ΣΙΝΕ

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 1-0 [VIDEO]

Σε προσωπική υπόθεση του Λούκας Πέρεθ εξελίχθηκε η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας...

Ο «δικέφαλος του Βορρά», αν και τα βρήκε σκούρα, με οδηγό τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, που σκόραρε στο 53ο λεπτό, κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ1-0 στην Τούμπα.

Το εξαιρετικό στήσιμο από τον Μάκη Χάβο αλλά και το πρόβλημα στην τελική πάσα δυσκόλεψαν αρκετά τους παίκτες του Στέφενς, που όμως κατάφεραν τελικά να πετύχουν την Τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Ντεμπούτο στη βασική ενδεκάδα για τον Μαντούρο (είχε αγωνιστεί ως αλλαγή στο ματς Κυπέλλου απέναντι στον Ηρακλή), που αν και είχε καλές τοποθετήσεις, έδειξε να υστερεί ακόμη σε αγωνιστικό ρυθμό. Επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα και για τον Μπούντιμιρ, που πέρασε στο 60’ στη θέση του Τζούνιορ.

Πλέον, στον ΠΑΟΚ ελπίζουν σε «στραβοπάτημα» του Ολυμπιακού στο Περιστέρι (19.30) προκειμένου να «ψαλιδίζουν» την διαφορά τους από την κορυφή. Για ακόμη ένα παιχνίδι μακριά από Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός φεύγει με... άδεια χέρια και έμεινε στους 24 βαθμούς.

Το ματς:
Ιδιαίτερα επιθετικό ήταν το ξεκίνημα και των δύο ομάδων στο ματς. Από την μία πλευρά, ο ΠΑΟΚ έκανε σαφές πως «έψαχνε» από νωρίς το γκολ που θα ξεκλειδώσει την άμυνα των φιλοξενούμενων και από την άλλη ο Παναιτωλικός, παρά την έμφαση στην αμυντική λειτουργία, ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις που έβγαζε με τους Μπακάκη και Καμαρά. Η πολυπρόσωπη μεσαία γραμμή της ομάδας του Αγρινίου έδειξε να δυσκολεύει ιδιαίτερα την ομάδα του Στέφενς που δεν μπορούσε να πλησιάσει οργανωμένα την περιοχή του Ράφαελ, που εξουδετέρωνε χωρίς πρόβλημα τις ψηλές σέντρες των γηπεδούχων.

Με το πέρασμα των λεπτών και χάρη στην κινητικότητα του Λούκας ο «δικέφαλος του Βορρά» άρχισε να γίνεται πιο γρήγορος, ωστόσο, το πρόβλημα στην τελική πάσα δεν λύθηκε. Ο Παναιτωλικός αν και έχασε αρκετά μέτρα στο γήπεδο στο φινάλε του ημιχρόνου, είχε ακόμη μία ευκαιρία –με τις γνωστές αντεπιθέσεις- να ανοίξει το σκορ όμως ο εξαιρετικός Γλύκος κράτησε το «μηδέν».

Ιδανικό ξεκίνημα για τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο. Ο πιο δραστήριος παίκτης του στο πρώτο ημίχρονο, Λούκας, ήταν αυτός που τελικά κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Ράφαελ στο 53’ και έδιωξε, παράλληλα, το άγχος από τα πόδια των συμπαικτών του. Το γκολ ανάγκασε την ομάδα του Μάκη Χάβου να παίξει πιο ανοιχτά με αποτέλεσμα η μεσαία γραμμή να γίνει πιο ευάλωτη.

Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε καθώς από τη μία ο ΠΑΟΚ ήθελε να κρατήσει το υπέρ του σκορ, ενώ απ’ την άλλη οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να έχουν χάσει τη συνοχή τους έπειτα από την αλλαγή σε πρόσωπα και σύστημα (4-4-2). Οι αλλαγές του Στέφενς έδειξαν να «φρεσκάρουν» κάπως την εικόνα του «δικέφαλου του Βορρά», που παρά την αδυναμία του σε δημιουργικότητα, κατάφερε να κρατήσει το 1-0 μέχρι το φινάλε.

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Λίνο, Σκόνδρας, Τζαβέλας, Βίτορ, Λαζάρ, Μαντούρο (58 Βούκιτς), Κατσουράνης, Στοχ (80’ Γεωργιάδης), Λούκας, Σαλπιγγίδης (64’ Αθανασιάδης)

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Καλί, Κούσας, Μπικέι, Τζούνιορ (60’ Μπούντιμιρ), Γοδόι (79’ Μύγας), Σφακιανάκης, Θεοδωρίδης (69’ Νταλμά), Μπακάκης, Καμαρά

Διαιτητής: Τοπούζης

sport-fm
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: