ΣΙΝΕ

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Νεαρός έκανε... το λάθος να αρνηθεί την ανήθικη πρόταση δύο γυναικών στη Ρόδο!

Τα όσα έγιναν στην περιοχή Σαν Φραντζίσκο της Ρόδου μετά την άρνηση του νεαρού, αποτελούν θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία - Συλλήψεις και αποκαλύψεις συνθέτουν το παζλ της υπόθεσης...

Εξιχνιάστηκε χθες (09-01-2014) από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου υπόθεση μαστροπείας και σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος μιας 33χρονης. Για την ίδια υπόθεση βεβαιώθηκε παράβαση σε μια 17χρονη για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων γυναικών και συνελήφθη η 49χρονη μητέρα της για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας, χθες το μεσημέρι στην περιοχή Σαν Φραντζισκο της Ρόδου η 33χρονη προσέγγισε 25χρονο κάτοικο του νησιού και του πρότεινε έναντι αμοιβής να συνευρεθεί ερωτικά με την 17χρονη που ήταν μαζί της.

Ο 25χρονος αρνούμενος την εν λόγω πρόταση προσπάθησε να αποφύγει τις δυο γυναίκες δίνοντας τους μικρο χρηματικό ποσό, ωστόσο η 17χρονη με προτροπή της 33χρονης τον αγκάλιασε και του αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν και μετέβησαν άμεσα στο σημείο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι εντόπισαν και προσήγαγαν τις δυο γυναίκες στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο βρέθηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα, σε κάδο απορριμάτων και αποδόθηκε στον 25χρονο. Στην κατοχή της 33χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό που της έδωσε ο 25χρονος. Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν εντός της ημέρας στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Newsit.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: