ΣΙΝΕ

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Αναζητά “σανίδα” σωτηρίας ο πρόεδρος του Φ.Σ. Κοζάνης για να αντιμετωπισει την οικονομική δυσπραγία της ομάδας

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του kozan.gr, την πρώτη άτυπη συνάντηση με αυτοδιοικητικούς φορείς της περιοχής, πραγματοποίησε, την Δευτέρα, ο πρόεδρος του...
Φ.Σ. Κοζάνη κ. Αγάπιος Γαβριηλίδης, αναζητώντας ”σανίδα” σωτηρίας για την αντιμετώπιση της οικονομικής δυσπραγίας στο ταμείο της ομάδας. ΟιΛάζαρος Μαλούτας, Μάρκος Φλώρος, Γιώργος Κάτανας, Γιάννης Παπαγεωργίου, Γιώργος Αδαμίδης, Βαγγέλης Σημανδράκος κι άλλοι, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του κι άκουσαν τον κ. Γαβριηλίδη να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σε ό,τι αφορά την οικονομική κατάσταση και τα τρέχοντα έξοδα της ομάδας, που υποθηκεύουν το μέλλον της. Η συνάντηση ήταν διερευνητικού χαρακτήρα προκειμένου οι παράγοντες της Κοζάνης να διαπιστώσουν το κατά πόσο πρόθυμοι ή μη είναι αυτοδιοικητικοί της περιοχής στο να βοηθήσουν – μέσω συλλογικών αποφάσεων και έγκριση οικονομικών ενισχύσεων – την ποδοσφαιρική ομάδα. Από τη συζήτηση δεν προέκυψε κάτι συγκεκριμένο, όμως οι περισσότεροι αιρετοί, απ’ ότι μάθαμε, εμφανίστηκαν ιδιαίτερα επιφυλακτικοί για παροχή οποιασδήποτε βοήθειας από χρήματα του κρατικού κορβανά, με δεδομένη την οικονομική κατάσταση σε εθνικό επίπεδο και τις προτεραιότητες που πρέπει να θέτει η αυτοδιοίκηση αυτήν την περίοδο.

Σε κάθε περίπτωση, μαθαίνουμε πως το αμέσως προσεχές διάστημα ο κ. Γαβριηλίδης θα επιδιώξει αντίστοιχες συναντήσεις και σε επίσημο επίπεδο, ζητώντας από Δήμο και Περιφέρεια να συμπαρασταθούν οικονομικά στην ομάδα.

kozan.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: