ΣΙΝΕ

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Παναθηναϊκός - Πλατανιάς 1-0 [VIDEO]

Ένα γκολ από τον Αμπέντ (40’) ήταν αρκετό για τον Παναθηναϊκό, για να επικρατήσει 1-0 του Πλατανιά και να κάνει για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν τρεις σερί νίκες.
Μέτριος ο Παναθηναϊκός βρήκε απέναντί του έναν...
καλύτερο Πλατανιά, ο οποίος προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει κάποιες από τις ευκαιρίες που είχε, αφού συνάντησε έναν εξαιρετικό Καπίνο.

Με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Βλαχοδήμου, ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι.

Το ματς:
Αγχωμένος και όχι καλός δημιουργικά παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκό, στο ξεκίνημα του παιχνιδιού κόντρα στον Πλατανιά. Οι «πράσινοι» αδυνατούσαν να κυκλοφορήσουν καλά την μπάλα, κόντρα στους καλά στημένους στον αγωνιστικό χώρο, Χανιώτες. Εκείνη, από την άλλη έβρισκαν αρκετούς χώρους για να δημιουργήσουν ρήγματα, αλλά συνάντησαν έναν πολύ καλό Καπίνο.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου όμως, οι παίκτες του Αναστασίου, βρήκαν λύση στο πρόβλημα. Ο Κλωναρίδης κινήθηκε ωραία, ο Γεωργαλλίδης με διώξιμο έδωσε στον Αμπεντ τηνμ δυνατότητα για ένα ριμπάουντ πρώτης τάξεως. Το γκολ ήρθε, τα πράγματα έγιναν πιο απλά, ειδικότερα από την στιγμή που όσες φορές βρέθηκε εκτεθειμένος αμυντικά, έμεινε το μηδέν. Έτσι πήγαν και στα αποδυτήρια, μετά το τέλος των πρώτων 45 λεπτών.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για τους δύο προπονητές. Ο Παναθηναϊκό έδωσε αρκετά μέτρα στον Πλατανιά, κλείστηκε πολύ στην άμυνά του και… «περίμενε» τον αντίπαλο. Ο Αναστασίου φιλοδοξούσε να «χτυπήσει» στην κόντρα, την στιγμή που ο Μπεργκ παρέμενε, σχεδόν εκτός παιχνιδιού, έχοντας ακουμπήσει ελάχιστα τη μπάλα. Οι Χανιώτες, από την άλλη πλευρά, κυρίως με παιχνίδι από την πλευρά του Βλαχοδήμου, προσπάθησαν να απειλήσουν, ωστόσο δεν έβγαζαν φάσεις.

Τα λεπτά κύλησαν, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αυξήσει τα τέρματά του, αλλά ο Αμπέντ, στις δύο τελικές που έκανε δεν το κατάφερε και το ρευστό 1-0 έμενε μέχρι το φινάλε. Ο Πλατανιάς προσπάθησε να πιέσει λίγο παραπάνω, την στιγμή όμως που θα τα έπαιζε όλα για όλα, ο Βλαχοδήμος με μια ανόητη κίνηση πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα και έφυγε για τα αποδυτήρια, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες. Το τελευταίο σφύριγμα από τον Σιδηρόπουλο βρήκε τον Παναθηναϊκό να παίρνει τη νίκη.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Μαρινάκης (68’ Κουτρουμπής), Νάνο, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Ζέκα, Λαγός (57’ Μπαϊράμι), Αμπέντ, Πράνιτς, Κλωναρίδης (73’ Καρέλης), Μπεργκ.

Πλατανιάς (Νίκος Αναστόπουλος): Γεωργαλλίδης, Ινκούμ, Φερνάντες, Φαΐσκα, Αγκιλέρα, Τετέ, Γουνδουλάκης (85’ Σιαλμάς), Καζναφέρης (78’ Σιώπης), Βλαχοδήμος, Τόρες, Κάταϊ (71’ Μπέλιτς).

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Γεωργιάδης (Κοζάνης) 
sport-fm
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: