ΣΙΝΕ

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Πρωταγωνίστρια από τους '' Βασιλιάδες '' μιλάει για το πρόβλημα βουλιμίας που αντιμετώπιζε

Πρώτη φορά ηθοποιός από την πετυχημένη σειρά «Βασιλιάδες», αποκαλύπτει πως είχε πρόβλημα με... την διατροφή της.
Η ίδια έχει πει σε συνέντευξή της στο παρελθόν ότι «Από παιδάκι ένιωθα άσχημα, γιατί κάποιοι με χλεύαζαν γι' αυτό που ήμουν. Γι' αυτό που πα­ραδεχόμουν ότι ήμουν». Είναι πολύ δύσκολο για ένα παιδί αυτό... να νιώθει ότι θα βγει έξω και κάποιοι θα το χλευάσουν...» και τονίζει στο Λοιπόν η Μίνα Ορφανού: «Μόνο αυτό; Παχυσαρκία έχεις; θα, σε κοροϊδέ­ψουν. Σπυριά έχεις; θα σε κοροϊδέψουν. Κουνιέ­σαι; θα σε κοροϊδέψουν. Και ποιος κοροϊδεύει; Αυτός που είναι ο χειρότερος των χειρότερων, που στην πορεία της ζωής του παίρνει το δίπλωμα του «κατακάθι». Εμένα όσοι με χλευάσανε έχω μάθει ότι άλλοι έχουν «φύγει» από τη ζωή, άλλοι έχουν παντρευτεί κι έχουν χωρίσει...» Δηλαδή, πιστεύει ότι το κακό πληρώνεται; Η ίδια τονίζει: «Εγώ, ακόμα και να σταματήσει η δόξα μου αυτή τη στιγμή που μιλάμε, είμαι τόσο χορτάτη, ενώ εκείνοι... Δηλαδή, όσοι χλευάσανε και όποιοι έχουνε χλευάσει σε όλο τον πλανήτη δεν έχουνε καλό τέλος».

Υπήρξε άτομο βουλιμικό: «Ναι. Εγώ το προκάλεσα. Και όλα αυτά είναι τιμωρίες του εαυτού μας. Απλά δεν μπορούμε να τιμωρήσουμε τον εαυτό μας παίρνοντας ένα καμτσίκι να χτυπηθούμε ή να τραβήξουμε χαστούκια στο πρόσωπο».

Πήγε σε ψυχολόγο για να ξεπεράσει τη βουλιμία; «Το ξεπέρασα και δεν χρειάστηκε να πάω σε γιατρό. Όταν τιμωρείς κάποιον, εσύ βάζεις το όριο της τιμωρίας και ξέρεις πού πρέπει να σταματήσεις. Από κει και πέρα το αναλαμβάνει ένας γιατρός, αν είναι τρέλα ή αν είναι παθολογικό πρόβλημα. Εγώ είμαι ο τιμωρός του εαυτού μου κι εγώ αποφάσισα πότε θα σταματήσω την τιμωρία».


gossip tv

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: