ΣΙΝΕ

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

«Κρυμμένες Αλήθειες»: Τα νέα επεισόδια (19 - 20 - 21 - 22 - 23) (videos)

Ο Ρουζγκιάρ με τη σκέψη πως έχασε για πάντα τη Ζεϊνέπ έχει βυθιστεί σε μελαγχολία...

Mega: Καθημερινά στις 18:50

Δευτέρα 13/01


Επεισόδιο 19

Ο Ρουζγκιάρ με τη σκέψη πως έχασε για πάντα τη Ζεϊνέπ έχει βυθιστεί σε μελαγχολία. Όλοι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων του ιατροδικαστή και η Σουνά με τον Ζαφέρ καλούνται να αντιμετωπίσουν την πολύ σκληρή δοκιμασία της αναγνώρισης του πτώματος.



Τρίτη 14/01
Επεισόδιο 20

Η Σουνά και ο Ζαφέρ καταρρέουν από την ένταση και την αγωνία, την ίδια στιγμή όμως σε μια άλλη γωνιά της Κωνσταντινούπολης, η Ζεϊνέπ εκλιπαρεί για τη ζωή της. Ο ντετέκτιβ Καάν ακολουθεί τα βήματα του απαγωγέα αλλά χάνει έναν πολύ σημαντικό μάρτυρα που θα τον οδηγούσε στην εξαφανισμένη κοπέλα.







Τετάρτη 15/01
Επεισόδιο 21

Ο Καάν και η ομάδα του βρίσκονται πολύ κοντά στα ίχνη της Ζεϊνέπ και εκείνη αν και ταλαιπωρημένη προσπαθεί με κάθε τρόπο να απαλλαγεί από το μαρτύριο που βιώνει.








Πέμπτη 16/01
Επεισόδιο 22

Η Ζεϊνέπ θα προσπαθήσει να δραπετεύσει αλλά η τύχη, προς το παρόν, δεν είναι με το μέρος της. Η Σουνά με τον Ζαφέρ οδηγούνται από τον έναν καυγά στον άλλον και τα προβλήματα στην σχέση τους μέρα με τη μέρα διογκώνονται.



Παρασκευή 17/01
Επεισόδιο 23

Η Ζεϊνέπ προσπαθεί με κάθε τρόπο να σωθεί αλλά το ίδιο προσπαθεί να κάνει και ο ντετέκτιβ Καάν με αποτέλεσμα η αστυνομία να βρίσκεται πάντα ένα βήμα πίσω της. Εν τω μεταξύ ο Καάν παραλαμβάνει ένα νέο πακέτο με προσωπικές φωτογραφίες της Ζεϊνέπ που του δημιουργούν ερωτηματικά.


vipnews

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τελεια σειρα!!!!!!!=)

Ανώνυμος είπε...

καταπλικτικη

Η Μαμά είπε...

Πότε θα παιχτούν νέα επεισόδια του σίριαλ "ΚΡΥΜΜΡΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ" Ημερομηνιία, ημέρα και ώρα, γιατί η μητέρα μου περιμένει με αγωνία

Η Μαμά είπε...

Εννοώ πότε θα ξαναπαιχτεί το σίριαλ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΕΣ στο MEGA TV