ΣΙΝΕ

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Ζώδια: Προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Κυριακή 19 Ιανουαρίου

Κριός
Το μυαλό σας θα περιφέρεται στον κόσμο σήμερα, όταν υποτίθεται πως πρέπει να ασχολείται με πιο... πρακτικά θέματα. Όμως, η καθημερινότητα δεν ασκεί την ίδια έλξη όπως οι ατελείωτες φανταστικές πιθανότητες που βρίσκονται μπροστά σας. Όπως και να έχει, η απόδραση στη φαντασία σας είναι μία πολυτέλεια που δεν μπορείτε να έχετε αυτές τις μέρες. Παραμείνετε προσγειωμένοι και αφήστε τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ για μία άλλη μέρα. Η ρεαλιστική προσέγγιση σε αυτά που πρέπει να κάνετε θα είναι περισσότερο παραγωγική μακροπρόθεσμα.

Ταύρος
Το να αγνοήσετε τις υποχρεώσεις σας για μία ακόμη μέρα δεν θα σας δημιουργήσει ΑΛΗΘΕΙΑ. Στην πραγματικότητα, αυτή η μέρα πρέπει να είναι ημέρα χαλάρωσης, υποθέτοντας πως έχετε κερδίσει τον έξτρα χρόνο με την σκληρή δουλειά που κάνατε τις τελευταίες μέρες. Θυμηθείτε, δεν θα μπορέσετε να γλιτώσετε από τις υποχρεώσεις σας, αλλά θα ωφεληθείτε αν επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας τώρα που το χρειάζεστε.

Δίδυμοι
Ίσως θελήσετε να χαλαρώσετε στο σπίτι σας σήμερα, αλλά υπάρχουν πολλές μισοτελειωμένες δουλειές που απαιτούν τη προσοχή σας. Θα υπάρξει σύγχυση αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να ασχοληθεί υπερβολικά με τις λεπτομέρειες. Θα δυσκολευτείτε να καταλάβετε τι να κάνετε πρώτα, ειδικά αν χάσετε από τα μάτια σας τη μεγάλη εικόνα. Κάντε ένα βήμα πίσω για να αποκτήσετε καινούρια προοπτική. Θέστε νέες προτεραιότητες προτού ξεκινήσετε κάτι καινούριο.

Καρκίνος
Ένα επίμονο θέμα σε μία σχέση σας, θα επιστρέψει σήμερα. Ίσως να μην υπάρχει όμως κάποιος συγκεκριμένος λόγος που επιστρέφει συνεχώς. Όπως και να έχει, είναι εδώ και εσείς θα θελήσετε να το αντιμετωπίσετε μία και καλή. Οτιδήποτε και αν αποφασίσετε να κάνετε όσον αφορά τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, φροντίστε να προέρχεται από και όχι από φόβο. Δεν θα κάνετε λάθος αν αφήσετε τη καρδιά σας να κυριαρχήσει το μυαλό σας.

Λέων
Σήμερα θα νιώσετε κάπως χαμένοι, όσον αφορά μία οικονομική απόφαση. Αν προσπαθείτε να αποφασίσετε αν πρέπει ή όχι να κάνετε μία σημαντική αγορά, είναι καλύτερο να σκεφτείτε τις επιλογές σας για μερικές μέρες ακόμα. Οι αναλυτικές σας δυνάμεις ίσως να μην είναι στα καλύτερά τους τώρα, ακόμα και αν πιστεύετε πως σκέφτεστε καθαρά. Τα καλά νέα είναι πως δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε.

Παρθένος
Σήμερα θα ενθουσιαστείτε υπερβολικά από την ικανότητά σας να δημιουργήσετε ένα λογιστικά τέλειο σχέδιο, αλλά ο Ερμής είναι αυτός που θα γελάσει τελευταίος, αν δεν θυμηθείτε να βγάλετε ρεαλιστικά συμπεράσματα. Συχνά περηφανεύεστε για τις αναλυτικές σας ικανότητες, αλλά ο Δίας, μπορεί να ξεγελαστεί και ο ίδιος. Είναι πιο σημαντικό να είστε ρεαλιστές από το να είστε αισιόδοξοι. Λίγος περιορισμός θα σας γλιτώσει από παραισθήσεις αργότερα.

Ζυγός
Είναι εύκολο να ενθουσιαστείτε με τα όνειρά σας και να αγνοήσετε τα πράγματα που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για εσάς. Ευτυχώς, θα μπορέσετε να αναβάλετε κάποιες πραγματικές υποχρεώσεις για να εξερευνήσετε τις πτυχές της φαντασίας σας. Απλά μην μπερδέψετε τις φαντασιώσεις με την ΑΓΑΠΗ. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να κάνει πνευματικές διακοπές για να εμβαθύνετε την πνευματική διάσταση της μέρας και να φέρετε αξία στη ζωή σας.

Σκορπιός
Είναι καλή ιδέα να παραμείνετε στο καθορισμένο σας πρόγραμμα σήμερα, καθώς οι παρορμητικές αποφάσεις θα σας αποσπάσουν τη προσοχή από την πιο παραγωγική πορεία δράσης. Όπως και να έχει, μην φοβηθείτε να σκεφτείτε όλες τις εναλλακτικές μπροστά σας. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξετε κατεύθυνση αμέσως. Περιμένετε να δείτε που σας οδηγεί το μονοπάτι, πριν αλλάξετε γνώμη.

Τοξότης
Σήμερα θα αντιμετωπίσετε κάποιο δίλημμα. Από τη μία πλευρά, ο Δίας θα εντείνει την ανάγκη σας να βρείτε περισσότερο νόημα στη ζωή σας. Από την άλλη, ο λογικός Ερμής σας λέει να ακολουθήσετε τα γεγονότα. Ίσως να μην ξέρετε αν πρέπει να διευρύνετε τη σκέψη σας για να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, ή να στενέψετε το όραμά σας για να επικεντρωθείτε στις λεπτομέρειες. Όπως και να έχει, κάτι θα κερδίσετε και κάτι θα χάσετε. Το κλειδί για να φτάσετε πιο γρήγορα στην επιτυχία είναι η μέση οδός.

Αιγόκερως
Είναι πιο άνετο για εσάς να ακολουθήσετε το ημερήσιό σας σχέδιο για την επόμενη περιπέτεια, παρά να κάνετε κάτι ασυνήθιστο. Η συλλογή πληροφοριών, είναι ένας τρόπος να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για υποστήριξη των επιλογών σας. Ωστόσο, ίσως φτάσετε σε ένα σημείο που δεν θα μπορείτε να αφομοιώσετε αυτά που μαθαίνετε. Μερικές φορές είναι καλύτερο να αφήνετε στην άκρη τα γεγονότα και να ακολουθείτε τη καρδιά σας.

Υδροχόος
Ανυπομονείτε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, αλλά η πραγματικότητα απαιτεί να ολοκληρώσετε τα προηγούμενα πρότζεκτ σας προτού συνεχίσετε. Ίσως πιστέψετε πως μπορείτε να πείτε ναι στην μεγάλη ιδέα κάποιου σήμερα και ταυτόχρονα να βρείτε χρόνο στο πρόγραμμά σας. Ωστόσο, δεν μπορείτε να καταλάβετε σωστά τον χρόνο τώρα, καθώς υποθέτετε πως έχετε άπειρο. Είναι καλύτερο να αφήσετε στην άκρη τις συζητήσεις αυτού του είδους παρά να ξεμείνετε από ενέργεια και να μην φτάσετε στον προορισμό σας.

Ιχθύες
Η συναισθηματική σας ευελιξία θα δοκιμαστεί σήμερα, καθώς θα σας ζητηθεί να αναθεωρήσετε τη ζωή σας πνευματικά. Όμως, ίσως δυσκολευτείτε να αφήσετε στην άκρη την εικόνα σας ή να παραδώσετε τον έλεγχο. Ευτυχώς, οι ανταμοιβές θα είναι μεγάλες αν μπορέσετε να επεκταθείτε στον έρωτα. Να είστε συγκεκριμένοι όταν ζητάτε αυτά που θέλετε, αλλά ταυτόχρονα παραμείνετε ανοιχτοί στην ανάπτυξη τρόπων που δεν μπορείτε να φανταστείτε ακόμα.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: