ΣΙΝΕ

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός Βόλου - Αστέρας Μαγούλας 2-0 (video)

Σημαντικό βήμα πρόκρισης έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου, που επικράτησε στο "σπίτι" του με 2-0 του Αστέρα Μαγούλας.
Οι ερυθρόλευκοι της Μαγνησίας ήταν καλύτεροι, δημιουργώντας αρκετές...

ευκαιρίες και τελικά με δύο τέρματα των Δεινόπαπα και Γκούρμα στην επανάληψη κατάφεραν να πάρουν το αποτέλεσμα, που τους μετατρέπει σε φαβορί για την πρόκριση στους "8" της διοργάνωσης.

Την ανωτερότητά του από το α' μέρος έδειξε ο Ολυμπιακός Βόλου, που υπερίσχυσε και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να φτάσει στο γκολ. Στις δύο πρώτες του καλές στιγμές όμως ο Γκούρμα δεν κατάφερε να νικήσει τον Κασμερίδη, ενώ στη μεγαλύτερη ευκαιρία του α' μέρους στο 44' ο Κατσίκης αστόχησε από ευνοϊκή θέση.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, αλλά είχαν μία καλή στιγμή στο 35' με σουτ του Στρατάκη, που πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησε πάλι δυνατά, αλλά τόσο ο Καπετάνος, όσο και ο Πόνσε στο πρώτο τέταρτο δεν βρήκαν στόχο. Τελικά ο Δεινόπαπας ο οποίος είχε περάσει στον αγώνα στο 58' αντί του Καπετάνου μετά από δέκα λεπτά παρουσίας του στο παιχνίδι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Ο Κατσίκης έκανε την όμορφη κάθετη πάσα με τον νεαρό άσο να πλασάρει εύστοχα και να κάνει το 1-0.

Το γκολ αυτό έδωσε επιπλέον ώθηση στους γηπεδούχους που διατήρησαν την κατοχή της μπάλας και προσπάθησαν να φτάσουν σε ένα δεύτερο τέρμα που θα τους έδινε σαφές προβάδισμα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου βρήκε το δεύτερο γκολ που έψαχνε στο 86' όταν ο Κατσίκης εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Γκούρμα που είχε απειλήσει πολλές φορές στην διάρκεια του αγώνα βρήκε στόχο με κεφαλιά και έκανε το 2-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γεωργίου, Γιαλούσης, Κατσιαρός, Αρβανίτης, Μελίσσης, Ρόκας, Πινδώνης (80' Ολίσε), Καπετάνος (58' Δεινόπαπάς), Πόνσε (70' Καρράς), Κατσίκης, Γκούρμα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Κασμερίδης, Κοτίτσας, Τριάντος, Σαμαρόπουλος (63' Δημητριάδης), Νόνης, Στρατομήτρος, Αντωνόπουλος, Στρατάκης (70' Έβερετ), Ασλανίδης, Μαρτίνεθ, Κανελλόπουλος (82' Τσακώνης).
                                   

sport.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: