ΣΙΝΕ

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Ζώδια: Προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Σάββατο 18 Ιανουαρίου

Κριός
Σήμερα έχετε απίστευτη αυτοπεποίθηση για το ποιοι είστε και για το πώς ζείτε τη ζωή σας. Είναι σαν κάποιος να... άναψε τα φώτα και να ξυπνήσατε από βαθύ ύπνο. Όμως δεν υπάρχει λόγος να αντιδράσετε υπερβολικά. Αν οι δραστηριότητές σας είναι υπερβολικά πολλές, τότε αργότερα θα χρειαστεί να κάνετε πίσω για να μην υπερβείτε τα όρια. Αναθεωρήστε τη στρατηγική σας και θέστε ένα ρυθμό που μπορείτε να διατηρήσετε μακροπρόθεσμα.

Ταύρος
Σήμερα ίσως έρθετε σε επαφή με έναν εσωτερικό διαπληκτισμό ανάμεσα σε δύο τομείς της προσωπικότητάς σας, χωρίς να ξέρετε προς τα πού να κινηθείτε. Ωστόσο, όσο περισσότερο επιμένετε στην συνήθεια, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να βρείτε λύση. Ίσως σπαταλήσετε πολύτιμη ενέργεια προσπαθώντας να βρείτε έναν τρόπο για να βγείτε από το δίλημμα, αλλά οι καλύτερες απαντήσεις θα έρθουν αν είστε ανοιχτοί στις αλλαγές που βρίσκονται μπροστά σας. Απελευθερώστε το μυαλό σας και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν.

Δίδυμοι
Σήμερα μπορείτε να γοητεύσετε τους πάντες, καθώς νιώθετε πως είστε κυρίαρχοι. Οι άλλοι θα νιώσουν τη γοητεία σας, αλλά είναι σημαντικό να μην προβείτε σε υπερβολές. Αν το κάνετε, τότε τα σχέδιά σας θα γυρίσουν εναντίον σας. Απολαύστε την ημέρα, αλλά μην πιέσετε τη τύχη σας. Λίγος περιορισμός θα σας ωφελήσει.

Καρκίνος
Ανοίξτε τη καρδιά σας σε κάποιον που νοιάζεστε σήμερα, ακόμα και αν αρχικά νιώσετε άβολα. Αν και μπορεί να γίνετε υπερβολικά ευαίσθητοι, προσπαθήστε να μην ανησυχείτε για την ανταπόκριση αυτής της συναισθηματικής αποκάλυψης. Αυτά που πιστεύουν οι άλλοι είναι λιγότερο σημαντικά από το πώς νιώθετε. Στο τέλος, τα πράγματα θα καλυτερέψουν είτε η ευαισθησία σας εκληφθεί με ενθουσιασμό είτε όχι. Προσφέρετε την σας χωρίς προσδοκίες.

Λέων
Ήρθε η ώρα να επανεκτιμήσετε τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ σας και να δείτε πως μπορείτε να δείξετε στους άλλους τι χρειάζεστε χωρίς να υπερβάλετε. Ωστόσο, ίσως βαδίσετε σε επικίνδυνα εδάφη. Αν προσεγγίσετε την κατάσταση εγωιστικά, δεν θα είστε παρόντες αν κάποιος ανταποκριθεί –ακόμα και αν είναι έτοιμος να σας δώσει αυτό που θέλετε. Το να ακούτε τους άλλους είναι το ίδιο σημαντικό με το να εκφράζεστε.

Παρθένος
Αυτά που δεν θα πει κάποιος θα τραβήξουν τη προσοχή σας, καθώς οι ανείπωτες λέξεις θα έχουν μεγαλύτερη δύναμη, μιας και αποτελούν μυστικό. Ωστόσο, αυτές οι κρυφές δυναμικές ίσως οδηγήσουν σε μία απλή παρεξήγηση αν βγάλετε λάθος συμπεράσματα. Ακούστε προσεκτικά και μην προσπαθήσετε να βρείτε ένα λογικό τρόπο για να βγείτε από μία άβολη κατάσταση. Δηλώστε αυτά που είναι σημαντικά, μαζί με το πώς νιώθετε, και ύστερα συνεχίστε.

Ζυγός
Κάποιος ίσως έρθει για να σας σώσει σήμερα, είτε αυτό σημαίνει πως θα σας προσφέρει μία ελκυστική έξοδο είτε μία ευκαιρία να μοιραστείτε αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Ωστόσο, κανείς δεν πρόκειται να χτυπήσει τη πόρτα σας, για αυτό τηλεφωνήστε κάπου και κάντε κάτι ιδιαίτερο να συμβεί. Θα είναι μία διασκεδαστική μέρα, αλλά ίσως να μην την απολαύσετε στο έπακρο αν δεν έχετε τη θέληση να δημιουργήσετε και εσείς λίγη ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. Αφήστε το παιδί που κρύβετε μέσα σας να αποκαλυφθεί και δείτε που θα σας οδηγήσει.

Σκορπιός
Ίσως προσπαθήσετε να παρουσιάσετε τον εαυτό σας περισσότερο επίσημα από ότι συνήθως, με την Σελήνης τον 10ο Οίκο σας. Αυτός ο αέρας εξουσίας είναι καλή ιδέα, καθώς ο ρόλος σας στην κοινωνία πρέπει να έρθει πρώτος αυτή τη περίοδο. Όμως, ίσως αποκαλύψετε περισσότερα για τον εαυτό σας από όσα θέλετε, είτε στις προσωπικές σας ΜΑΓΕΙΑ είτε στις επαγγελματικές. Ακόμα και αν δεν πρέπει να αφήσετε τελείως απ’ έξω τα συναισθήματά σας, μην εκφράσετε το κάθε συναίσθημα. Κρατήστε ξεχωριστά την προσωπική σας ζωή.

Τοξότης
Σήμερα θα ενθουσιαστείτε από τις πιθανότητες που σας πλησιάζουν, αλλά είναι σημαντικό να μην αγνοήσετε σημαντικές πληροφορίες μόνο και μόνο για να διασκεδάσετε. Δεν είναι πως υπάρχει άρνηση, απλά τα πράγματα δεν θα είναι τόσο ξεκάθαρα όσο θα θέλατε. Αν βρεθείτε απομακρυσμένη στον κόσμο της φαντασίας σας, φέρτε τον εαυτό σας πίσω στη γη, όπου οι πρακτικές αποφάσεις σας θα είναι πιο αποτελεσματικές μακροπρόθεσμα.

Αιγόκερως
Θα δουλέψετε αρκετά αυτές τις μέρες, καθώς πιστεύετε πως πρέπει να κάνετε μία σημαντική δέσμευση με τη καριέρα σας –ειδικά αν θέλετε να φτάσετε τους μακροχρόνιους στόχους σας. Όμως, αυτός ο φόβος της αποτυχίας, ίσως είναι η επιφάνεια ενός βαθύτερου θέματος. Η κρίση σας για τον εαυτό σας ίσως προέρχεται από πράγματα που δεν γνωρίζετε, τα οποία θα σας οδηγήσουν στους στόχους σας. Χρειάζεται πραγματικό κουράγιο για να αφήσετε το άστρο σας να λάμψει.

Υδροχόος
Οι εντάσεις στις σχέσεις θα κυριαρχήσουν σήμερα, είτε τις προβλέψατε είτε όχι. Ακόμα και αν η μέρα σας εξελίσσεται όπως την σχεδιάσατε, θα αντιμετωπίσετε μία δύσκολη αλληλεπίδραση, καθώς δεν θα είστε σίγουροι για το ρόλο σας σε μία σχέση. Θα μπείτε στον πειρασμό να το αγνοήσετε. Όμως, η διαύγεια θα απομακρύνει τη σύγχυση. Κάντε τις σωστές ερωτήσεις και διατηρήστε ανοιχτό μυαλό για να φτάσετε στην επιτυχία.

Ιχθύες
Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάτι για κάποιον άλλον σήμερα, χωρίς να λάβετε την αναγνώριση που σας αξίζει –πράγμα που θα ξυπνήσει ΑΓΑΠΗ. Δεν είναι πως δεν έχετε τη θέληση να βοηθήσετε κάποιον που σας χρειάζεται, ούτε πως προσπαθείτε να αγνοήσετε τις ευθύνες σας. Απλά ανησυχείτε πως σας θεωρούν δεδομένους. Αν είναι πρόβλημα που υπάρχει εδώ και καιρό, ίσως ήρθε η ώρα να μιλήσετε στους γύρω σας για τα πραγματικά σας συναισθήματα.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: