ΣΙΝΕ

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Πως μπορείτε να τονώσετε τη σεξουαλική σας ζωή;

Το πνεύμα θέλει... το σώμα μπορεί να ανταποκριθεί;

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η σεξουαλική διάθεση και η διέγερση εξαρτώνται τόσο από τα ερεθίσματα που στέλνονται στον εγκέφαλο, όσο...
και από την ικανότητα αντίδρασης του σώματος. Οι ειδικοί στο στούντιο παρουσιάζουν απλές συμβουλές που θα ενισχύσουν τη σεξουαλική διάθεση, όπως για παράδειγμα γιατί δεν πρέπει να παραλείπουμε γεύματα, αλλά και να ξεχνάμε να πίνουμε νερό. Επίσης θα μάθουμε ποιές βιταμίνες ενισχύουν τη λίμπιντό, καθώς και λύσεις για την πρόωρη εκσπερμάτιση στους άνδρες.

Η εκπομπή «Υγεία Πάνω απ' Όλα» με τη Φωτεινή Γεωργίου, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στις 09:50 παρουσιάζει όλα τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα για την τόνωση της σεξουαλικής ζωής.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής η Φωτεινή Γεωργίου παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον θέμα για το πώς επηρεάζουν οι αλλαγές του καιρού την υγεία μας. Οι παλιότεροι συνήθιζαν να προβλέπουν τον καιρό των επόμενων ημερών από τους πόνους στις αρθρώσεις ή και στο κεφάλι. Υπάρχει επιστημονική εξήγηση γιατί οι αλλαγές του καιρού προκαλούν σωματικά συμπτώματα;

Τέλος, θα παρακολουθήσετε μία ενδιαφέρουσα επιστημονική έρευνα για τη "θαυματουργή" ουσία που ανακάλυψαν ερευνητές στο εξωτερικό, η οποία αντιστρέφει τη γήρανση.

«ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ»
ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 09:50 ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

vipnews.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: