ΣΙΝΕ

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Κύπελλο Ελλάδας: ΠΑΟΚ - Ηρακλής 5-1 [video]

Με κορυφαίο τον Στοχ (πέτυχε 2 γκολ, είχε και 1 ασίστ), εξαιρετικό τον Κάτσε στην επανεμφάνισή του με την ασπρόμαυρη φανέλα στην Τούμπα μετά από 4,5 μήνες, πολύ καλούς τους...
Λούκας, Αθανασιάδη και καθοριστικό τον Γλύκο, ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε γρήγορα το... έμφραγμα (0-1 στο 4' με γκολ του Πορτουλίδη) και με ανατροπή (5-1) νίκησε για δεύτερη φορά τον Ηρακλή παίρνοντας την πρόκριση για τους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Ηρακλής πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο παιχνίδι, καθώς πήρε κεφάλι στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Πορτουλίδη...

Υστερα από ωραίο συνδυασμό Ονουάτσι - Τσιλιανίδη, με τον τελευταίο να βρίσκει με το τακουνάκι τον Πουρτουλίδη ο 30χρονος μέσος με πλασέ νίκησε τον Γλύκο έκανε το 0-1 και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ χάνει τον Βίτορ που τραυματίζεται νωρίς στο παιχνίδι και αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο με τον Κατσουράνη να μπαίνει στη θέση του στο 21ο λεπτό. Πριν την είσοδο του Κατσούρ, ο Δικέφαλος θα ισοφαρίσει το σκορ, στο 20ό λεπτό, όταν ο Κάτσε θα κάνει το σουτ, ο Κηπουρός θα αποκρούσει, αλλά ο Αθανασιάδης που... μυρίστηκε τη φάση, πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ έγραψε το 1-1. Στη συνέχεια πανηγύρισε α λα Μήτρογλου στη Ρουμανία (έβγαλε το σημαιάκι του κόρνερ) και είδε κίτρινη.

Ο Δικέφαλος θα γυρίσε... τούμπα το ματς μέσα σε δύο λεπτά, αφού στο 22' ο Στοχ εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα του Γηραιού και με πλασέ στην απέναντι γωνία του Κηπουρού έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του με 2-1 και επανέφερε τα χαμόγελα στην Τούμπα που για 20 λεπτά είχαν... παγώσει!

Ο Στοχ είχε καλή ευκαιρία για τρίτο γκολ στο 31ο λεπτό, όταν ο Λούκας έβγαλε την σέντρα, και ο Σλοβάκος στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ προσπάθησε να νικήσει τον Κηπουρό, ο οποίος απέκρουσε σε κόρνερ. Ενώ το ημίχρονο έκλεισε με ακόμη μια καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Κάτσε να σουτάρει σε κενή εστία, αλλά ο Ιντζόγλου με το κεφάλι απομάκρυνε πάνω στη γραμμή!

Ο Ηρακλής ξεκίνησε στο δεύτερο μέρος με δυο αλλαγές, καθώς οι τραυματίες από το πρώτο μέρος Ονουάτσι και Τάι έμειναν στα αποδυτήρια και στις θέσεις τους πέρασαν οι Ματσούκας και Σιατραβάνης. Ο Γηραιός είχε μια καλή στιγμή στο 53' με τον Τσιλιανίδη να σουτάρει και τον Γλύκο να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να μπλοκάρει.

Ο ΠΑΟΚ τελείωσε οριστικά το ματς στο 55ο λεπτό, όταν ο Αθανασιάδης τροφοδότησε τον Στοχ, ο οποίος ήταν ολομόναχος στο όριο της περιοχής, ο Σλοβάκος περίμενε την έξοδο του Κηπουρού και τον πλάσαρε ψύχραιμα για το 3-1 πετυχαίνοντας παράλληλα και το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Ο Γηραιός είχε την ευκαιρία να μειώσει σε 3-2 στο 65', αλλά την... σπατάλησε ο Τσιλιανίδης, που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τζαβέλλα και βγήκε τετ α τετ με τον Γλύκο, αλλά ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ απέκρουσε το σουτ του επιθετικού των κυανολεύκων, ενώ το ίδιο έπραξε λίγο αργότερα με αντίπαλο τον Ζαχόρα, που επίσης βρέθηκε σε θέση για γκολ, αλλά είδε τον Βολιώτη τερματοφύλακα να του λέει "όχι".

Διπλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο 79', με τον Στοχ να εκτελεί το φάουλ και να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ ο Κηπουρός, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Νίνης είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι. Τελικά το 4-1 ήρθε στο 81' με τον Στοχ να βγάζει σε θέση φορ τον Ολίσε και ο Νιγηριανός με πλασέ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο Δικέφαλος τελείωσε το ματς με 10 παίκτες, καθώς στο 86' ο Τζαβέλλας είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Αμπάρκιολη και αποβλήθηκε με τον διεθνή αμυντικό να αποδέχεται την απόφαση δίνοντας μάλιστα το χέρι του στον ρέφερι...

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μάρτενς με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κάνοντας το 5-1 για τους γηπεδούχους με σουτ από κοντά έπειτα από την ασίστ του Ολίσε.

ΠΑΟΚ (Χ. Στέφενς): Γλύκος, Λίνο, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Βίτορ (21' Κατσουράνης), Μαντούρο, Κάτσε, Μάρτενς, Λούκας (78' Νίνης), Στόχ, Αθανασιάδης (68' Ολίσε).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γκ. Όγιος): Κηπουρός, Λίμα, Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ζάχορα, Μπάμπα, Παπαστεριανός, Τσιλιανίδης (72' Χιονίδης), Ονουάτσι (46' Σιατραβάνης), Τάι (46' Ματσούκας).
                                   
sport.gr

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ Vs ΑΕ Ποντίων Ηρακλής 5-1 - PAOK TV

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: