ΣΙΝΕ

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Αποκλειστικό : Δεν είναι ο Άλεξ στο νεκροταφείο της Ραψωμανίκης!!! (φωτό + video)

Σύμφωνα με πρώτες αποκλειστικές πληροφορίες του Αλεξάνδρεια – Γιδάς το σώμα το οποίο βρέθηκε θαμμένο στα κοιμητήρια της Ραψωμανίκης δεν ανήκει στον μικρό Άλεξ, ο οποίος είχε χαθεί στην Βέροια.

Οι πρώτες πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο σκελετός, ανήκει σε ηλικιωμένη γυναίκα και μάλιστα βρέθηκε και ένα ταγέρ κατά την εκταφή, για το οποίο καλέστηκαν οι συγγενείς της γυναίκας στον χώρο του κοιμητηρίου για την οποιαδήποτε εφικτή αναγνώριση.

Η διαδικασία βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και η αναγνώριση μπορεί να πραγματοποιηθεί και από ένα δεύτερο παράγοντα, αφού στο δεξί κάτω άκρο του σκελετού, βρέθηκε μεταλλική λάμα από κάποια εγχείρηση του παρελθόντος .

alexandreia-gidas.gr

Ρεπορτάζ από την εκταφή στο κοιμητήριο Ραψωμανίκης (φώτο-βίντεο)
Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου λίγο μετά τις 15:30 η εκταφή στα κοιμητήρια Ραψωμανίκης του σκελετού που είχε βρεθεί στο σημείο από εκταφέα των κοιμητηρίων.

Το γεγονός είδε το φως της δημοσιότητας από την τηλεοπτική εκπομπή «Φως στο Τούνελ» την περασμένη Παρασκευή όπου υπήρχαν στοιχεία και υποθέσεις πως ο σκελετός ανήκει στον Άλεξ Μεχισβίλι που είχε χαθεί στη Βέροια.

Στο νεκροταφείο Ραψωμανίκης βρέθηκε η ιατροδικαστής Θεσσαλονίκης κ. Ζαγγελίδου και παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Ημαθίας κ. Μπαντουβάκη, αντιδημάρχου Αλεξάνδρειας κ. Γκιορτζή, αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., υπαλλήλων της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Θεσσαλονίκης, υπαλλήλων του δήμου Αλεξάνδρειας και του εκταφέα που είχε ανακαλύψει τον σκελετό το 2008, πραγματοποιήθηκε η εκταφή.

Κατά τη διάρκεια της εκταφής στον χώρο προσήλθαν τρεις ηλικιωμένες γυναίκες για αναγνώριση. Ο λόγος της παρουσίας τους όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας ήταν το γεγονός πως η ιατροδικαστής με μία πρώτη εξέταση των οστών ανέφερε πως ανήκουν σε γυναίκα μεγάλης ηλικίας. Μάλιστα κοντά στα οστά βρέθηκε ταγέρ γυναικείο και στο δεξί κάτω άκρο βρέθηκε μεταλλική λάμα από κάποια εγχείρηση του παρελθόντος. Το τι ειπώθηκε από τους μάρτυρες δεν έγινε γνωστό.

Αναμένεται πλέον το αποτέλεσμα της εξέτασης του DNA αλλά όλα δείχνουν πως ούτε και τώρα θα δοθεί τέλος στην υπόθεση του μικρού Άλεξ.

Δείτε τις αποκλειστικές μας εικόνες και βίντεο από τη σημερινή εκταφή στο κοιμητήριο Ραψωμανίκης. Σας παρουσιάζουμε και το σημείο στο οποίο έγινε η εκταφή πριν και μετά από αυτή.


























alexandreia-gidas.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: