ΣΙΝΕ

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Αναβίωσαν για 9η χρονιά οι Μωμόγεροι στο Ροδοχώρι στο Ροδοχώρι [pic&vid]

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, πλήθος κόσμου ήρθε από διάφορα μέρη και απόλαυσε για άλλη μια φορά το μεγαλείο και τη συγκίνηση που προσφέρει η αναβίωση των Μωμόγερων που λαμβάνει χώρα για ένατη συνεχή χρονιά στο Ροδοχώρι...


Ο Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τα παιδιά απ’ το χορευτικό και θεατρικό των Μωμόγερων, τον λυράρη Γιώργο Σκεντερίδη και τον νταουλτσή Κωνσταντίνο Ιμβριώτη, που συνόδευαν τους Μωμόγερους σε όλο το χωριό.

Τους αφανής ήρωες που έστησαν το σκηνικό στην πλατεία με την φωτιά, αλλά και τους ψήστες. Επίσης ευχαριστεί τον Δασικό συνεταιρισμό που όπως κάθε χρόνο βρίσκεται πάντα στο πλευρό του συλλόγου, έτσι και φέτος έκανε προσφορά τα ξύλα για τις ανάγκες της εκδήλωσης, και είχαμε για 9η συνεχή χρονιά μια πολύ όμορφη και επιτυχημένη εκδήλωση.

Τέλος όλον τον κόσμο που βρέθηκε και έζησε μαζί μας την αναβίωση των Μωμόγερων στο Ροδοχώρι, θυμίζοντας μας ότι ο σύλλογος επωμίζεται τη μεγάλη ευθύνη, να συνεχίσει ακάθεκτος να τιμά τη βαριά πολιτιστική μας κληρονομιά, φυσικά με τη βοήθεια όλων των κατοίκων του χωριού, και όχι μόνο.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τους Μωμόγερους 2014 στο Ροδοχώρι...

















Με τιμή Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ

Ροδοχωρίτης
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: