ΣΙΝΕ

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

«Εκανα έκτρωση αλλά είμαι ακόμα έγκυος» -Η απίστευτη περιπέτεια μιας 19χρονης και το ιατρικό «θαύμα» [εικόνες]

Πήρε την απόφαση να διακόψει την εγκυμοσύνη της, αλλά από εκείνη την στιγμή και μετά θρηνούσε την απώλεια του αγέννητου μωρού της.
Η 19χρονη Σέινον Σκίνερ, έχει ήδη μία κορούλα και...
θεώρησε ότι ήταν πολύ νωρίς για να φέρει στον κόσμο ένα δεύτερο παιδάκι.
Τα κλάματα όμως σταμάτησαν όταν οι γιατροί της μετά από 3 μήνες, της είπαν ότι η εγκυμοσύνη της συνεχιζόταν κανονικά και δεν είχε κανένα λόγο να στενοχωριέται.

Πώς όμως ξεκίνησαν όλα; Η 19χρονη, όταν πήρε την απόφαση να κάνει άμβλωση, πήγε σε μία κλινική όπου εκεί η διαδικασία περιλάμβανε τη λήψη δύο ξεχωριστών δόσεων από φάρμακα.
Όταν η Σέινον πήγε στο σπίτι της, ήρθε αντιμέτωπη με τα συμπτώματα που είχε ενώ ήταν έγκυος. Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι αισθάνθηκε και κάποιες κινήσεις στην κοιλιά της. Αμέσως έκανε τεστ εγκυμοσύνης το οποίο βγήκε θετικό!
Στην συνέχεια επισκέφθηκε γιατρό, αλλά εκείνος της είπε ότι αυτό μπορεί να συμβεί μετά από μία άμβλωση.
Τα συμπτώματα όμως όπως αναφέρει το mothersblog, συνεχίστηκαν, και μετά από αρκετά θετικά τεστ εγκυμοσύνης διαπιστώθηκε ότι το έμβρυο είχε επιζήσει!

«Νομίζαμε ότι είχε «φύγει». Είχα θλίψη όταν πήγα για την άμβλωση. Ο Άντονι κι εγώ νιώσαμε ότι είχαμε πάρει την σωστή απόφαση, γιατί αντιμετωπίζαμε προβλήματα και θεωρήσαμε ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να φέρω στον κόσμο ένα δεύτερο μωρό. Είμαι από εκείνους τους ανθρώπους, που είναι κατά των αμβλώσεων, αλλά μετά από αυτή τη διαδικασία (της άμβλωσης) ένιωσα τεράστια θλίψη», ανέφερε χαρακτηριστικά στη Daily Mail.

Η 19χρονη πάντως, γράφει το mothersblog, διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της.

treloi.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: