ΣΙΝΕ

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Πανθρακικός - Λεβαδειακός 1-0 (video)

Μια κεφαλιά του Ιγκορ στο 75’ καθόρισε το παιχνίδι Πανθρακικός-Λεβαδειακός με τον Βραζιλιάνο να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Δύο δοκάρια είχαν οι...
9γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος. Το πρώτο με τον Τζάνη, ο οποίος παραλίγο να σκοράρει με εκτέλεση κόρνερ και με τον Κάσες με σουτ έξω από την περιοχή.
Τους 24 πόντους έφτασαν οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στους 17 και στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Τέσσερις συνεχόμενες ήττες έχει η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου.

Το ματς
Το πρώτο ημίχρονο αν και ξεκίνησε δυνατά ήταν κατώτερο του μετρίου μέχρι το 35ο λεπτό. Ο Πανθρακικός μπήκε πιο καλά στο ματς και ο Λεβαδειακός είχε παθητικό ρόλο στο πρώτο τέταρτο. Στο 5’ παραλίγο να μπει ένα εντυπωσιακό γκολ, με την μπάλα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τζάνη, να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι έως το 35’ ήταν πολύ κακό και δεν δημιουργήθηκε καμία ουσιαστική φάση. Η ομάδα της Κομοτηνής έλεγχε το παιχνίδι και απείλησε σε δύο περιπτώσεις λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με τον Ντιόγκο και τον Κάσες, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι. Ωστόσο, αν και η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε δύο δοκάρια. Τη μεγαλύτερη ευκαιρία ωστόσο στα πρώτα 45 λεπτά την έχασε αυτή του Νίκου Καραγεωργίου με τον Ορτέγκα τρία λεπτά πριν το τέλος.

Στο δεύτερο οι ευκαιρίες ήταν πολύ λίγες και όλες για τους γηπεδούχους, οι οποίοι ήταν ανώτεροι, όπως και συνολικά στο παιχνίδι. Οι δύο ομάδες έκαναν πολλά λάθη και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται φάσεις. Όσο έφτανε προς το τέλος του παιχνίδι η ομάδα της Κομοτηνής πίεζε, χωρίς να γίνεται ιδιαιτέρως απειλητική. Ωστόσο, ο Ιγκόρ σκόραρε έναν τέταρτο πριν το ματς, χαρίζοντας το «τρίποντο» στην ομάδα του.

Πανθρακικός(Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Ιγκόρ, Χρήστου(16’ Μακρυδημήτρης), Λαδάκης, Ζος, Κάσες (90 +1’ Χασομέρης), Μπαϊκαρά, Τζάνης (83’ Τριανταφύλλου), Ντιόγκο

Λεβαδειακός(Καραγεωργίου): Πρζιρόβσκι, Νικολακάκης, Σκέμπης (84’ Γιάντσης), Γεωργίου, Μαρτίνεθ, Λυκογιάννης (82’Βασιλείου), Λαμπρόπουλος(71’ Ιωαννίδης), Κονέ, ορτέγκα, Καπό, Ροζέριο

sport-fm
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: