ΣΙΝΕ

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

«Μπρούσκο»: Τα νέα επεισόδια (75 - 76 - 77 - 78 - 79) (VIDEOS)

Η Μελίνα αποφασίζει να απαλλαγεί για πάντα από τον Σήφη, ενώ μια συνάντηση μεταξύ Αχιλλέα και Σήφη θα φτάσει την κατάσταση στο...

ΑΝΤ1: Καθημερινά στις 19:00

Δευτέρα 13 /1

75ο επεισόδιο

Η Μελίνα αποφασίζει να απαλλαγεί για πάντα από τον Σήφη, ενώ μια συνάντηση μεταξύ Αχιλλέα και Σήφη θα φτάσει την κατάσταση στο απροχώρητο, απειλώντας τον συνεταιρισμό των δύο οικογενειών. Κι ενώ ο Σήφης, δεν θέλει με τίποτα να τους κάνει τη ζωή εύκολη, ο Αχιλλέας παρακαλεί τη Μελίνα να αδιαφορήσουν και να φύγουν αμέσως για την Κύπρο. Το νεογέννητο μωρό του Νεκτάριου και της Δήμητρας, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο Μάρκος πιέζει τη Δάφνη να συγκατοικήσουν, ενώ ο Σήφης απειλεί τη Βασιλική, προκειμένου να πάψει να ανακατεύεται στη σχέση του με την Εύα.


Τρίτη 14/1
76ο επεισόδιο

Η Μελίνα κι ο Αχιλλέας, καταφέρνουν να το σκάσουν και να ξεφύγουν απ' τον Σήφη και μαζί με τον Ματθαίο, ταξιδεύουν για την Κύπρο. Όταν το μαθαίνει η Αναστασία, δίνει ελπίδες στην Αγγελική και την ξεσηκώνει να τα ξαναβρεί με τον Σήφη. Η οικογένεια Ματθαίου υποδέχεται τη Μελίνα ως επίσημο μέλος της, γεγονός που εξαγριώνει ακόμα περισσότερο την Ευρυδίκη. Στο μεταξύ, ο Σήφης και η Αναστασία, εξοργισμένοι με τη Μελίνα και τους Ματθαίους, απαιτούν απ' τον Διαμαντή να διαλύσουν τον συνεταιρισμό. Η Δάφνη, προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή δίπλα στον Μάρκο. Η ηρεμία της Μελίνας στο σπίτι του Αχιλλέα, χαλάει απ' τις πρώτες κιόλας ώρες, όταν εμφανίζεται η Ευρυδίκη, μ' ένα ακόμα «σατανικό» σχέδιο.



Τετάρτη 15/1
77ο επεισόδιο

Η Ευρυδίκη ανακοινώνει στον Αχιλλέα και τη Μελίνα πως δεν σκοπεύει να φύγει από το σπίτι. Όταν ο Αχιλλέας τη διώχνει, εκείνη ειδοποιεί την αστυνομία να καταγράψει το συμβάν. Η Αναστασία παίρνοντας ως μεγάλη προσβολή τη σχέση του Αχιλλέα με την πρώην νύφη της, καλεί τον Ματθαίο στο τηλέφωνο και τον απειλεί. Όταν ο Διαμαντής μαθαίνει ότι η Δάφνη, συζεί με τον Μάρκο, συγκλονίζεται και πηγαίνει να τη βρει.
Η Στεφανία στην είδηση του χωρισμού του Σήφη και της Μελίνας, ελπίζει σε μια επανασύνδεση των γονιών της. Ενώ όλα είναι έτοιμα για τον γάμο του Μηνά και της Βασιλικής, τα σχέδιά τους κινδυνεύουν από την παρουσία της Αλίκης. Στη σκέψη ότι η Μελίνα ζει στην Κύπρο με τον Αχιλλέα, τρελαίνει τον Σήφη, που αποφασίζει να πάει στο νησί και να αντιμετωπίσει το ζευγάρι για άλλη μία φορά.



Πέμπτη 16/1
78ο επεισόδιο

Ο Σήφης πηγαίνει στην Κύπρο μαζί με την Εύα, αποφασισμένος να πάρει τη ρεβάνς από τον Αχιλλέα και τη Μελίνα και να παίξει το τελευταίο του χαρτί. Η επίσκεψή του στο σπίτι των Ματθαίων θα πυροδοτήσει μια άνευ προηγουμένου σύγκρουση ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Ο Διαμαντής κάνει για δεύτερη φορά μια δελεαστική επαγγελματική πρόταση στον Μάρκο, βάζοντάς τον σε υποψίες. Ο γάμος του Μηνά και της Βασιλικής μετατρέπεται σε θρίλερ και κωμωδία ταυτόχρονα, εξαιτίας της Αλίκης. Από τη δυσάρεστη θέση θα τον βγάλουν η Δάφνη, η Κωνσταντίνα και ο Αντώνης. Ο Σήφης αποφασίζει να «συνεργαστεί» με την Ευρυδίκη, προκειμένου να πετύχει τους σκοπούς του... το σχέδιο που βάζουν σε εφαρμογή είναι χειρότερο από κάθε άλλη φορά.



Παρασκευή 17/1
79ο επεισόδιο

Η Ευρυδίκη, συμμαχεί με τον Σήφη, τη στιγμή που η Μελίνα ανυποψίαστη, απολαμβάνει ευτυχισμένες στιγμές με τον Αχιλλέα. Στο μεταξύ ο Διαμαντής πιέζει τον Σήφη να επιστρέψει στην Κρήτη. Ο Μηνάς δεν μπορεί να χαρεί την ευτυχία του με τη Βασιλική, λόγω των συνεχόμενων απειλών της Αλίκης. Η Χριστίνα «τσακώνει» την Ευρυδίκη, να έχει μπει κρυφά στο δωμάτιο του Αχιλλέα. Ο Μάρκος αντιλαμβάνεται τον «άνθρωπο» του Διαμαντή, να παρακολουθεί τις κινήσεις τους με τη Δάφνη και τον απειλεί. Η επίσκεψη της Μελίνας στον τάφο των γονιών του Αχιλλέα, το κρυμμένο μυστικό που κουβαλάει τόσα χρόνια ο Ματθαίος και μία αποκάλυψη που κάνει κάποιος ο οποίος έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο τότε, δένουν ταυτόχρονα και ενώνουν το παζλ που θα ξεσκεπάσει το παρελθόν
ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Ένα τηλεφώνημα του Σήφη, ο οποίος έχει φτάσει στην αλήθεια και απειλεί να την αποκαλύψει, θα φέρει σε τραγική κατάσταση τον άνθρωπο «κλειδί»...




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ & ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ
vipnews


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

 
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: