ΣΙΝΕ

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

«Κρυμμένες Αλήθειες»: Τα νέα επεισόδια (14 - 15 - 16 - 17 - 18) (videos)

Ο ντετέκτιβ Καάν συνεχίζει τις ενδελεχείς έρευνες για να προσεγγίσει την αλήθεια. Τα στοιχεία που συλλέγει οδηγούν τους ειδικούς της αστυνομίας στη...

Mega: Καθημερινά στις 18:50

Δευτέρα 6/1


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14

Ο ντετέκτιβ Καάν συνεχίζει τις ενδελεχείς έρευνες για να προσεγγίσει την αλήθεια. Τα στοιχεία που συλλέγει οδηγούν τους ειδικούς της αστυνομίας στη σκιαγράφηση ενός πορτραίτου που φαίνεται ότι ανήκει στον απαγωγέα. Όταν το βλέπει η Σουνά σοκάρεται γιατί μάλλον αναγνωρίζει στο σκίτσο ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός τους.



Τρίτη 7/1
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15

Η Σουνά ακολουθεί τον ύποπτο και θέτει τη ζωή της σε κίνδυνο. Συζητά με τον Καάν τις υποψίες της και εκείνος συλλαμβάνει το πρόσωπο που του υποδεικνύει, όμως ένα αναπάντεχο γεγονός δημιουργεί και πάλι εμπόδια στην έρευνα της αστυνομίας.





Τετάρτη 8/1
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16

Οι ιδιαίτερες περιστάσεις φέρνουν πιο κοντά τη Σουνά και τον Καάν. Την ίδια στιγμή το πτώμα μια κοπέλας και οι υποψίες πως ανήκει στη Ζεϊνέπ αναστατώνει τους πάντες.





Πέμπτη 9/1
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17

Η Σουνά και ο Τζαφέρ καταρρέουν. Η Σουνά παθαίνει νευρικό κλονισμό και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Οι δημοσιογράφοι μαθαίνουν το γεγονός και η είδηση ανακοινώνεται από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.





Παρασκευή 10/1
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18

Ο Ρουζγκιάρ, με τη σκέψη πως έχασε για πάντα τη Ζεϊνέπ, έχει βυθιστεί σε μελαγχολία. Όλοι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων του ιατροδικαστή και η Σουνά και ο Τζαφέρ καλούνται να αντιμετωπίσουν την πολύ σκληρή δοκιμασία της αναγνώρισης του πτώματος.






vipnews


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr