ΣΙΝΕ

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Κύπελλο Ελλάδας: Ατρόμητος - Παναιτωλικός 2-0 [video]

Η νίκη του με 2-0 στο Αγρίνιο του είχε βάλει την ταμπέλα "φαβορί" ενόψει της ρεβάνς και ο Ατρόμητος το επιβεβαίωσε.
Η ομάδα του Παράσχου κέρδισε και στο Περιστέρι με το ίδιο σκορ και...

με δύο νίκες προκρίθηκε στους "8", εκεί που εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Οι περιστεριώτες ήταν ανώτεροι από την ομάδα του Μάκη Χάβου και έφτασε στη νίκη χάρη σε πολύ ωραία τέρματα των Φυτανίδη και Μπρίτο στο β' μέρος.

Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό στα πρώτα λεπτά με τις ομάδες να ανεβάζουν την απόδοσή τους μετά το 15'. Στο 17' ο Φάμπιο δοκίμασε ένα σουτ με την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Στεφανάκου. Δύο λεπτά αργότερα (19') ήταν η σειρά του Παναιτωλικού να απειλήσει με τον Μπόγιοβιτς να κάνει το σουτ από πλάγια θέση και τον Λαζαρίδη να διώχνει πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Στο 31' ο Παναιτωλικός είχε μια ακόμη καλή ευκαιρία με τον Μπακάκη να κάνει το δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και τον Σηφάκη να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ. Πέντε λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου πάλι ο Παναιτωλικός έγινε απειλητικός, όταν ο Μπακάκης δοκίμασε το συρτό σουτ με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σηφάκη. Στο 42' από σέντρα του Γιαννούλη, ο Ναπολεόνι έκανε το σουτ στην κίνηση με την μπάλα να μην βρίσκει τον στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος ανέβηκε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 50' κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να "κλειδώσει" την πρόκριση. Ο Φυτανίδης εκτέλεσε φάουλ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και η μπάλα κατέληξε στο βάθος της εστίας του Στεφανάκου για το 1-0. Στο 56' Ο Μπόγιοβιτς δοκίμασε ένα σουτ για τον Παναιτωλικό το οποίο ήταν άστοχο, ενώ την ίδια τύχη είχε η μπάλα και στο σουτ του Φάμοιο στο 64'.

Στο 74' ο Παναιτωλικός έφτασε κοντά στο γκολ, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Νταλμά έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Σηφάκη. Τρία λεπτά αργότερα (77') ο Γεωργίου ήταν αυτός που δοκίμασε το σουτ με τον Στεφανάκο να διώχνει σε κόρνερ. Λίγο αργότερα όμως ο Μπρίτο ήταν πιο εύστοχος. Στο 80' ο Βραζιλιάνος έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το φαλτσαριστό σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 2-0 για τον Ατρόμητο που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Ατρόμητος (Παράσχος): Σηφάκης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης (81' Παπουτσογιαννόπουλος), Φάμπιο, Μπάλλας, Μπρίτο (81' Ουμπίδες), Πίτου Γκαρσία, Γεωργίου, Ναπολεόνι (73' Δημούτσος).

Παναιτωλικός (Χάβος): Στεφανάκος, Καλί, Κούσας, Μπικέ, Μελισσάς, Γοδόι, Μπακάκης (61' Κουτρουμάνος), Πασσάς (39' Σφιακιανάκης), Παπουτσογιαννόπουλος, Νταλμά Μπόγιοβιτς (57' Μπούντιμιρ).

                                   


sport.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: