ΣΙΝΕ

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Ανεξάρτητοι Έλληνες: «Ανταρσία» επτά βουλευτών

Συνεδρίασε το Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου.
Να σημειωθεί ότι απουσίαζαν από την συνεδρίαση...

επτά βουλευτές μεταξύ των οποίων και ο γραμματέας της Κώστας Γιοβανόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ οι επτά απέστειλαν επιστολή στον κ. Καμμένο -στο προσωπικό του ηλεκτρονικό ταχυδρομείο- στην οποία εξηγούν τους λόγους μη συμμετοχής τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι βουλευτές ζήτησαν από τον κ.Καμμένο να συγκληθεί πρώτα η Κοινοβουλευτική Ομάδα πριν τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν την ΚΟ και τα όσα λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα, ειδάλλως η συμμετοχή τους στο Ε.Σ. δεν έχει νόημα.

Ο πρόεδρος του κόμματος-σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- αρνήθηκε, απαντώντας ότι "η συμμετοχή των βουλευτών στον Εθνικό Συμβούλιο είναι υποχρεωτική".

Ο κ.Κ.Γιοβανόπουλος απέφυγε να πει γιατί προχώρησαν σε αυτή την κίνηση, λέγοντας ότι έχει δεσμευθεί απέναντι στους άλλους συναδέλφους του.Οι βουλευτές που απουσιάζουν, εκτός του κ.Γιοβανόπουλου, είναι η Σταυρούλα Ξουλίδου η Χρυσούλα Γιαταγάνα, ο Βασίλης Καπερνάρος, ο Παύλος Χαϊκάλης, και η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

briefingnews.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis  Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: