού για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 34', όταν ο Άμπροουζ άλλαξε ωραία το παιχνίδια για τον Μπάρκογλου, ο οποίος κοντρόλαρε και σούταρε χωρίς να βρει στόχο. Στο 43' είχαμε την καλύτερη φάση του ημιχρόνου με το δοκάρι. Ο Άμπροουζ τροφοδότησε τον Πετρόπουλο, εκείνος σούταρε εντός περιοχής, ο Αποστολίδης βρήκε την μπάλα κι εκείνη στη συνέχεια τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Πιο δυνατά μπήκε ο Απόλλων στο δεύτερο ημίχρονο με τους παίκτες του στα πρώτα λεπτά να δοκιμάζουν αρκετά σουτ με χαρακτηριστικότερο αυτό του Άμπροουζ στο 47', όταν ο Αποστολίδης αναγκάστηκε να παραχωρήσει κόρνερ. Ο Έλληνας τερματοφύλακας λίγο μετά απέκρουσε σουτ και από τους Μπάρκογλου και Διαμαντή. Στα επόμενα λεπτά η Νίκη ανέβασε και πάλι την απόδοσή της χωρίς, αλλά να κάνει ευκαιρίες. Στο 63' ο Γκόμες δε δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει το σουτ του Παπαδόπουλου, ενώ δύο λεπτά μετά αντέδρασε σωστά και σε σουτ του Γέσιτς. Ο Γκόμες πραγματοποίησε νέα απόκρουση σε σουτ του Ανιέτε κρατώντας το μηδέν για μία ακόμη φορά.

Ωστόσο, στο 81' δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα. Ο Ανιέτε έκανε ωραία προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή, γύρισε την κατάλληλη στιγμή την μπάλα προς τον Τσίτα και ο τελευταίος από κοντά την έστειλε στα δίχτυα, έκανε το 1-0 και ταυτόχρονα έβαλε φωτιά στο παιχνίδι. Η Νίκη συνέχισε να πιέζει προκειμένου να βρει και δεύτερο γκολ, το οποίο θα της έδινε την πρόκριση, όμως, τελικά δεν τα κατάφερε, χάνοντας τρεις μεγάλες ευκαιρίες με Ανιέτε, Μπιτσάκο και Ζουλιώτη.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Παπαδόπουλος, Γκότοβος, Γιώτας, Αναστασόπουλος (60' Σεϊμάν), Ακασού (68' Τσίτας), Μανουσάκης (78' Μπιτσάκος), Σουϊλέδης, Γέσιτς, Ανιέτε.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΣΑΝΤΣΕΣ): Γκόμες, Χατζηζήσης, Διαμάντης, Παπαζαχαρίας (46' Έγκον), Σόουζα, Καμαρά, Αμπρόουζ, Τσιλιγκίρης, Κουκ (62' Γκουέλα|), Μπάρκογλου, Πετρόπουλος.

                                   


sport.gr

Σε λίγο το video...

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: