ΣΙΝΕ

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ζώδια: Προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 29 Ιανουαρίου

Κριός
Κανονικά η έξτρα προσπάθεια στην εργασία σας πρέπει να αποδώσει, αλλά κάποια αντίσταση θα... καθυστερήσει τη πρόοδό σας. Ίσως να απεχθάνεστε τις υποχρεώσεις σας, αλλά η αντίσταση στο αναπόφευκτο μόνο μπελάδες θα σας φέρει. Χρησιμοποιήστε το πνεύμα σας και μετατρέψτε το θυμό σε παραγωγικότητα, όποια και αν είναι τα σας. Σύντομα θα κοιτάξετε προς τα πίσω με περηφάνια και μία αίσθηση ολοκλήρωσης.

Ταύρος
Η ανυπομονησία σας θα μεγαλώσει σήμερα. Δυστυχώς, ίσως να αισθανθείτε πως δεν μπορείτε να ελέγξετε τη κατάσταση, παρά μόνο αν τη προσεγγίσετε υπερβολικά, θάβοντας τα συναισθήματά σας όσο πιο βαθιά γίνεται. Ωστόσο, η άρνηση δεν είναι καλή ιδέα, καθώς οι σκέψεις σας θα ξαναβγούν στην επιφάνεια πιο γρήγορα από όσο νομίζετε. Μην προσπαθήσετε να καταπιέσετε το άγχος σας. Αντί για αυτό, ψάξτε για τη πηγή του προβλήματος και κάντε αλλαγές εκεί που πρέπει.

Δίδυμοι
Ίσως θελήσετε να κρατήσετε πίσω τις αυθεντικές σας ιδέες, μιας και πιστεύετε πως οι άλλοι δεν έχουν τη σωστή συμπεριφορά. Μπορείτε να διαισθανθείτε πως κάτι δεν πάει καλά, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε πολλά για αυτό, παρά μόνο να τηρήσετε τη δική σας πλευρά της συμφωνίας. Μην δώσετε σε κανέναν το λόγο να αμφισβητήσει τα κίνητρά σας. Χαμογελάστε στην δουλειά σας. Αφήστε τις πράξεις σας να μιλήσουν για εσάς σήμερα και αποφύγετε τα περιττά δράματα.

Καρκίνος
Θα φέρετε μία φρέσκια προοπτική στην εργασία σας σήμερα, και η ανορθόδοξη προσέγγισή σας ίσως επιλύσει μία δύσκολη κατάσταση που σας παιδεύει εδώ και καιρό. Μην διστάσετε να πάρετε ένα υπολογισμένο ρίσκο, καθώς υπάρχει υγιής ισορροπία ανάμεσα στο ένστικτο και την κοινή σας λογική. Ίσως να μην υπάρξει καλύτερη μέρα για να ξεκινήσετε τις συναρπαστικές αλλαγές που ονειρεύεστε. Κάντε τη κίνησή σας όσο το παράθυρο των ευκαιριών είναι ακόμα ανοιχτό.

Λέων
Νομίζετε πως μπορείτε να χαλαρώσετε λίγο, αλλά οι υποχρεώσεις σας δεν θα σας το επιτρέψουν. Έχετε πάρα πολλά να κάνετε σήμερα και θα χρειαστεί να κάνετε τις τακτοποιήσετε προτού απολαύσετε λίγο ελεύθερο χρόνο. Είναι δύσκολο να διαχειριστείτε τα πάντα, αλλά μπορείτε να ξεκινήσετε από τα πιο σημαντικά, αν απλά θέσετε προτεραιότητες.

Παρθένος
Αν τακτοποιούσατε εκκρεμότητες τις τελευταίες εβδομάδες, τότε θα μετρήσετε τα τυχερά σας άστρα σήμερα. Από την άλλη μεριά, τα πάντα θα καταρρεύσουν αν δεν ήσαστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας. Ακόμα και αν δεν υπάρχει γρήγορη λύση για αυτά που έπρεπε ήδη να έχετε κάνει, έχετε και πάλι μερικούς κρυμμένους άσους στα μανίκια σας. Μην περιμένετε για καλύτερη περίοδο. Είναι καλή στιγμή να δημιουργήσετε λίγη ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.

Ζυγός
Είτε σας κρατά πίσω η έλλειψη αυτοπεποίθησης είτε είναι οι αυξανόμενες υποχρεώσεις που σας αποτρέπουν να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας, θα πιαστείτε σε ένα δίχτυ χωρίς εύκολη διέξοδο. Το μυαλό σας θα δουλέψει ασταμάτητα για να βρείτε ένα τρόπο να ξεφύγετε, αλλά το εμπόδιο είναι ο ίδιος σας ο εαυτός. Μην προσπαθείτε τόσο πολύ και η λύση θα εμφανιστεί μπροστά σας γρηγορότερα.

Σκορπιός
Έχετε την ανάγκη να αποκαλύψετε τα πάντα σήμερα. Αν και θα νομίζετε πως είναι καλή ιδέα, τα πράγματα δεν θα πάνε όπως θέλετε αν δεν υπάρχει η θέληση να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες. Η διακριτικότητα προς το παρόν θα σας ωφελήσει περισσότερο από κάποιο παρορμητικό ξέσπασμα. Δεν υπάρχει ανάγκη να πείτε παραμύθια. Είναι καλύτερο να αφήσετε κάποιες λεπτομέρειες έξω από την ιστορία.

Τοξότης
Ίσως αντιμετωπίσετε ένα μικρό οικονομικό εμπόδιο σήμερα, αλλά τελικά θα δουλέψει υπέρ σας μακροχρόνια. Ίσως απλά σας χρεώσουν λίγα λεπτά παραπάνω στο σουπερμάρκετ. Όμως μπορεί να είναι κάτι ποιο σημαντικό, όπως να βασιστούν οι άλλοι σε εσάς να πληρώσετε τη κούρσα στο ταξί. Προσέξτε όλες τις συναλλαγές σήμερα, άσχετα με το πώς αυτή η ενέργεια εκφράζετε στη ζωή σας. Πάρτε το χρόνο που χρειάζεστε για να αναθεωρήσετε τις πηγές σας.

Αιγόκερως
Θα υπάρξει αναστάτωση σήμερα, καθώς δεν θα θέλετε να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματά σας. Όμως είναι απαραίτητο με τη Σελήνη να βρίσκεται στον 1ο Οίκο σας. Η πρώτη σας αντίδραση θα είναι να φωνάξετε σε κάποιον που δεν του αξίζει. Ακόμα και αν η ειλικρίνεια θα φαίνεται πως είναι το σωστό, μην το τολμήσετε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να λάβετε την ευθύνη για τα συναισθήματά σας. Η ειλικρίνεια από την αρχή είναι πολύ καλύτερη από το να αντιμετωπίσετε αντιστάσεις όταν αρχίσετε να κατηγορείτε τους άλλους.

Υδροχόος
Νιώθετε τον πειρασμό να σταματήσετε να παλεύετε για τα πιστεύω σας σήμερα. Είστε κουρασμένοι από όλο το δράμα και το μόνο που κάνετε είναι να ονειρεύεστε τη διαφυγή σας. Ωστόσο, είναι εξυπνότερο να απευθυνθείτε στην εσωτερική σας δύναμη και να ακούσετε το ένστικτό σας. Θυμηθείτε πως το μεγαλύτερο εμπόδιο που θα αντιμετωπίσετε είναι οι δικές σας αμφιβολίες. Δυστυχώς, οι εχθροί φαίνονται αληθινοί, ακόμα και αν είναι απλοί ανεμόμυλοι. Αλλάξτε τον εξωτερικό σας κόσμο αλλάζοντας πρώτα τη συμπεριφορά σας.

Ιχθύες
Δεν είναι εύκολο για εσάς να ξέρετε πότε πρέπει να τα παρατήσετε. Αν και είστε απίστευτα πιστοί στους σκοπούς σας, δεν σας αρέσει να χάνετε. Ωστόσο, ίσως να μην καταφέρετε να κάνετε πίσω τη τελευταία στιγμή. Η ελπίδα θα σας οδηγήσει στο να πιστέψετε πως δεν υπάρχουν σύννεφα στον ουρανό. Με αυτό τον τρόπο θα εκπλήξετε τους άλλους, μαζί με τις ευφυείς τακτικές σας. Η πίστη σας θα δημιουργήσει ισχυρή μαγεία από μόνη της.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: