ΣΙΝΕ

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Κύπελλο Ελλάδας: ΟΦΗ - Πανιώνιος 2-0 [VIDEO]

Οι Κρητικοί παρατάχθηκαν με... συνταγή Πλατανιά - Αστέρα Τρίπολης, δηλαδή την ίδια ενδεκάδα που ξεκίνησε σε Χανιά και Αρκαδία.
Σε σύστημα 4-4-2, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Φερνάντες με τον...
Μπούρμπο στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Μιλιάζες στο αριστερό και στόπερ τους Ζόρο - Τριποτσέρη. Αμυντικοί μέσοι οι Μακρής - Κάλαϊτζιτς, στα φτερά δεξιά ο Λαμπρόπουλος, αριστερά ο Ζε Εντουάρντο και επιθετικό δίδυμο οι Παπάζογλου - Περογαμβράκης.

Από την άλλη πλευρά, ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος παρέταξε τον Πανιώνιο σε διάταξη 4-2-3-1. Γκολκίπερ ο Παπαδόπουλος, δεξιός μπακ ο Κούρντι, αριστερός ο Ζαχαράκης και κεντρικοί αμυντικοί οι Κουλουχέρης - Λαμπρόπουλος. Αμυντικά χαφ οι Παναγιωτούδης - Μητρόπουλος και ελεύθερος ο Λάσνικ. Δεξιά μπροστά ο Αραβίδης, αριστερά ο Κολοβός και καθαρόαιμος σέντερ φορ ο Γιάννου.

Κυρίαρχος του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ, πίεσε ασφυκτικά για ένα γκολ χάνοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες στο 23' με το Παπάζογλου και στο 31' με τον Λαμπρόπουλο για να ανοίξει το σκορ απέναντι σε έναν Πανιώνιο που είχε σαφώς αμυντικούς προσανατολισμούς και στόχο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα όπως και έγινε.

Το άσχημο για τους Κρητικούς, αλλά και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, είναι ότι τραυματίστηκε ο Λαμπρόπουλος, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ρήξη χιαστών, χάνει δηλαδή τη σεζόν. Στη θέση του Πατρινού μεσοεπιθετικού πέρασε ο Κουτσιανικούλης στο 35ο λεπτό, που εξέτισε την ποινή των 6 αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί...

Η υπεροχή του ΟΦΗ καρποφόρησε στο 63' με γνώριμο τρόπο και "δράστη". Ο Στάθης που είχε περάσει στο 46' στη θέση του Μπούρμπου έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον Παπάζογλου από ιδανική θέση με καρφωτή κεφαλιά να γράφει το 1-0 για τον Ομιλο μέσα σε αποθέωση από 5.000 οπαδούς της κρητικής ομάδας.

Και δύο λεπτά αργότερα ήρθε το 2-0 για τους ασπρόμαυρους του Σα Πίντο. Ο Περογαμβράκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή απο τον Λαμπρόπουλο και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Κάλαϊζιτς διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του και δίνοντας πλέον σαφές προβάδισμα για την πρόκριση.

Στο 76', ήταν η ώρα να περάσει στον αγωνιστικό χώρο ο Μίρνες Σίσιτς, αντί του Περογαμβράκη, με τον Σλοβένο επιθετικό να γνωρίζει την αποθέωση από τους φιλάθλους του ΟΦΗ, καθώς επέστρεψε στην ομάδα μετά από 1 χρόνο.

Στα τελευταία λεπτά ο Πανιώνιος κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να πετύχει το γκολ που θα του έδινε ελπίδες για τη ρεβάνς, αλλά πέρα από μια καλή στιγμή με τον Κολοβό στο 89', που σούταρε λίγο έξω από την δεξιά γωνία του του Φερνάντες δεν είχε να επιδείξει κάτι περισσότερο, με τον ΟΦΗ να παίρνει τη νίκη με 2-0 και το προβάδισμα για την πρόκριση.

ΟΦΗ: Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Κάλαιζιτς, Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος (35' λ.τρ. Κουτσιανικούλης), Ζε Εντουάρντο, Μπούρμπος (46' Στάθης), Μακρής, Μιλιάζες, Περογραμβράκης (76' Σίσιτς).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:
Παπαδόπουλος, Παναγιωτούδης (60' Παντίδος), Κολοβός, Κουλουχέρης, Γιάννου (84' Σταυροθανασόπουλος), Λαμπρόπουλος, Αραβίδης, Κούρντι, Ζαχαράκης, Μητρόπουλος, Λάζνικ (57' Ντούνης).

                                   
sport.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: