ΣΙΝΕ

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Διαδικτυακός παιδεραστής - Έπεισε 400 ανηλίκους να κάνουν σεξ μπροστά σε web camera!

Η Εισαγγελία του Άμστερνταμ ανακοίνωσε την Παρασκευή, ότι ένας 40χρονος Ολλανδός κατηγορείται ότι ώθησε μέσω του Διαδικτύου σχεδόν 400 ανηλίκους να...
επιδοθούν σε σεξουαλικές πράξεις μπροστά σε κάμερα.
«Ο άνδρας, που παρουσιαζόταν ως ένα μικρό κορίτσι, φέρεται να ώθησε ανηλίκους να επιδοθούν σε σεξουαλικές πράξεις μπροστά σε κάμερα. Τα θύματα που έχουν ταυτοποιηθεί ζουν σε διάφορες περιοχές της χώρας», δήλωσε ο εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Άμστερνταμ, Έβερτ Μπέρστρα, ο οποίος τόνισε ότι οι Ολλανδικές αρχές έχουν στείλει αιτήματα στις αρχές του Βελγίου, της Ισπανίας και των ΗΠΑ κυρίως για να λάβουν πληροφορίες από τους διαδικτυακούς πάροχους».

Ολλανδικά μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν, ότι θύματα του 40χρονου ήταν κορίτσια και αγόρια, 56 εκ των οποίων, ηλικίας από 12 ετών έως 14 ετών, έχουν ταυτοποιηθεί από τις αρχές. Μέχρι στιγμής μηνύσεις έχουν καταθέσει πέντε εκ των θυμάτων του διαδικτυακού παιδεραστή.

Ο ύποπτος που έχει ταυτοποιηθεί ως ο Μίχελ Σ. κρατείται από τις Ολλανδικές αρχές εδώ και, περίπου, έξι μήνες, ωστόσο, η Εισαγγελία δημοσιοποίησε το θέμα μόλις την Παρασκευή.

Όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια έρευνας τον περασμένο Απρίλιο εντοπίστηκαν στον υπολογιστή του κατηγορουμένου οι φωτογραφίες περίπου 400 παιδιών και εφήβων.

Ο Μίχελ Σ., με βάση τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αρχές, χρησιμοποιώντας διάφορα ψευδώνυμα, έμπαινε σε πολλά φόρουμ και ερχόταν σε διαδικτυακή επαφή με τα θύματά του.

Στη συνέχεια, αφού αποθήκευε τις φωτογραφίες που του έστελναν, απειλούσε τους ανηλίκους ότι θα τις ανεβάσει στο Διαδίκτυο.

directNEWS.gr
ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: