ΣΙΝΕ

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Μπρούσκο: Ποιες οι καταιγιστικές εξελίξεις στο επιτυχημένο καθημερινό σήριαλ του ΑΝΤ1

Για τις εξελίξεις του ρόλου που υποδύεται στο επιτυχημένο καθημερινό σήριαλ του ΑΝΤ1, Μπρούσκο, μίλησε η Ελένη Βαΐτσου στο περιοδικό «Νέο Τηλεκοντρόλ».


Απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τις αποφάσεις που θα πάρει η τηλεοπτική Μελίνα, η ηθοποιός αποκάλυψε για το Μπρούσκο: «Βλέπει ότι ο Σήφης δεν συμπεριφέρεται πολύ καλά, μετανιώνει που επέστρεψε κοντά του από ανασφάλεια και όταν έρχεται ο Αχιλλέας και τη διεκδικεί, παίρνει την απόφαση να φύγει μαζί του. Και θα καταλάβει και αυτή και ο Αχιλλέας ότι τίποτα δεν μπορεί να τους κρατήσει χώρια. Είναι διατεθειμένη να ρισκάρει πολλά για να ζήσει αυτόν τον έρωτα».

Όσο για το ποιος θα είναι ο ρόλος της πρώην συζύγου του Αχιλλέα, Ευρυδίκης στο Μπρούσκο; «Η Ευρυδίκη θα είναι πάντα εκεί και θα αναστατώνει. Αλλά η Μελίνα θα χαλαρώσει και θα αισθανθεί ότι επιτέλους ανήκει σε μια οικογένεια και αυτό είναι σημαντικό για γιατί δεν ένιωσε ποτέ έτσι με τον Σήφη και δεν είχε στενή σχέση με την Αναστασία», είπε.

Σημείωσε, μάλιστα, για το Μπρούσκο, ότι μετά την αποκάλυψη του ειδυλλίου της Εύας με τον Σήφη και του ότι αυτή τη σχέση τη γνώριζε η καλύτερή της φίλη, Αναστασία, επηρεάζεται έντονα η μεταξύ τους σχέση: «Η Μελίνα είχε απόλυτη εμπιστοσύνη στη Βασιλική και ό,τι κι αν συμβεί τρέχει πρώτα και τα λέει σε εκείνη. Δεν έχει μυστικά. Οπότε το ότι κράτησε ένα τέτοιο μυστικό, την απογοητεύει. Για αυτό και θα της κρατήσει και μούτρα για κάποιο διάστημα, αλλά θα ξεπεραστεί αυτό. Είναι σκληρό που δεν πηγαίνει στον γάμο (σ.σ. με τον Μηνά), αλλά είναι πολύ πληγωμένη και δεν είναι ακόμη σε θέση να την αντιμετωπίσει και να είναι όπως ήταν πριν».
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ & ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ
Διαβάστε περισσότερα για το Μπρούσκο


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: