ΣΙΝΕ

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

«Κρυμμένες Αλήθειες»: Τα νέα επεισόδια (24 - 25 - 26 - 27 - 28) (videos)

Η Ζεϊνέπ, αν και καταβεβλημένη, προσπαθεί να σωθεί. Η αστυνομία, έχοντας παγιδεύσει το τηλέφωνο του Ζαφέρ, αναμένει τηλεφώνημα από...

Mega: Καθημερινά στις 18:50

Δευτέρα 20/1


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24

Η Ζεϊνέπ, αν και καταβεβλημένη, προσπαθεί να σωθεί. Η αστυνομία, έχοντας παγιδεύσει το τηλέφωνο του Ζαφέρ, αναμένει τηλεφώνημα από αυτούς που κρατούσαν την κοπέλα. Την ίδια στιγμή ο Καάν ανακαλύπτει το μέρος απ' όπου στάλθηκε το βίντεο με τη Ζεϊνέπ να εκλιπαρεί για βοήθεια.

Τρίτη 21/1
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25
Η Ζεϊνέπ φθάνει σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι της. Ο Καάν εντοπίζει και συλλαμβάνει τους δύο άνδρες που κρατούσαν την κοπέλα αιχμάλωτη. Την ίδια στιγμή η μαρτυρία του αγοριού, που είχε δει τη Ζεϊνέπ στην καρότσα του φορτηγού, βοηθάει πολύ το έργο της αστυνομίας.

Τετάρτη 22/1
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 26

Όλοι έχουν κινητοποιηθεί και ψάχνουν τη Ζεϊνέπ και ενώ βρίσκονται πολύ κοντά της, ο απαγωγέας που ακολουθούσε πάντα τα βήματα της κοπέλας κινείται πιο γρήγορα.

Πέμπτη 23/1
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 27

Το πρόσωπο που κινεί τα νήματα και ευθύνεται για την εξαφάνιση της Ζεϊνέπ ανήκει στο στενό περιβάλλον της οικογένειας και έτσι μπορεί να γνωρίζει όλες τις κινήσεις της αστυνομίας και να κινείται με ασφάλεια. Την ίδια στιγμή οι υποψίες του ντετέκτιβ Καάν στρέφονται γύρω από αυτό το πρόσωπο.

Παρασκευή 24/1
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 28

Ο Ζαφέρ και η Σουνά λαμβάνουν ένα πολύ σημαντικό e-mail και αποφασίζουν να κινηθούν μόνοι τους δίχως να ενημερώσουν την αστυνομία. Όμως η αρνητική τροπή των γεγονότων φέρνει νέες δυσάρεστες εξελίξεις.
Δείτε περισσότερα επεισόδια εδώ
vipnews
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: