ΣΙΝΕ

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ζώδια: Προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 30 Ιανουαρίου

Κριός
Το ΟΝΕΙΡΑ σας φαντάζει γεμάτο ενθουσιασμό αλλά προσέξτε να μην το παρακάνετε. Οποιοσδήποτε σας πλησιάσει με σχέδια για... κυριαρχία του κόσμου, θα πρέπει να τον προσέξετε, διότι η Νέα Σελήνη στο ζωδιο του Υδροχόου θα επηρεάσει τις ελπίδες και τα ΑΣΤΕΡΙΑ σας. Να θυμάστε πως τα πράγματα θα παρουσιαστούν μεγαλύτερα και καλύτερα από όσο είναι στη πραγματικότητα. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας αλλά να έχετε το νου σας.

Ταύρος
Ίσως βιώσετε άγχος καθώς διαφορετικά κομμάτια της ζωής σας θα έρθουν σε αντίθεση σήμερα. Είναι σημαντικό να κάνετε ότι μπορείτε για να τιμήσετε τη δυσκολία. Μην δεσμευτείτε υπερβολικά στον προσωπικό σας κόσμο επειδή νιώθετε ενοχές για τον χρόνο που λείπετε από το σπίτι και την σας. Τα καλά νέα είναι πως η Νέα Σελήνη στο ζωδιο του Υδροχόου ενεργοποιεί τον 10ο Οίκο σας. Οι εργασίες που ξεκινούν τώρα στη δουλειά θα φέρουν άμεσες ανταμοιβές στις μέρες που έρχονται.

Δίδυμοι
Θα είναι δύσκολο να τελειώσετε όλες τις δουλειές σας σήμερα, καθώς οι προθέσεις σας στοχεύουν στον μακρινό ορίζοντα. Νιώθετε πως μπορείτε να αλλάξετε πράγματα που συνήθως είναι πέρα από τον έλεγχό σας καθώς η Νέα Σελήνη στο ζωδιο του Υδροχόου λαμβάνει χώρα στον 9ο Οίκο σας. Είναι εντάξει αν μπορείτε να ξεπεράσετε σήμερα τα συνήθη όριά σας, αλλά προσέξτε να μην προσπαθήσετε να φτάσετε τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. Η θετική σας συμπεριφορά δεν σας εγγυάται επιτυχία, αλλά και πάλι αξίζει την προσπάθεια. Στο τέλος, η επίτευξη του στόχου σας είναι λιγότερο σημαντική από τα μαθήματα που θα πάρετε σε κάθε σας βήμα.

Καρκίνος
Σήμερα θα έχετε ασυνήθιστες ιδέες για το πώς να δουλέψετε με τους άλλους. Φαίνεται πως θα χρειαστείτε βοήθεια σε ένα πρότζεκτ. Σκεφτείτε όλες τις ικανότητες, τα εργαλεία ή τις πηγές που έχουν οι σύμμαχοί σας να προσφέρουν. Η Νέα Σελήνη στο ζωδιο του Υδροχόου και στον 8ο Οίκο σας, σας υπενθυμίζει να είστε ανοιχτοί σε οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο σας. Η επιτυχία είναι πιο κοντά από όσο νομίζετε, αν όλοι έχουν τον ίδιο στόχο στο μυαλό τους.

Λέων
Δεν μπορείτε παρά να προσελκύσετε ασυνήθιστους ανθρώπους σήμερα με τη Νέα Σελήνη στο ζωδιο του Υδροχόου και στον 7ο Οίκο σας. Τα ρομαντικά σας ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ θα περιπλέξουν τις καταστάσεις, αλλά στο τέλος, αυτό ίσως να μην έχει να κάνει με μακροχρόνιο έρωτα. Να είστε αυθόρμητοι χωρίς προσδοκίες. Το θάρρος και η δημιουργικότητα θα σας χαρίσουν χαρά στις ΤΗΛΕΦΩΝΟ σας.

Παρθένος
Ήρθε η ώρα να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά και να τακτοποιήσετε τα χαρτιά σας αλφαβητικά. Βασικά, θα γίνετε τόσο περίεργοι όσο σας αρέσει. Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με τους γύρω σας, αλλά είναι για δική σας και μόνο κατανάλωση. Οποιαδήποτε ιδιοσυγκρασία σας βοηθά να αυξήσετε την παραγωγικότητα μακροπρόθεσμα, αξίζει τη προσπάθεια σήμερα. Τιμήστε αυτά που σας κάνουν μοναδικούς καθώς είναι αυτά που σας κάνουν να λάμπετε.

Ζυγός
Βρείτε κάτι διαφορετικό για να κάνετε σήμερα –μία δραστηριότητα που θα θέσει το σκηνικό για τις μέρες που έρχονται. Για παράδειγμα, αν σκεφτόσαστε να παρακολουθήσετε ένα μάθημα τέχνης ή μία συναυλία, προσκαλέστε ένα φίλο σας και κάντε το πραγματικότητα. Ήρθε η ώρα να δείξετε τη δημιουργική σας πλευρά, είτε μέσα από το ΜΕΛΛΟΝ, μέσω email ή πρόσωπο με πρόσωπο. Η συμμετοχή σε μία αυθόρμητη περιπέτεια θα σας δώσει την έμπνευση που χρειάζεστε.

Σκορπιός
Ίσως προτιμήσετε να μείνετε μέσα σήμερα και να φροντίσετε τις ανάγκες σας, αλλά οι υποχρεώσεις σας δεν θα σας το επιτρέψουν. Ονειρεύεστε να βρείτε ένα καταφύγιο από το θόρυβο του εξωτερικού κόσμου, τώρα που η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου επηρεάζει τον 4ο Οίκο σας. Μην ανησυχήσετε να δεν μπορέσετε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Θα υπάρξει σύντομα χρόνος για αυτό.

Τοξότης
Ο ρυθμός της ζωής σας αυξάνεται καθώς το πρόγραμμά σας γεμίζει και η δυσκολία της ζωής μεγαλώνει. Ωστόσο, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 3ο Οίκο, σας υπενθυμίζει πως οι λεπτομέρειες, αν τις αγνοήσετε, θα επιστρέψουν για να σας στοιχειώσουν. Η πρώτη σας παρόρμηση μπορεί να είναι να αφήσετε πράγματα στην άκρη προς όφελος της μεγάλης εικόνας, αλλά θα κερδίσετε περισσότερα αν δεν το κάνετε.

Αιγόκερως
Τα προσωπικά σας οικονομικά δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση, και θα συνεχίσουν σε αυτό το μοτίβο και τις επόμενες εβδομάδες. Ίσως η Νέα Σελήνη στο ζωδιο του Υδροχόου και στον 2ο Οίκο σας, προσθέσει αβεβαιότητα ή απλά σκέφτεστε να αναθεωρήσετε κάποιες υλικές σας πηγές. Μην προσπαθήσετε να τα φτιάξετε όλα σε μια μέρα. Κάντε ένα σχέδιο για τις ημέρες που έρχονται έτσι ώστε να φτάσετε πιο κοντά στους στόχους σας.

Υδροχόος
Σήμερα το ένστικτό σας θα χτυπήσει κόκκινο και θα έρθετε σε επαφή με τις άυλες διαστάσεις του πνευματικού κόσμου. Δεν θα είναι διασκέδαση και παιχνίδι, καθώς η αλληλεπίδραση με τα οράματά σας θα απαιτήσει σκληρή δουλειά. Εντωμεταξύ, η Νέα Σελήνη στο αντισυμβατικό σας ζωδιο θα σας βοηθήσει αρκετά. Μην ανησυχήσετε αν οι άλλοι πιστέψουν πως το χάνετε. Θα επιστρέψετε από το ταξίδι σας πιο σοφοί, όταν ολοκληρωθεί.

Ιχθύες
Τα γεμάτα χρώματα όνειρά σας θα φαίνονται αρκετά αληθινά και έντονα τώρα –τόσο αληθινά που θα κυριαρχήσουν στην πραγματικότητα. Η Νέα Σελήνη στο ζωδιο του Υδροχόου και στον 12ο Οίκο σας, επεκτείνει τη φαντασία, ακόμα και αν δεν είναι καθορισμένη. Πάρτε λίγο χρόνο για να εξερευνήσετε τις πιθανότητες στη φαντασία σας. Μέσα στην ησυχία του διαλογισμού υπάρχει μία μεγάλη δύναμη που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε όλες σας τις ικανότητες.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: