ΣΙΝΕ

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Λεβαδειακός - Εργοτέλης 2-0 [video]

Επιστροφή στις νίκες, έπειτα από τέσσερις σερί ήττες, για τον Λεβαδειακό που επικράτησε 2-0 εντός έδρας του Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για...

την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου, ο Βαγγέλης Μάντζιος. Ο έμπειρος επιθετικός μετέτρεψε σε ασίστ τις πάσες του Ροτζέριο στο 26’ και 32ο λεπτό και «άνοιξε» το δρόμο της νίκης στους Βοιωτούς.

Αδικούνται οι φιλοξενούμενοι από το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, καθώς είχαν καλή εικόνα και απείλησαν αρκετές φορές την εστία του Πρζιρόβσκι, που κράτησε το «μηδέν» στην άμυνα. Χωρίς κανένα πρόβλημα κράτησαν το υπέρ τους σκορ οι Βοιωτοί στο δεύτερο ημίχρονο, όπου δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά.

Έτσι, ο Λεβαδειακός έφτασε τους 20 βαθμούς στο πρωτάθλημα και «έπιασε» στην 12η θέση την ομάδα του Γιάννη Πετράκη, που αγνοεί την χαρά της νίκης εδώ και δύο μήνες (3-1 τον Πανθρακικό στις 10/11).

Το ματς:
Πολύ καλό ξεκίνημα στο ματς έκαναν οι παίκτες του Εργοτέλη. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ «σφιχτοί» αμυντικά, κατάφεραν να εγκλωβίσουν τους μεσοεπιθετικούς του Λεβαδειακού και παράλληλα δημιούργησαν «ρήγματα» από τη δεξιά πλευρά της αντίπαλης άμυνας. Όμως, ο Πρζιρόβσκι όσες φορές χρειάστηκε κράτησε το «μηδέν» για την ομάδα του.

Τελικά, σε αντίθεση με την εικόνα του αγώνα στα πρώτα λεπτά, η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου ήταν αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τέρμα του Βαγγέλη Μάντζιου στο 26ο λεπτό. Πάνω που οι Κρητικοί άρχισαν να συνέρχονται από το γκολ και να πιέζουν και πάλι την άμυνα των Βοιωτών, ήρθε και το δεύτερο τέρμα του έμπειρου επιθετικού, πάλι από ασίστ του Ροτζέριο στο 32΄, έπειτα από γρήγορη αντεπίθεση. Έπειτα και από το δεύτερο τέρμα, ο Λεβαδεικός «πάγωσε» τον ρυθμό στο ματς και κράτησε το υπέρ του σκορ μέχρι το ημίχρονο.

Σε αντίθεση με το πρώτο 45λεπτο, στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε. Αν και ο Εργοτέλης, που και με την είσοδο του Χαντί, έγινε πιο επιθετικός, η άμυνα του Λεβαδειακού, που ήθελε να κρατήσει το «μηδέν», δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν εστίες κινδύνου μπροστά από την εστία του Πρζιρόβσκι.

Όσο κυλούσε ο χρόνος και οι φιλοξενούμενοι δεν έδειχναν ικανοί να απειλήσουν ουσιαστικά την αντίπαλη άμυνα, η ομάδα του Καραγεωργίου κέρδιζε χρόνο και έπαιρνε «ανάσες» στην άμυνα με τους Ροτζέριο και Μάντζιο να κρατούν τη μπάλα από τη μέση και μπροστά. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη στάθηκε άτυχη στο φινάλε όταν προσπάθησε να φτάσει στο γκολ, όμως είτε το δοκάρι στη φάση του Ρομάνο (81’) είτε η αστοχία των Χαντί και Αναστασάκου της στέρησαν το τέρμα που θα την έβαζε ξανά στο ματς.

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Πρζιρόβσκι, Γεωργίου, Μάγκας, Λυκογιάννης, Νικολακάκης, Κονέ, Κώτσιος, Ροτζέριο, Μανόλο (10’ Πετράτσι), Μάντζιος (90+2'), Βασιλείου (82’ Καπό)

Εργοτέλης (Γιάννης Πετράκης): Καβουσάκης, Πίτσος (46’ Χαντί), Σαρρής, Καρντόζο, Μπουχαλάκης (83’ Κούτρης), Τζανακάκης, Μεχία, Μπαντιμπανγκά, Αναστασάκος, Ρομάνο, Διαμαντάκος (73’ Βερπακόφσκις)

Διαιτητής:
Α. Αμπάρκιολης

sport-fm
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: