ΣΙΝΕ

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Ζώδια: Προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 8 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Είστε αναστατωμένοι γιατί δεν μπορείτε να ισορροπήσετε την μεγάλη σας εσωτερική δύναμη με τις...
απαιτήσεις των άλλων.
Ερωτικά: Υπάρχει μια έντονη τάση να τα πείτε έξω από τα δόντια και από την άλλη δεν θέλετε να χαλάσετε την επαφή σας και κυρίως με έναν Ζυγό. Για αυτό κρατήστε όσο μπορείτε την ψυχραιμία σας και μην χαλάτε ό, τι έχετε δημιουργήσει μέχρι τώρα γιατί είναι μια ευαίσθητη στιγμή.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να κάνετε διάφορες τομές και να γυρίσετε όσο μπορείτε το παιχνίδι υπέρ σας και μπορεί να το κάνετε και ασυνείδητα. Αλλά αν τελικά επιμείνετε δε θα βγείτε χαμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχετε άγχος αλλά δεν το δείχνετε γιατί δεν σας αρέσει να εμφανίζετε όλα τα συναισθήματά σας σε όλους. Προς το παρόν τα χαρτιά σας είναι κλειστά. Άσχετα αν μπορεί να μάθετε ένα μυστικό που μπορεί να σας αναστατώσουν.
Ερωτικά: Η κρυφή σχέση και πιθανόν το ενδιαφέρον σας για ένα πρόσωπο που μπορεί να μην έχει γίνει κάτι ακόμα. Θα σας βάλει σε δοκιμασία γιατί μερικές φορές νιώθετε ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση. Από την άλλη όσοι είστε με έναν Αιγόκερω θα δείτε ότι υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από την πλευρά του.
Καριέρα & Οικονομικά: Διαθέτετε μεγάλη αντοχή και υπομονή και με αυτό τον τρόπο κερδίζετε αυτό που τελικά θέλετε να κάνετε. Βέβαια υπάρχουν και κάποια κενά τα οποία θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα οποία όμως μπορεί να σας τα δώσει κρυφά ένα πρόσωπο που συνεργάζεστε μερικές φορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δημιουργήσει μια καλή διάθεση αλλά και κέφι να κάνετε πολλά περισσότερα πράγματα τα οποία σας βγάζουν έξω από την συνηθισμένη σας καθημερινή πραγματικότητα.
Ερωτικά: Η προσωπική σας σχέση εξαρτάται μερικές φορές από μια υποχρέωση που θα πρέπει να την βάλετε πρώτα μπροστά και μετά να κοιτάξετε πως νιώθετε εσείς. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα ξεπεράσετε το παρελθόν σας και θα έχετε καλύτερες προϋποθέσεις να προχωρήσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια ξαφνική κίνηση που μπορεί μην εξαρτάται κατά αποκλειστικότητα από εσάς θα σας δώσει μια πληροφορία ή θα σας φέρει στα πόδια σας μια συνεργασία. Μην φοβόσαστε να προχωρήσετε, αρκεί να είστε οργανωμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Υπάρχουν αλλαγές και αν δεν έχουν γίνει ήδη το νιώθετε και δεν ξέρετε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε για να είστε μέσα στα πράγματα. Η φιλοσοφία σας πάντως θα βοηθήσει στο να βρεθείτε σε μια καλύτερη θέση, κυρίως η προσωπική σας άποψη και στάση ζωής.
Ερωτικά: Αναλαμβάνετε να κάνετε μεγάλες εκκαθαρίσεις, κυρίως με ένα πρόσωπο που δεν του έχετε και μεγάλη εμπιστοσύνη, αλλά τελικά θα σας κάνει καλό γιατί θα δείτε την αλήθεια, η οποία μπορεί να μην είναι και τόσο άνετη κυρίως με Κριό ή Ζυγό.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε να βγάλετε το φίδι από την τρύπα σε πολλά θέματα τα οποία θα σας αυξήσουν το ταλέντο της διάκρισης αλλά και της σωστής αξιολόγησης. Μπορεί να γίνει κάτι που θα σας στεναχωρήσει ή θα σας αιφνιδιάσει αλλά αμέσως θα σας δοθεί λύση.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Έχετε κατά νου να κάνετε κάτι καινούργιο το οποίο μπορεί να το φοβόσαστε ή να μην το πιστεύετε τόσο πολύ. Όμως αν το ξεκινήσετε θα δείτε ότι θα πάτε καλά αρκεί να μην φοβόσαστε να αναλάβετε πρωτοβουλίες οι οποίες με κάποιο τρόπο μπορεί να σας χαλάσουν κάποια δεδομένα.
Ερωτικά: Έχετε υπόψη σας ότι όταν δράτε με πάθος και δείχνετε τα συναισθήματά σας χωρίς να φοβάστε ότι δεν θα εκτιμήσουν αυτό που κάνετε, χάνετε το παιχνίδι. Αλλά εσείς ακολουθήστε το ένστικτό σας και κυρίως αν σχετίζετε με Κριό, Ζυγό ή ακόμα και Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια σημαντική ευκαιρία την οποία πρέπει να αρπάξετε από τα μαλλιά και να την ακολουθήσετε μέχρι το τέρμα χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπολογίζετε τις απόψεις του περιβάλλοντος με το οποία θα συνεργαστείτε. Ξαφνικά χρήματα θα σας ενθουσιάσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Αυθόρμητα κινείστε και αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες οι οποίες κατά κάποιο τρόπο σας βγάζουν από την υποχρέωση να διακόψετε σχέσεις με φίλους ή με μια ομάδα γιατί από την κίνηση θα αλλάξει έτσι και αλλιώς η στάση των ατόμων.
Ερωτικά: Θα σας παθιάσει ένας Κριός ο οποίος θα έχει μια πολύ ισχυρή έλξη για το πρόσωπο σας. Τα συναισθήματα είναι έντονα και μπορεί και εκτός ελέγχου, αλλά για λίγο γιατί υπάρχει και η λογική στο πίσω μέρος του μυαλού σας η οποία σας δεσμεύει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες προτάσεις οι οποίες δεν σας φαίνονται και τόσο εύκολες γιατί θα πρέπει να χαράξετε ένα πολύ δικό σας προσωπικό δρόμο τον οποίο αυτή την στιγμή τον φοβόσαστε. Ίσως να χρειαστεί να περιμένετε για λίγο ακόμα για να είστε σίγουροι.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Υπάρχει μια γενική αμφισβήτηση και μια έντονη αντιπαράθεση με ένα πρόσωπο με το οποίο είστε πολύ στενά συνδεμένοι. Τα άτομα γενικά που σας περικυκλώνουν μπορεί να ασχολούνται περισσότερο με τον εαυτό τους και με ποιο τρόπο θα καλύψουν δικές τους ανάγκες και αυτό ίσως να σας ενοχλεί.
Ερωτικά: Υπάρχει ένταση και σίγουρα αν δεν έχετε ξεκαθαρίσει και βρίσκεστε μεταξύ Κριού και Αιγόκερω θα βγουν πράγματα στην επιφάνεια που δεν θα σας πολυαρέσουν. Για αυτό φροντίστε να κυνηγάτε την αλήθεια όσο επίπονη και να είναι γιατί αν δεν το κάνετε τώρα θα γίνει αργότερα και πολύ άτσαλα.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε οπωσδήποτε να πετύχετε για αυτό, παρόλο που έχετε κάνει κάποια βήματα για να είστε πιο ενεργοί αλλά και με ατομική πορεία υπολογίζετε πολύ το πρέπει και τις παραδόσεις και κυρίως τις οικογενειακές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχετε μια μεγάλη εύνοια η οποία κυρίως προέρχεται από φίλους ή άτομα που είστε στην ίδια ομάδα. Αν έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα δείτε ότι όλα τακτοποιούνται πολύ πιο εύκολα από ό, τι περιμένατε. Για αυτό χρησιμοποιήστε τον χρόνο σας καταλλήλως.
Ερωτικά: Η εξομολόγηση ενός ατόμου που μέχρι τώρα ήταν πολύ απόμακρο ίσως να σας ζεστάνει και να σας εκπλήξει με ένα τρόπο ιδιαίτερο, κυρίως αν είναι Καρκίνος και πιθανόν να μην είναι μακριά από τον τόπο που ζείτε εσείς.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε δοκιμάσει πολλούς τρόπους για να ελέγξετε μια κατάσταση η οποία μερικές φορές σας ενοχλεί. Τώρα θα δείτε ότι θα έρθει τελικά στα χέρια σας, ξαφνικά και απρόβλεπτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Είστε πολύ δυνατοί και πιστεύετε ότι θα μπορέσετε να ξεπεράσετε μια κατάσταση με κινήσεις πολύ αιφνιδιαστικές. Μέχρι ενός σημείου θα το πετύχετε γιατί έχετε την παρόρμηση αυτού που ξεκινάει για πρώτη φορά. Η γνώση πάντα σας κάνει καλό και σας οδηγεί σε μονοπάτια ανεξερεύνητα.
Ερωτικά: Η διάθεσή σας είναι πολύ ανεβασμένη και κυρίως αν έχετε να κάνετε με κάτι καινούργιο γιατί τον τελευταίο καιρό όλο και γνωρίζετε άτομα τα οποία σας πηγαίνουν πάρα πολύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Η σημαντικότητα ενός συνεργάτη θα παίξει ρόλο σε όλες σας τις υποθέσεις. Φροντίστε μόνο να κρατάτε κλειστά τα χαρτιά και να μην δίνετε μεγαλύτερη αξία σε άτομα που μπορεί να μην είναι και τόσο δυνατά όσο νομίζετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Μπορεί να θυμώσετε ξαφνικά και ο λόγος είναι ότι θα μάθετε κάποια πράγματα τα οποία ίσως να μην σας αρέσουν και πάρα πολύ αλλά μερικές φορές η αλήθεια είναι προτιμότερη από τα ψέματα. Χρειάζεται η δυναμικότητά σας να είναι ελεγχόμενη για να μην υπάρξουν από την πλευρά σας κινήσεις χοντροκομμένες.
Ερωτικά: Αναλαμβάνετε ευθύνες οι οποίες ίσως να είναι παραπάνω από τις προσωπικές σας εκτιμήσεις. Καλύτερα όμως που γίνεται με αυτόν τον τρόπο γιατί θα δείτε σφαιρικά την σχέση σας και όχι με ματιά ψευδαίσθησης. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια πολύ σημαντική εύνοια ή νέα γνωριμία που θα σας είναι πολύ μοιραία.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν εξελίξεις οι οποίες σας εκπλήσσουν αλλά συγχρόνως σας δίνουν να καταλάβετε ότι θα πρέπει να δράτε πολύ γρήγορα γιατί οι ευκαιρίες χάνονται. Οι γεννημένο το τρίτο δεκαήμερο θα κερδίσετε χρήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Έχετε προχωρήσει σε κάποια πράγματα και μπορείτε να τα δείτε όπως ακριβώς είναι. Η γενική σας εικόνα είναι καλή. Μπορεί μερικοί από εσάς να είστε απομονωμένοι αλλά δεν σημαίνει αυτό ότι δεν σας κάνει καλό.
Ερωτικά: Η σχέση με έναν Καρκίνο μπορεί να σας έχει απομονώσει για λίγο γιατί οι ανάγκες του είναι μεγάλες και ίσως θα πρέπει να είστε συνέχεια μαζί. Αν είστε ήδη σε ένα ταξίδι μπορεί να γνωρίσετε από μια επαγγελματική παρέα ένα καινούργιο άτομο στην αρχή φιλικά αλλά μετά να υπάρχει εξέλιξη.
Καριέρα & Οικονομικά: Δοκιμάζονται οι δυνάμεις σας και το βλέπετε ότι όταν υπάρχει περίπτωση να μπείτε σε σχήματα που έχουν πρωτοβουλίες και γενικά πρωτοτυπία και ποικιλία συνεργατών είστε οι καταλληλότεροι.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Οι ευθύνες που έχετε αναλάβει είναι αρκετά μεγάλες και κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο. Μπορεί να συμμετάσχετε σε ρόλο κλειδί είτε σε φιλανθρωπικά θέματα είτε ακόμα και σε μια ομάδα φίλων.
Ερωτικά: Μερικές φορές κουράζεστε από την σχέση με έναν Ζυγό και προτιμάτε να είστε μέσα σε ήρεμο λιμάνι για να νιώσετε καλύτερα. Πιθανόν μια γνωριμία με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω δεν θα σας αφήσει αδιάφορους.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα. Αρκεί να κρατήσετε καλό τιμόνι και να μην τα χαλάσετε ή φοβηθείτε ότι δεν θα τα καταφέρετε σε σημεία που είναι δύσκολα ή τελείως πρωτότυπα για σας.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: