ΣΙΝΕ

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

«Μπρούσκο»: Τα νέα επεισόδια (85 - 86 - 87 - 88 - 89) (VIDEOS)

Η Δάφνη απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κύπρο, ενώ η γιαγιά Αδριανή αναλαμβάνει να παίξει τον ρόλο της προξενήτρας και κανονίζει να...

ΑΝΤ1: Καθημερινά στις 18:50

Δευτέρα 27/1

85o επεισόδιο
Η Δάφνη απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κύπρο, ενώ η γιαγιά Αδριανή αναλαμβάνει να παίξει τον ρόλο της προξενήτρας και κανονίζει να γνωρίσει στην Κωνσταντίνα τους υποψήφιους γαμπρούς, κρυφά όμως πάντα από τα εγγόνια της. Ο Νεκτάριος δίνει εντολή στην Ειρήνη να πάει για ανάλυση το μπουκάλι με το σίδηρο που λάμβανε η Μελίνα. 


Ο Μηνάς προσπαθεί να μαλακώσει τη Βασιλική για το ψέμα που της είπε, ενώ ο Σήφης του ζητά να μεσολαβήσει, έτσι ώστε να τα ξαναβρεί κι αυτός με την Εύα, ασχέτως αν ο ίδιος κρατά ψυχρή στάση απέναντί της και την αγνοεί. Η Αναστασία ανακοινώνει στον Διαμαντή τους αρραβώνες της με τον Αντώνη. 
Ο Ματθαίος συναντιέται με τους δικηγόρους του και τους ζητάει να προχωρήσουν στη διάλυση της συνεργασίας τους με τους Γιαννακάκηδες. 

Παρά τις προσπάθειες του Αχιλλέα για να συνεφέρει κάπως τη Μελίνα, εκείνη παραμένει θλιμμένη. Το dvd πέφτει στα χέρια της μικρής Στεφανίας και καταλήγουν να το παρακολουθούν η Αγγελική και ο Μάρκος. Με αφορμή την είδηση των αρραβώνων της Αναστασίας, ο Αχιλλέας επιμένει να μάθει από τον Ματθαίο ποιος ήταν αυτός που τον εκβίαζε να διαλύσει τότε τους δικούς τους αρραβώνες.


Τρίτη 28/1
86o επεισόδιο

Το dvd με τα αποδεικτικά στοιχεία εναντίον του Γιώργου, καταλήγει στα χέρια του Μάρκου. Στο μεταξύ ο Σήφης και η Αναστασία, έντρομοι, ανακαλύπτουν ότι το dvd εξαφανίστηκε απ' το σπίτι τους. 

Η γιαγιά Αδριανή, επιχειρεί να παντρέψει την Κωνσταντίνα, όμως κι οι τρεις γαμπροί που της παρουσιάζει προκύπτουν «προβληματικοί». 

Παρόλα τα ερωτηματικά που έχει η Δάφνη, δεν κρατιέται και τηλεφωνεί στον Μάρκο. Ο Μηνάς, δεν ησυχάζει όσο γνωρίζει πως η Αλίκη με τον πατέρα της... «τρώνε» τα λεφτά του. 
Ο Διαμαντής, τηλεφωνεί στον Αχιλλέα, κάνοντας μια ύστατη προσπάθεια ν' αποτρέψει τη διάλυση της εταιρίας τους, ο Ματθαίος όμως, πληγωμένος απ' τον αρραβώνα της Αναστασίας, είναι αμετάπειστος. Στο στόχαστρο της Ευρυδίκης, θα βρεθεί ξανά η Μελίνα, με κίνδυνο αυτή τη φορά να χάσει ακόμα και την ίδια της τη ζωή.


Τετάρτη 29/1
87o επεισόδιο

Ο Αχιλλέας και ο Νεκτάριος μη κατανοώντας την απόφαση του Ματθαίου να βγάλει το κάδρο του πατέρα τους απ' το γραφείο, μαλώνουν μαζί του. Στο μεταξύ η Δάφνη, κινδυνεύοντας η ίδια, παλεύει να σώσει τη Μελίνα απ' τα χέρια ενός επίδοξου δολοφόνου. 

Οι υποψίες για το συμβάν, στρέφονται στον Σήφη κι έξαλλοι οι Ματθαίοι, φθάνουν στα Χανιά για να λύσουν τη συνεργασία με τους Γιαννακάκηδες. Η αδικία τυφλώνει τον Μηνά, που χειροδικεί ξανά, προκειμένου να μαζέψει πληροφορίες για το πού σκορπάει τα λεφτά που του πήρε ο πατέρας της Αλίκης. 

Πασχίζοντας να κόψει οριστικά τις γέφυρες με το παρελθόν, η Αναστασία δωρίζει το νυφικό που θα φορούσε στον γάμο της με τον Ματθαίο, ενώ παράλληλα ο Σήφης έρχεται σε κόντρα με τον Μάρκο, όταν του εξομολογείται πως σκοπεύει να συνεργαστεί με ανταγωνιστές της οινοποιίας Γιαννακάκη. 

Κατόπιν πίεσης της Εύας, ο Σήφης δέχεται να τη δει, αλλά παραμένει ψυχρός μαζί της. Στο σπίτι του Διαμαντή, η ένταση κορυφώνεται όταν ο Αχιλλέας δεν διστάζει να επιτεθεί στον Σήφη, αποκαλώντας τον «δολοφόνο»!


Πέμπτη 30/1
88ο επεισόδιο

Ο Σήφης και ο Αχιλλέας θα πιαστούν στα χέρια στο σπίτι του Διαμαντή και οι κατηγορίες που θα ακουστούν και από τις δύο πλευρές θα είναι απίστευτες. Αυτό το γεγονός θα επισπεύσει τη διάλυση του συνεταιρισμού, παρά τις προσπάθειες του Διαμαντή, ο οποίος θα αναγκαστεί να παίξει το τελευταίο του χαρτί, εκβιάζοντας σε οικονομικό επίπεδο, και όχι μόνο, τον Ματθαίο. Ο Αντώνης με την Αναστασία παίρνουν την τελική απόφαση να παντρευτούν και ο Αντώνης κλείνει ραντεβού με τον Ματθαίο για να του πει να μείνει μακριά από την Αναστασία. Η αντίδραση του Ματθαίου δεν θα αρέσει καθόλου στον Αντώνη. Η Αλίκη αποκαλύπτει τα πάντα στη Βασιλική. Ο Σήφης εξακολουθεί να κρατάει σκληρή στάση απέναντι στην Εύα, η οποία τον εκλιπαρεί προκειμένου να συνεχιστεί η σχέση τους. Ο Σήφης όμως έχει άλλα στο μυαλό του, καθώς δεν παύει να τον απασχολεί το θέμα της Μελίνας. Τελικά, μην μπορώντας να συγκρατήσει τον θυμό του, θα κάνει στη Μελίνα μια τρομερή αποκάλυψη που πλέον θα φέρει τα πάνω- κάτω και θα επηρεάσει με δραματικό τρόπο τις ζωές όλων.



Παρασκευή 31/1
89o επεισόδιο

Ο Ματθαίος δεν συγκινείται από τις προειδοποιήσεις του Αντώνη, κάνοντας ξεκάθαρη τη θέση του πάνω στο θέμα της Αναστασίας. Ενώ ο Αντώνης τολμά να εκφράσει το παράπονό του και στον Διαμαντή για τη στάση που κράτησε απέναντι στη σχέση του με την Αναστασία, μαθαίνει όμως τι είναι αυτό που πρέπει να κάνει για να γίνει αποδεκτός. Ο Αχιλλέας έξαλλος ζητά από τον Μηνά να μεταφέρει στον Σήφη τις προθέσεις του πάνω στο θέμα της Μελίνας. Η Βασιλική αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Μηνά και τον ενημερώνει πως τα ξέρει όλα για την ιστορία με την Αλίκη. Ενώ η Αλίκη για να ξεπληρώσει τον Μηνά, του βάζει όρους που θα θέσουν και πάλι σε κίνδυνο τη σχέση του με τη Βασιλική. Παρά την κάθετη στάση του Διαμαντή, ο Ματθαίος αποφασίζει να μείνει στην Κρήτη και να μην επιστρέψει στην Κύπρο με τον Αχιλλέα και βρίσκει την Αναστασία για να μάθει τους λόγους αυτού του αρραβώνα. Η κατάσταση όμως ξεφεύγει απρόβλεπτα, ενώ παρόντες είναι και ο Σήφης με τον Αντώνη. Ο Γιώργος πηγαίνει στην Κύπρο για να συναντήσει τη Μελίνα μετά και την αποκάλυψη που έκανε στη γυναίκα του ότι εκείνος ήταν που έβαλε τον εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο των Ματθαίων, προκαλώντας τον θάνατό τους.



δειτε ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

vipnews

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι τα σωστα επεισοδια αυτα.

Tapoutufc είπε...

Μας δουλεύουνεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tapoutufc είπε...

Μας δουλεύουνεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ??? ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ!!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

videocosmos.gr

Unknown είπε...

ante sto dialo vlamena oute mia sira dn mborite na kanete sosta

VATOLAKKIOTIS είπε...

Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 1 ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ. ΤΑ VIDEOS ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ. ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΣΩΣΤΑ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΨΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΦΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ (που διαχειρίζεται και blog)!!!