ΣΙΝΕ

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ!!! Αποχώρησε ο Χρήστος Παναγιωτίδης

Καθότι οι εξελίξεις τις τελευταίες ημέρες ήταν καταιγιστικές για την ομάδα μας, όλοι οι εναπομείναντες παίκτες του Α.Γ.Σ. Καστοριάς αποφασίσαμε...
να παίξουμε στον κυριακάτικο αγώνα με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ώστε να διαφυλάξουμε την ομάδα και σε καμία περίπτωση να μην τη βάλουμε σε περιπέτειες, χάνοντας άδικα βαθμούς.

Διευκρινίζουμε ότι τα αιτήματά μας παραμένουν ίδια και δεν έχει αλλάξει τίποτε από τις εγγυήσεις που ζητάμε.
Γνώμονας όλων μας είναι το καλό της ομάδας μας.
Με την ελπίδα, λοιπόν, ότι ο κόσμος της Καστοριάς θα σταθεί για ακόμη μια φορά στο πλευρό μας, αναμένουμε εξελίξεις.

Οι παίκτες της Καστοριάς

matiesstasport

"Κεραυνός εν αιθρία" στην Καστοριά....!!!

Ο Χρήστος Παναγιωτίδης αποτελεί παρελθόν για την Καστοριά, αφού αποχώρησε από την ομάδα, μετά τα τελευταία συμβάντα στους "γουναράδες".
  Ο ταλαντούχος αμυντικός, προφανώς, αηδιασμένος από τα ψέμματα και την κοροϊδία του προέδρου της Καστοριάς προς το άτομο του, εδώ και τόσο καιρό, ζήτησε και πήρε το δελτίο του και οδεύει προς "άλλες πολιτείες".

            Σύμφωνα με πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής έχει πολύ καλή πρόταση από νησιωτική ομάδα, που του εξασφαλίζει και δουλειά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναγιωτίδης, παρουσιάστηκε, χθες, κανονικά, μαζί με τον έτερο αρχηγό Βασίλη Αναγνωστόπουλο, ενώπιον του Δ.Σ. της ομάδας, αφού κλήθηκε σε απολογία, επειδή παραβίασε τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας, που δεν υπάρχει (!!!).

            Μετά την εξέλιξη αυτή, το ερώτημα, που "βασανίζει", πλέον, τον κόσμο της Καστοριάς είναι το εξής: "Με ποιό δικαίωμα ο άνθρωπος που παριστάνει τον πρόεδρο της Καστοριάς, ο οποίος, μάλιστα, προκήρυξε εκλογές για τις 9 Ιανουαρίου 2013, έδωσε το δελτίο σε έναν ποδοσφαιριστή, που ήταν ένας από τους καλύτερους της ομάδας μας; Και μάλιστα είχε επιλεχθεί από τον ίδιο, μαζί με κάποιος άλλους, πάνω στους οποίους θα χτιζόταν η φετινή Καστοριά; Και πως το αγαπημένο παιδί του προέδρου μας, έγινε "εχθρός" του, κατά την λογική του παραλόγου που διέπει τον συγκεκριμένο κύριο; Τελικά, πως ακριβώς προασπίζει τα συμφέροντα του συλλόγου μας, ο κύριος αυτός, ο οποίος, απότι δείχνουν τα πράγματα, το μόνο που τον νοιάζει είναι το τομάρι του; Αποδυναμώνοντας την ομάδα μας, σε ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος;

 kastoria-fc.com

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: