ΣΙΝΕ

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Ζώδια: Προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 22 Ιανουαρίου

Κριός
Νιώθετε τόσο καταρρακωμένοι σήμερα που είναι έξυπνη ιδέα να βρείτε τρόπους για να βγάλετε από μέσα σας λίγη ενέργεια. Ίσως πιστέψετε πως...
μπορείτε να παραμείνετε ψύχραιμοι σε μία απλή αλληλεπίδραση με ένα φίλο, αλλά αν οι ρόλοι σας καταρρεύσουν, η έντονη συζήτηση θα είναι αναπόφευκτη. Δυστυχώς, το να χάσετε τη ψυχραιμία σας δεν θα χαροποιήσει κανέναν. Για να αποφύγετε μία περιττή διαμάχη, κάντε πίσω χωρίς να προσπαθήσετε να δικαιολογήσετε τη θέση σας. Δώστε στην ειρήνη μία ευτυχία.

Ταύρος
Ξέρετε πως έχετε μια δουλειά να κάνετε, αλλά ίσως να μην μπορέσετε να καταλάβετε ποια ακριβώς είναι. Ακόμα και αν χάσετε τη λογική σας, μην ανησυχείτε μήπως δεν τη ξαναβρείτε. Αντί να προσπαθείτε να βγάλετε νόημα από τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ σας, δώστε τους χρόνο να αποκαλύψουν τον σκοπό τους, έτσι ώστε το νόημα να γίνει εμφανές. Δεν έχει σημασία αν οι νέες εμπνεύσεις σας είναι πρακτικές ή όχι. Αφήστε τις να ωριμάσουν και να αναπτύξουν δική τους ζωή.

Δίδυμοι
Ίσως επιτρέψετε σε μία φιλοσοφία ή κάποια πίστη να ξεπεράσει τη κοινή λογική, χωρίς καν να το καταλάβετε. Αυτή η εμμονή θα αποτελέσει μεγάλη πηγή προβλημάτων με τους γύρω σας. Συνήθως οι ιδέες σας είναι χρήσιμες, αλλά σήμερα θα τείνουν να σας αποξενώνουν, ενισχύοντας τις διαφορές και όχι τις ομοιότητες. Ευτυχώς, οι καλές σας προθέσεις και το έξυπνο πνεύμα σας μπορούν να σώσουν τη μέρα. Αυτή η ενέργεια θα σας δώσει απίστευτη ώθηση αυτοπεποίθησης.

Καρκίνος
Ίσως υποθέσετε πως μπορείτε να αλλάξετε μία παλιά συνήθεια άμεσα, ειδικά αν ξοδέψετε χρόνο οραματιζόμενοι το επιθυμητό αποτέλεσμα στο μυαλό σας. Δυστυχώς, ίσως γίνετε υπερβολικά κτητικοί, προσπαθώντας να διατηρήσετε το παρελθόν αν νιώθετε πως κάποιος προσπαθεί να σας κλέψει κάτι. Η αντίστασή σας όμως θα δημιουργήσει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλετε. Αντί να αντιστέκεστε, δώστε στον εαυτό σας την άδεια να απολαύσει το παρόν, όπως και αν εξελιχθεί η κατάσταση.

Λέων
Δεν μπορείτε να καταλάβετε τα κίνητρα των άλλων με διαύγεια, καθώς κοιτάτε τον κόσμο μέσα από διαφορετικά μάτια. Η ανυπομονησία σας να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας ή κάποιον που αγαπάτε είναι αξιοθαύμαστη, αλλά η ένταση μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα ακόμα περισσότερο. Μην βιαστείτε να παλέψετε για τα πιστεύω σας. Περιμένετε μερικές μέρες για να δείτε αν η θέση σας θα αλλάξει, προτού μετατρέψετε μία απλή διαφορά άποψης σε διαμάχη. Εκφράστε τον εαυτό σας δημιουργικά.

Παρθένος
Σήμερα θα μπορέσετε με ευκολία τα τακτοποιήσετε τις δουλειές σας, με τον Ερμή και τον Ήλιο να βρίσκονται στον 6ο Οίκο σας. Ωστόσο, θα είναι αδύνατο να ξέρετε το λόγο που ακολουθείτε το συγκεκριμένο μονοπάτι, ακόμα και αν οι προθέσεις σας είναι αγνές. Όμως, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αμφισβητήσετε τις επιλογές σας ή τις ικανότητές σας. Αυτό που απαιτείται από εσάς είναι να πράξετε για να φτάσετε τους στόχους σας. Μία φοβερή ανακάλυψη είναι πιο κοντά από όσο νομίζετε.

Ζυγός
Για να συνδεθείτε με την πηγή της έμπνευσής σας απαιτείται η απόλυτη προσοχή σας. Ευτυχώς, η παρουσία της Σελήνης στο ζωδιο σας συνεχίζει να σας υπενθυμίζει την υποστήριξη που σας δίνει η ΑΛΗΘΕΙΑ και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ωστόσο, αν είστε υπερβολικά ιδεαλιστικοί με τις ΜΑΓΕΙΑ, ίσως απογοητευτείτε. Θυμηθείτε, η ακεραιότητά σας είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο.

Σκορπιός
Ζείτε μέσα στη ΟΝΕΙΡΑ τώρα, και θα ταξιδέψετε στην παιδική σας ηλικία. Δυστυχώς, θα δυσκολευτείτε όμως να πείτε ποιες αναμνήσεις βασίζονται στην και ποιες οφείλονται στα βάθη του υποσυνείδητου. Θα σας βοηθούσε να γίνετε ντετέκτιβ όσον αφορά τη καρδιά σας, καθώς μόλις φτάνετε στη ρίζα της κατάστασης, τα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ σας κατανοούνται με ευκολία. Η εξερεύνηση σήμερα θα σας οδηγήσει σε θησαυρό αύριο.

Τοξότης
Επιβραδύνετε και διατηρήστε ένα σταθερό ρυθμό σήμερα, για να μπορέσετε να καταφέρετε περισσότερα από όσα περιμένετε. Στην πραγματικότητα, θα χρειαστεί να βάλετε στη σειρά τις προτεραιότητές σας για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Πάρτε το χρόνο σας για να σκεφτείτε την στρατηγική σας από την αρχή, προτού προβείτε σε πράξεις. Θα γλιτώσετε έναν μελλοντικό πονοκέφαλο μελετώντας πρώτα.

Αιγόκερως
Θέλετε απόλυτη διαύγεια για να πάρετε μία σημαντική απόφαση, και ευτυχώς, το παράθυρο των ευκαιριών θα παραμείνει ανοιχτό για μερικές ακόμα μέρες. Θα είναι πρόκληση να ανταποκριθείτε σε ένα επαγγελματικό δίλημμα τώρα, καθώς η προσωρινή απώλεια αυτοπεποίθησης θα θολώσει τη σκέψη σας. Δεν υπάρχει λόγος να αγχωθείτε. Η αισιοδοξία σας θα επιστρέψει σύντομα. Εντωμεταξύ, μην κάνετε ξαφνικές κινήσεις χωρίς να αναθεωρήσετε τις προτεραιότητές σας.

Υδροχόος
Σήμερα θα νιώσετε έντονα επαναστατικοί και θα αναρωτιέστε αν μπορείτε να κρατήσετε τα συναισθήματά σας υπό έλεγχο. Δεν θέλετε να χάσετε την ψυχραιμία σας ή να κάνετε κάτι που θα το μετανιώσετε, αλλά οι παρορμητικές σας επιθυμίες συνεχίζουν να εντείνονται μέσα στη μέρα. Εντωμεταξύ, η Σελήνη στο ζωδιο του Ζυγού θα σας δώσει απίστευτη ισορροπία.

Ιχθύες
Θα είναι εύκολο σήμερα να ενωθείτε με την μαγεία της φαντασίας σας, καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής ταξιδεύουν στον 12ο Οίκο σας. Ευτυχώς, θα λάβετε ενεργητική ώθηση από τον Άρη, ο οποίος βρίσκεται στον 8ο Οίκο σας. Δεν έχει σημασία αν οι άλλοι άνθρωποι δεν ξέρουν πως κάτι ιδιαίτερο συμβαίνει μέσα στο μυαλό σας. Προχωρήστε και αφήστε τις φαντασιώσεις σας να οργιάσουν. Η δημιουργικότητά σας θα βγει στην επιφάνεια σύντομα.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: