ΣΙΝΕ

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Ζώδια: Προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Κυριακή 12 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Προσπαθώντας να είστε περισσότερο ευχάριστοι ακόμα και στον εαυτό σας, ανοίγεστε από μόνοι σας και...
από εκεί που μερικοί είστε στην κλεισούρα και τους συλλογισμούς, κάνετε ακόμα και μακρινές διαδρομές για να ξεσκάσετε. Κάποιες πληροφορίες που θα ανταλλάξετε θα σας ευχαριστήσουν. Το καφεδάκι με φίλους είναι απαραίτητο.
Ερωτικά: Σας αρέσει να μιλάτε και να βγάζετε αυτά που σκέφτεστε και αυτό σας κάνει πολύ καλό. Για αυτό θα είστε πολύ παρορμητικοί και θα κάνετε συζητήσεις που θα σας αποδείξουν ότι αγαπιέστε. Κυρίως με Ζυγό ή Τοξότη θα έρθετε σε πολύ καλή επαφή.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα παρόλο που είναι ημέρα ξεκούρασης και χαλαρότητας, όσοι ασχολείστε με γραπτά κείμενα ή έχετε να παραδώσετε εργασίες που είναι φόρτος για σας, θα τις ολοκληρώσετε σήμερα. Κατά τα άλλα, υπάρχει μια μεγάλη στροφή που θα την κάνετε αναγκαστικά, αναζητώντας νέες πηγές και δουλειές για να σας βγάλουν από το τέλμα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Όταν προσπαθείτε πάρα πολύ για κάτι έρχονται στιγμές που αναγκαστικά θέλετε να ξεκουραστείτε ή να επικοινωνήσετε επιλεκτικά με κάποια άτομα τα οποία σας κάνουν καλό και σας ανοίγουν τους ορίζοντες. Επειδή δεν πολυμιλάτε, καλό θα ήταν να μιλήσετε σε ένα πρόσωπο που εμπιστεύεστε για να χαλαρώσετε περισσότερο.
Ερωτικά: Υπάρχει ένα ενδιαφέρον για ένα πρόσωπο το οποίο δεν είναι και τόσο εύκολο να το προσεγγίσετε και προτιμάτε να το σκέφτεστε παρά να κάνετε κινήσεις, γιατί φοβόσαστε την έκθεση. Κατά τα άλλα, όσοι είστε μέσα σε σχέση μπορεί να αναζητήσετε την απομόνωση ή εκ των πραγμάτων να παραμείνετε στο σπίτι. Η επαφή με Δίδυμο ή Τοξότη σάς δίνει χαρά και σας αναζωογονεί, αλλά δεν τολμάτε να εκδηλωθείτε παραπάνω.
Καριέρα & Οικονομικά: Λειτουργείτε πολύ οργανωμένα και πειθαρχημένα αυτό το διάστημα και, παρόλο που έχετε δυνατότητες εξέλιξης, εσείς μπορεί να φοβόσαστε. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο γιατί υπάρχουν αναστολές ή κάποια όρια τα οποία σας τα βάζουν οι άλλοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Βγαίνετε έξω από το καβούκι σας και μπορεί να κάνετε και δηλώσεις. Επειδή όλο αυτό τον καιρό έχετε κατά νου ότι χρειάζεται να φροντίσετε δικά σας πρόσωπα και να ακολουθήσετε ακόμα και αυτά που σας λένε, ίσως σήμερα νιώθετε πιο ανεξάρτητοι να κινηθείτε όπως θέλετε.
Ερωτικά: Μπορείτε και παίρνετε μετά από καιρό προσωπικές αποφάσεις οι οποίες μπορεί να είναι καλές αλλά μπορεί να σας φέρουν και ένα ταρακούνημα, για τον τρόπο που λειτουργείτε απέναντι στη σχέση σας. Μια νέα κατάσταση πάντως γεννιέται την οποία θέλετε δεν θέλετε θα την ακολουθήσετε. Γιατί η φιλία με το σύντροφό σας μπορεί να είναι απαραίτητη για τη συνέχεια της σχέσης σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες ευκαιρίες τις οποίες για να τις ακολουθήσετε θα χρειαστεί συγχρόνως να ακολουθήσετε κάποιες ιδέες περισσότερο μοντέρνες, οικολογικές ή ακόμα και εναλλακτικές. Η συνεργασία με Κριό θα σας βοηθήσει να εξελιχτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Ίσως θέλετε να μιλήσετε παραπάνω και αυτό μπορεί να σας εκτονώσει κατά κάποιο τρόπο. Η γενική εικόνα σας είναι πιο ανάλαφρη και αυτό βοηθάει στις επικοινωνίες και τις σχέσεις που πιθανόν να έχουν διακοπεί. Μπορεί να βάλετε και νερό στο κρασί σας και να έρθετε σε επαφή με ένα άτομο της οικογενείας σας.
Ερωτικά: Αναλαμβάνετε να βγάλετε κατά κάποιο τρόπο το φίδι από την τρύπα, γιατί μερικοί είστε στο μάτι του κυκλώνα με τις αλλαγές που γίνονται και δεν ξέρετε ακόμα τι μέλλει γενέσθαι. Αν νιώθετε ανασφάλεια ίσως και να φλερτάρετε με ένα πρόσωπο που σας προκαλεί ανεμελιά κυρίως Δίδυμο ή Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αποφασίσει πως ό,τι και να συμβεί θα το περάσετε στο ντούκου, γιατί δεν αντέχετε και πάρα πολύ να τρέχετε και να κουράζεστε. Για αυτό μόνο χαλαρές συζητήσεις και πράγματα που είναι απλά και όχι πολύπλοκα.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Εντυπωσιάζεστε από κάποια μη αναμενόμενα αποτελέσματα. Και επειδή είναι η ημέρα των εκπλήξεων και των αποκαλύψεων μπορεί να βρεθείτε στο επίκεντρο μιας παρέας η οποία θα σας δώσει την δυνατότητα να εκφραστείτε πιο ελεύθερα και χαλαρά.
Ερωτικά: Αναγνωρίζετε την ανάγκη σας να έχετε μια καλή επικοινωνία, αλλά μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να μην είχε αποκατασταθεί τόσο καλά η επαφή σας. Πάντως, αν είστε ελεύθεροι και δοκιμάζετε τις δυνάμεις σας, σήμερα θα είναι πιο εύκολο να γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο με ένα τρόπο που ούτε κι εσείς θα καταλάβετε θα σας κάνει πιο ανοικτούς.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν προοπτικές και από σήμερα μπορεί να ξεκινήσει κάτι καινούργιο να γεννιέται μέσα στο μυαλό σας. Το οποίο πιθανόν να σχετίζεται με ένα πρόσωπο που είναι φορέας νέων ιδεών και έξυπνων λύσεων. Ο Υδροχόος ίσως να βρεθεί ξαφνικά συνεργάτης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Κάνετε ένα γενικό ρεκτιφιέ το οποίο δεν είναι και τόσο πολύ εύκολο, επειδή μερικές φορές ψάχνετε μόνο για λεπτομέρειες και δεν βλέπετε πιο βαθιά. Πάντως, σας απασχολούν πολλά θέματα τα οποία δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστείτε. Αυτό πιθανόν οφείλεται στον τρόπο που επικοινωνείτε ή ίσως πρέπει να μιλήσετε σε πολλούς και αυτό σας μπλοκάρει.
Ερωτικά: Έχετε μεγάλη εμπλοκή με ένα Δίδυμο ο οποίος χωρίς να το θέλει ίσως σας έχει αγχώσει παραπάνω από το κανονικό. Για αυτό δοκιμάστε έναν άλλο τρόπο να τα βρείτε μαζί του για να μην υπάρχουν κόντρες και θέματα επικοινωνίας. Από την άλλη οι πολλές επαφές και οι νέες γνωριμίες σας αρέσουν αλλά μπορεί και να σας κουράζουν ή να σας κάνουν να νιώθετε τύψεις για την ελαφριά διάθεσή σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Παρόλο που είναι Κυριακή σας απασχολούν πολλές υποθέσεις και μερικοί έχετε κλείσει δουλειά για σήμερα. Θέλετε να βγείτε από το αδιέξοδο και υπάρχουν ευκαιρίες που ίσως τώρα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Γενικά: Ανανεώνεστε και αυτό σας βοηθάει στο να νιώσετε κάπως καλύτερα. Ίσως βρεθείτε σε μια παρέα με την οποία θα περάσετε καλά, χωρίς να έχετε καθόλου άγχος ή βάρος γιατί κάπως χαλαρώνετε.
Ερωτικά: Έχετε μια παραπάνω ευκαιρία να πείτε και να κάνετε πράγματα τα οποία σας κάνουν να νιώσετε καλά. Γιατί και χωρίς να το θέλετε θα βρεθείτε σε μια πολύ καλή κατάσταση με ένα πρόσωπο, ίσως έναν Υδροχόο που θα γνωρίσετε πολύ ξαφνικά.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική προσπάθεια πάντα μετράει και θα δείτε ότι θα κάνετε κάτι καλό. Αρκεί να έχετε μέσα στο μυαλό σας ότι και μόνοι σας έχετε αξία. Χωρίς να φοβόσαστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Είστε αρκετά ανοικτοί στην γνώση, για αυτό θα δείτε ότι θα ξεπεράσετε ένα σημαντικό κομμάτι που σας μπλοκάρει και δεν σας αφήνει να κινηθείτε εύκολα. Η εξωτερίκευση θα είναι ένα σημαντικό όπλο που θα σας βγάλει στην επιφάνεια πράγματα που σας είχαν πληγώσει.
Ερωτικά: Ο εξομολόγηση ενός Διδύμου θα σας βοηθήσει να ξεδιαλύνετε το τοπίο μέσα σας. Γενικά, η προσωπικότητά σας είναι πολύ μαγνητική αυτή την περίοδο και γίνονται πολλά καλά υπέρ σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε να κάνετε πολλά πράγματα και κυρίως θα πρέπει ακόμα και σήμερα να ασχολείστε με χαρτιά ή με κάποια καινοτομία, η οποία τώρα σιγά σιγά βγαίνει στην επιφάνεια και θα πρέπει από αυτή την εβδομάδα να την διαχειριστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Βρίσκεστε πολύ εύκολα στην πλευρά του άλλου και αυτό σας δίνει μια άνεση επικοινωνιακή και μεγάλη ευκολία στο να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα αλλά και να αποκτήσετε γνώσεις ή πληροφορίες.
Ερωτικά: Έχετε μια ελαφρότητα και αυτό βοηθάει στο να ξεφύγετε από τα δύσκολα και να έχετε μια μεγάλη άνεση ακόμα και σε καταστάσεις οι οποίες σας έχουν περιορίσει. Η σχέση με το Λιοντάρι θα σας κάνει καλό. Από την άλλη ο Παρθένος σας αντιμετωπίζει με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Αυτό σας αρέσει αλλά η προσέγγιση δεν είναι και πολύ εύκολη.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλύετε πολλά πράγματα τα οποία σας βοηθάνε να κερδίσετε κάποιες συνεργασίες. Ακόμα κι εκεί που θα πάτε θα γνωρίσετε κάποια άτομα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε μερικές νέες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Χωρίς καλά-καλά να το καταλάβετε και χωρίς να το έχετε επιδιώξει θα βγείτε ξαφνικά από μια κατάσταση η οποία σας ενοχλεί. Χρειάζεται να κάνετε και πράγματα τα οποία δεν είναι πολύ προγραμματισμένα.
Ερωτικά: Η επιφανειακή επικοινωνία δεν σας πηγαίνει αλλά μερικές φορές δεν θα ήταν και τόσο άσχημο να έχετε μια ανάλαφρη επαφή, χωρίς να οργανώνετε το μέλλον, μόνο να περάσετε τη στιγμή σας καλά. Ίσως ένας Δίδυμος ή ένας Υδροχόος να σας το προσφέρει αυτό.
Καριέρα & Οικονομικά: Συζητήσεις και γνώσεις που θα σας βοηθήσουν να βγάλετε πέρα την επόμενη εβδομάδα. Όσοι έχετε γεννηθεί από τις 27 έως και τις 31 περνάτε μια φάση που γίνονται συνέχεια ξαφνικά γεγονότα που μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να τα χωνέψετε. Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πιο εύκολα τις αλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Από σήμερα που μπαίνει ο Ερμής στο ζώδιο σας θα σας δώσει μεγαλύτερες ευκαιρίες να αναπτύξετε όλες τις θεωρίες σας αλλά να μεγαλώσει και η πίστη στον εαυτό σας για κάτι, που πιστεύετε ότι αν το ξεκινήσετε θα πετύχετε.
Ερωτικά: Η ψυχή σας προσπαθεί να εξελιχτεί για να βρείτε τελικά την προσωπική σας πορεία, κυρίως μέσα από μια προσωπική σχέση η οποία σας αναπτύσσει, έστω και με έναν δύσκολο τρόπο. Η σχέση με Λιοντάρι χρειάζεται ανανέωση. Θα έρθετε επίσης πιο κοντά με τον Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κατά νου να αλλάξετε την προσωπική σας στάση, γιατί κατά κάποιο τρόπο είστε κάτω από επιταγές άλλων. Καταστάσεις που μπορεί να εκδηλώνονταν σαν υπερβολική υποχρέωση ή ακόμα και οικογενειακό βάρος, τώρα θα μπουν σιγά σιγά στη θέση τους.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Αντιδράτε σε κάποιες καταστάσεις οι οποίες σας κουράζουν γιατί δεν είναι εύκολο για σας να παραβρεθείτε σε πολλά μέρη. Θα διαλυθείτε και καλό είναι να διακρίνετε που τελικά θα πάτε και με ποιον θα μιλήσετε.
Ερωτικά: Ασχολείστε με ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι Δίδυμος και ίσως με τον τρόπο του σας παρασύρει, σε υπερβολικό μάλιστα βαθμό. Το θέμα είναι να μην αποσυντονιστείτε. Η συζήτηση μ” ένα Λιοντάρι μπορεί να σας κάνει καλό.
Καριέρα & Οικονομικά: Καλό είναι να μιλήσετε με κάποια άτομα πριν πάρετε αποφάσεις, οι οποίες θα καθορίσουν την προσωπική σας γνώμη πολύ παραπάνω από άλλες φορές. Γιατί θα προστεθούν κάποιες νέες πληροφορίες, από τις οποίες θα πρέπει να κρατήσετε αυτές που σας ωφελούν.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: