ΣΙΝΕ

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Πώς αποκωδικοποιούνται τα πιο κοινά σεξουαλικά όνειρα;

Τα σεξουαλικά όνειρα είναι φυσιολογικά και δεν πρέπει να ντρέπεστε γι'αυτά. Διαβάστε πως αποκωδικοποιούνται τα πιο κοινά σεξουαλικά όνειρα.


Σεξ με άτομο του ίδιου φύλου
Όσο σοκαριστικό και να ακούγεται σε μερικούς, αυτού του είδους το όνειρο είναι πολύ κοινό. Πολλές γυναίκες, κάποια στιγμή στη ζωή τους, ονειρεύονται ότι κάνουν σεξ με άλλη γυναίκα ακόμα και αν στην πραγματική ζωή έλκονται μόνο από άντρες. Γιατί συμβαίνει, όμως, αυτό; Οι ειδικοί λένε πως η κοινωνία γενικότερα έχει μία εμμονή με το να κάνουν σεξ δύο γυναίκες μεταξύ τους αλλά όταν μία ετεροφυλόφιλη γυναίκα βλέπει ένα τέτοιο όνειρο έχει να κάνει με τη δυνατή γυναικεία φιλία στην οποία πιστεύει. Πέρα από αυτό ένα τέτοιο όνειρο δείχνει τη στενή σχέση που έχει μία γυναίκα με την κολλητή της φίλη. Στα όνειρα μία τέτοια φιλία μπορεί να παρουσιαστεί με διαφορετικό τρόπο αλλά σε καμία περίπτωση δε σημαίνει πως υπάρχει πιθανότητα η γυναίκα αυτή να είναι ομοφυλόφιλη.

Σεξ με το αγόρι σου από το σχολείο
Έχεις να σκεφτείς το αγόρι σου από το λύκειο πολλά χρόνια. Γιατί, όμως, τον ονειρεύτηκες γυμνό χθες το βράδυ; Μην κοκκινίζεις καθώς δεν είναι ασυνήθιστο να ονειρεύονται οι γυναίκες πρωην τους από το σχολείο παρόλο που έχουν περάσει πολλά χρόνια και έχουν πλέον μία ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή. Υπάρχει πιθανότητα να είσαι ακόμα ερωτευμένη με τον πρώην σου; Καμία! Το πιο πιθανό είναι ο εγκεφαλός σου να επεξεργάζεται παλιές αναμνήσεις. Πέρα από αυτό ένα τέτοιο όνειρο μπορεί να σημαίνει ότι μία τωρινή σου εμπειρία σου θυμίζει το παρελθόν ή ότι ακόμα προσπαθείς να καταλάβεις κάτι από εκείνη την παλιά σου εμπειρία.

Σεξ με κάποιον για τον οποίο δε νιώθεις έλξη στην πραγματική ζωή

Περιστασιακά οι γυναίκες βλέπουν στον ύπνο τους ότι κάνουν σεξ με κάποιον τον οποίον στην πραγματικότητα δεν αντέχουν. Οι ειδικοί λένε πως ακόμα και το μίσος είναι ένα συναίσθημα. Έτσι ακόμα και αν δεις κάποιον που μισείς στον ύπνο σου γυμνό δε σημαίνει απολύτως τίποτα.

Σεξ με τον άντρα της φίλης σου
Δεν είχες ποτέ μία παράνομη σχέση και πόσο μάλλον με τον άντρα της φίλης σου. Γιατί, όμως, τον ονειρεύτηκες; Ίσως απλά είσαι περίεργη. Σε ένα υποσυνείδητο επίπεδο είσαι περίεργη σχετικά με το πώς θα ήταν να έκανες σεξ μαζί του. Από την άλλη ξέρεις πως κάτι τέτοιο και μόνο σαν σκέψη είναι απαγορευμένο και επομένως και μόνο αυτό το κάνει ακόμα πιο σέξι.

Σεξ με τον σύντροφό σου ο οποίος όμως έχει διαφορετική φωνή, πρόσωπο ή σώμα
Μπορεί ο άντρας σου να είναι ξανθός και αδύνατος αλλά εσύ στον ύπνο σου τον είδες μυώδη, μελαχρινό και να μιλάει με γαλλική προφορά. Οι ειδικοί λένε πως ένα τέτοιο όνειρο μπορεί να σημαίνει απλά ότι χρειάζεσαι λίγη ποικιλία στην ερωτική σου ζωή. Νιώθεις πως ξέρεις τα πάντα για τον αγαπημένο σου και αυτό το όνειρο δείχνει ότι απλά θα ήθελες να δοκιμάσετε και άλλα πράγματα.

govastileto.grΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: