ΣΙΝΕ

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Εγιναν οι Απονομές των Επαθλων για το 2013 απο την ΑΜΟΤΕ στις 26/1/2014. Video – Φωτογραφίες

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών στο Χολαργό έγινε η τελετή απονομής των επάθλων στους αθλητές που διακρίθηκαν στην αγωνιστική περίοδο του 2013!

Το Αμφιθέατρο ήταν γεμάτο από αθλητές, συγγενείς και φίλους των αθλητών. Όπως κλασικά γίνεται την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του πρόεδρου της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. Στέλιου Κορέλη. Τα πεπραγμένα αλλά και τον σκελετό του σχεδιασμού για το 2014 παρουσίασε ο εκφωνητής της εκδήλωσης, δημοσιογράφος Θανάσης Χούντρας. Στην Συνέχεια τον λόγο πήρε ο Υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος. Το σημαντικότερο των όσων είπε ήταν η εξαγγελία πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα τελειώσει με την υπογραφή από τον υπουργό το θέμα νομιμότητας της μετακίνησης των αγωνιστικών μηχανών από και προς τους χώρους αγώνων και προπόνησης, το μόνο που μένει είναι να το δούμε αν θα γίνει πράξη.

Απονομές των Επαθλων για το 2013 απο την ΑΜΟΤΕ

Αμέσως μετά ξεκίνησαν οι βραβεύσεις που ήταν πάρα πολλές! Τα θερμά χειροκροτήματα συνόδευαν την αναγγελία κάθε ονόματος που έχει διακριθεί!

Οι απουσίες διακριθέντων αθλητών ήταν αρκετές μιας και μιλάμε για Πανελλήνια πρωταθλήματα και οι μετακινήσεις στοιχίζουν. Παρόλα αυτά ο κόσμος ήταν πολύς και αρκετός ώστε να δημιουργηθεί μια πανηγυρική ατμόσφαιρα.



Απονομές έγιναν στους 6 πρώτους κάθε κατηγορίας (4ος , 5ος . 6ος μετάλλια και 1ος , 2ος , 3ος κύπελλα) και στα 3 πρώτα σωματεία κάθε αγωνίσματος.

Τιμητικές πλακέτες δόθηκαν και σε χορηγούς και ανθρώπους που βοήθησαν σημαντικά τα πρωταθλήματα του 2013.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ..>>>


bikerspirit.net ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: