ΣΙΝΕ

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Εκτακτο: Τέλος ο Πετράκης από Καμπανικό

Μετά την λήξει του σημερινού παιχνιδιού η διοίκηση και ο προπονητής του Καμπανιακού Γιάννης Πετράκης σταμάτησαν την συνεργασία τους.


Η διοίκηση του Καμπανιακού ευχαριστεί τον Κο Πετράκη για την μέχρι τώρα συνεργασία και του εύχεται κάθε επιτυχία στην μετέπειτα πορεία του.
Μ αυτή την λυτή ανακοίνωση έλυσαν την συνεργασία τους Καμπανιακός και Γιάννης Πετράκης .
Σύντομα θα έχουμε νεότερα για τον νέο προπονητή του Καμπανιακού.


Το kampania sports έδωσε τον λόγο στον προπονητή ο οποίος μας είπε: Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου για όλο αυτό το διάστημα που δουλέψαμε μαζί,είμαι ικανοποιημένος  για την εικόνα που παρουσίασε ο Καμπανιακός  σ αυτά τα παιχνίδια που ήμασταν  μαζί αν λάβουμε υπ όψιν της αδυναμίες που είχαμε σαν ομάδα σε καίριες θέσεις, αγωνιστήκαμε πάντοτε σαν πρωταγωνιστές και όχι σαν κομπάρσοι.Δυστυχώς οι δουλειά που κάναμε δεν βγήκε στο γήπεδο από καθαρά θέμα τύχης.Οπότε για το καλό της ομάδος κάτι έπρεπε ν αλλάξει και σ αυτή την περίπτωση καλύτερο είναι να φύγει ο προπονητής. Εύχομαι στον Καμπανιακό ότι καλύτερο και φυσικά την παραμονή στην κατηγορία  και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει.ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: