ΣΙΝΕ

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΕΚΔΙΚΗΣΗ - INTIKAM: Τα νέα επεισόδια (6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11)

Για έναν ανεξήγητο λόγο η Σαϊκά αρχίζει να θυμάται και να νοσταλγεί τις όμορφες στιγμές που ζούσε με τον Αντίλ, τον πατέρα της Ντερίν...

Mega: Καθημερινά στις 18:50

Δευτέρα 27/1


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6

Για έναν ανεξήγητο λόγο η Σαϊκά αρχίζει να θυμάται και να νοσταλγεί τις όμορφες στιγμές που ζούσε με τον Αντίλ, τον πατέρα της Ντερίν. Την ίδια στιγμή όμως η Ντερίν/Γιαγμούρ διαγράφει από τη λίστα της έναν ακόμη σημαντικό παράγοντα στην υπόθεση του πατέρα της.

Τρίτη 28/1
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7

Επόμενος στόχος, η ψυχολόγος-διευθύντρια του ορφανοτροφείου που μεγάλωσε η Ντερίν, η οποία ασκώντας ψυχική βία στη μικρούλα τότε Ντερίν, της επαναλάμβανε σε τακτά χρονικά διαστήματα πως ο πατέρας της ήταν ένας απατεώνας και την εγκατέλειψε για πάντα. Αργότερα η Ντερίν ανακάλυψε πως όλα αυτά είχαν γίνει κατόπιν εντολών της Σαϊκά, έτσι ώστε όταν η Ντερίν ενηλικιωθεί να μην αναζητήσει ποτέ την αλήθεια και τους πραγματικούς ενόχους.

Τετάρτη 29/1
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8

Η Ντερίν/Γιαγμούρ περικυκλώνει ολοένα και πιο πολύ τη Σαϊκά, επιφέροντας ένα δυνατό χτύπημα. Την ίδια στιγμή η Σελέν αποφασίζει να διεκδικήσει τον Εμρέ από την Γιαγμούρ και αρχίζει «να στήνει διάφορες σκηνές», με αποτέλεσμα ο Εμρέ να νομίζει πως η Γιαγκμούρ παίζει σε δύο ταμπλό καθώς την βλέπει σε τρυφερό ενσταντανέ με τον Ρουζγκιάρ.

Πέμπτη 30/1
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9

Η Τζεμρέ διώχνει τη μητέρα τη και της ανακοινώνει πως δεν θέλει να την ξαναδεί. Για πρώτη φορά η Σαϊκά αισθάνεται να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της κυρίως γιατί χάνει τον έλεγχο της κατάστασης. Εν τω μεταξύ ο Εμρέ ξυπνά μετά από ένα πολύ δυνατό μεθύσι, βλέπει στο πλευρό του τη Σελέν και πανικοβάλλεται.

Παρασκευή 31/1
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10

Ο Χακάν αρχίζει ξαφνικά να συμπεριφέρεται περίεργα και τοποθετεί κρυφή κάμερα στο σπίτι της Ντερίν/Γιαγμούρ. Όμως την τοποθετεί σε ένα αντικείμενο που η Γιαγκμούρ προορίζει για τη Λειλά και τελικά αυτή η κάμερα καταγράφει τη σκηνή της δολοφονίας της Λειλά αλλά και τον ένοχο.


Όλα τα επεισόδια χωρίς Ελληνικούς υπότιτλους εδώ

vipnews
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: