ΣΙΝΕ

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Σκοτία: Νεκρό βρέθηκε το 3χρονο αγόρι που είχε εξαφανιστεί

Νεκρό βρέθηκε τελικά το τρίχρονο αγόρι που είχε εξαφανιστεί από την Πέμπτη από το σπίτι του στο Εδιμβούργο. Η μητέρα του συνελήφθη και της ...απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τον θάνατό του.
Το άψυχο σώμα του μικρού Μίκαελ Κούλαρ βρέθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην κομητεία Φάιφ, κοντά στο Εδιμβούργο.

Μετά την εξαφάνιση του παιδιού, νοτιοαφρικανικής καταγωγής, η αστυνομία διεξήγαγε εντατικές έρευνες, ενώ τουλάχιστον 200 εθελοντές από την κοινότητα όπου ζούσε ο μικρός Μίκαελ Κούλαρ μετείχαν στις επιχειρήσεις για τον εντοπισμό του.

Η μητέρα του, η 33χρονη Ροζντίπ Κούλαρ συνελήφθη και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τον θάνατο του γιου της.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι πρόκειται για τον Μίκαελ» δήλωσε υψηλόβαθμος αξιωματούχος της αστυνομίας της Σκοτίας, όταν ανακαλύφθηκε η σορός του.

Η μητέρα του Μίκαελ είχε δηλώσει ότι είχε βάλει για ύπνο τον γιο της και την επόμενη ημέρα που μπήκε στο δωμάτιό του είχε εξαφανιστεί.

Τηλεοπτικά δίκτυα παρακολουθούσαν συνεχώς από την Πέμπτη τις επιχειρήσεις εντοπισμού στην πρωτεύουσα της Σκοτίας και στα περίχωρά της, ενώ μια φωτογραφία του αγοριού που φορούσε μπεζ αδιάβροχο μεταδιδόταν από όλα τα ΜΜΕ.

Αξιωματικός της αστυνομίας δήλωσε ότι έλαβαν τουλάχιστον 500 κλήσεις στην ειδική τηλεφωνική γραμμή που λειτουργούσε σε σχέση με την εξαφάνιση του Μίκαελ και ευχαρίστησε τις ομάδες διάσωσης και τον κόσμο που βοήθησαν σημαντικά στις επιχειρήσεις, όπως και την οικογένειά του και φίλους της οικογένειας.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα, κοντά στο σπίτι του Μίκαελ, για να παρακολουθήσουν την επιμνημόσυνη δέηση για το παιδί.

symvolinews.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: