ΣΙΝΕ

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

«Μπρούσκο»: Τα νέα επεισόδια (70 - 71 - 72 - 73 - 74) (VIDEOS)

Ο Αχιλλέας κι η Μελίνα, ερωτευμένοι όσο ποτέ, αποφασίζουν να φύγουν μαζί για Κύπρο, μέσα στις επόμενες 3 μέρες...

ΑΝΤ1: Καθημερινά στις 19:00

Δευτέρα 6/1


70ο επεισόδιο

Ο Αχιλλέας κι η Μελίνα, ερωτευμένοι όσο ποτέ, αποφασίζουν να φύγουν μαζί για Κύπρο, μέσα στις επόμενες 3 μέρες. Ο Διαμαντής, κατονομάζει στην Αναστασία και στον Σήφη, ποιος έδωσε εντολή να μπει ο εκρηκτικός μηχανισμός στο αυτοκίνητο που σκοτώθηκαν οι γονείς του Ματθαίου και ξεσκεπάζει ένα μεγάλο μυστικό . Η αποκάλυψη σοκάρει τα δύο αδέλφια, ενώ ο Διαμαντής μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πόνο στην καρδιά. Όταν το μαθαίνει η Δάφνη, τρέχει αμέσως κοντά του. Ο γάμος της Χριστίνας, εμποδίζεται τελευταία στιγμή απ’ τον Νεκτάριο, ταράζοντας τη γιαγιά Αδριανή. Η ζήλια, που εμφανίζεται στο πρόσωπο της νεαρής 18χρονης Αλίκης, γίνεται αφορμή να δει η Βασιλική ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον Μηνά και δέχεται να τον παντρευτεί. Στο μεταξύ, ο Σήφης έρχεται ολοένα και πιο κοντά με την Εύα, η οποία αποφεύγει πλέον φανερά την οποιαδήποτε επαφή με τη Μελίνα.. δημιουργώντας της έτσι ερωτηματικά.


Τρίτη 7/1
71ο επεισόδιο

Η Αναστασία γεμάτη ενοχές για τον θάνατο των γονιών του Ματθαίου είναι έτοιμη να του αποκαλύψει τα πάντα. Παράλληλα, του ζητά ν’ αφήσουν πίσω το παρελθόν και να είναι ξανά μαζί. Ο Αντώνης παραδέχεται στον Αχιλλέα την παράνομη σχέση που είχε με την Ευρυδίκη. Μετά από υπονοούμενα της Εύας, η Μελίνα ζητά να μάθει απ’ τη Βασιλική αν γνωρίζει τι συμβαίνει μεταξύ Σήφη και Εύας και φυσικά η προδοσία της καλύτερής της φίλης είναι το μόνο που την ενδιαφέρει. Η Χριστίνα, μαζί με τον Νεκτάριο, αντιμετωπίζουν τον οργισμένο Λευτέρη. Η Μελίνα προσπαθεί να μιλήσει στον Σήφη και να τελειώσει επιτέλους τη σχέση τους, κάνοντάς τον έξαλλο. Ο Μάρκος εξαγριώνεται όταν μαθαίνει πως η Δάφνη πήγε στο νοσοκομείο να επισκεφτεί τον Διαμαντή. Ο πατέρας της Αλίκης απειλεί να κλείσει στη φυλακή τον Μηνά αν δεν παντρευτεί την κόρη του. Ο Γιώργος φοβάται μην ανακαλύψει η Μελίνα, ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία των γονιών των Ματθαίων. Σε μια στιγμή πίεσης και έντασης με τη Μελίνα, ο Σήφης την απειλεί με έναν άσσο που έχει στο μανίκι και που θα είναι η μεγαλύτερη εκδίκηση και η ανατροπή όλης της ιστορίας!

Τετάρτη 8/1
72ο επεισόδιο

Η Μελίνα κοντράρεται άγρια πλέον με τον Σήφη, λόγω της απόφασής της να φύγει για πάντα από τη ζωή του. Η ενοχική στάση της Αναστασίας, παρεξηγείται απ’ τον Ματθαίο και ερμηνεύεται διαφορετικά. Ο Διαμαντής επιστρέφει σπίτι του και συλλέγει πληροφορίες κατά του Μάρκου, ψάχνοντας την προηγούμενη ζωή του στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, η επίσκεψη και το ενδιαφέρον της Δάφνης γι’ αυτόν, τον συγκινούν, αλλά ο εγωισμός του δεν τον αφήνει να της το εκφράσει. Ο Μηνάς ψάχνει τρόπους να ξεμπλέξει με την Αλίκη και τον πατέρα της, δίχως ν’ αντιληφθεί η Βασιλική το παραμικρό. Ο Σήφης καθησυχάζει την Εύα ότι θα ξεκαθαρίσει με τη Μελίνα σύντομα. Στο μεταξύ κι ενώ ο Αχιλλέας και η Μελίνα ετοιμάζονται να φύγουν για Κύπρο, μια αποκάλυψη της Μελίνας στον Αχιλλέα θα τον εξοργίσει και θα τον κάνει τρελό από ζήλια!


Πέμπτη 9/1
73ο επεισόδιο

Η Μελίνα αποκαλύπτει στον Αχιλλέα όλη την αλήθεια και αυτός οργισμένος κι απογοητευμένος, της λέει πως δεν θέλει να την ξαναδεί. Το συγκεκριμένο γεγονός μαθαίνει και η Εύα, η οποία αμέσως εξαφανίζεται και ο Σήφης δεν μπορεί να τη βρει πουθενά. Η Αναστασία συγκρούεται με τον Ματθαίο, παίρνοντας το μέρος του Σήφη, ενώ ο Διαμαντής από την πλευρά του, ανησυχεί μόνο για το μέλλον του συνεταιρισμού. Ο Αχιλλέας, τελικά θα κάνει την ανατροπή, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πόσο βαθιά ερωτευμένος είναι με τη Μελίνα και θα πάρει τη μεγάλη απόφαση να μην αλλάξουν καθόλου τα σχέδιά τους. Ο Μηνάς πιεσμένος από τον εκβιασμό της Αλίκης, αναγκάζεται να τη ζητήσει επίσημα σε γάμο, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να παντρευτεί τη Βασιλική, με μάρτυρες στον πολιτικό γάμο, τη Δάφνη και την Κωνσταντίνα οι οποίες γνωρίζουν το «μαρτύριο» που περνά και τον καλύπτουν.

Παρασκευή 10/1
74ο επεισόδιο

Ο Σήφης εκβιάζει τη Μελίνα παίζοντας το τελευταίο ισχυρό χαρτί του και βάζοντάς την σε πολύ μεγάλο δίλλημα. Η Εύα μαθαίνοντας την εμμονή του Σήφη για τη Μελίνα, αυτόματα τον απορρίπτει πιστεύοντας πως την κορόιδεψε, όμως ο ίδιος δεν έχει σκοπό να την αφήσει να βγει από τη ζωή του. Μετά την ψυχρή στάση του Μάρκου, η Δάφνη αρχίζει να συνειδητοποιεί πόσο τον θέλει κοντά της, ενώ ταυτόχρονα, ο Διαμαντής της αποκαλύπτει όλα όσα γνωρίζει για το παρελθόν… του αγαπημένου της. Η Αναστασία έξαλλη βρίσκει τη Μελίνα και οι δύο γυναίκες καυγαδίζουν. Στα χέρια όμως πιάνονται κι ο Σήφης με τον Αχιλλέα, όταν ο δεύτερος επιχειρώντας να υπερασπιστεί τη Μελίνα, ξεκαθαρίζει στον Σήφη τις προθέσεις του… ο Σήφης σοκάρεται και επιχειρεί να ανατρέψει την όλη κατάσταση χρησιμοποιώντας την Ευρυδίκη…


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ & ΠΑΛΑΙΩΤΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ
vipnews
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
 
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: