ΣΙΝΕ

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Φοιτήτριες δένουν τα μαλλιά τους στο ταβάνι για να μην κοιμηθούν (φωτό)

Κινέζοι φοιτητές έχουν βρει έναν πρωτότυπο (και παράδοξο) τρόπο για να μένουν ξύπνιοι τη νύχτα και να διαβάζουν περισσότερο προκειμένου να περάσουν τα... μαθήματα της σχολής τους ή να κάνουν τις εργασίες τους, αφού μόνο οι ώρες της μέρας φαίνεται ότι δεν φτάνουν.

Για την… καταπολέμηση της νύστας, ο τρόπος είναι ένας: Οι φοιτητές (οι γυναίκες πρωτίστως) δένουν τα μακριά μαλλιά τους με μανταλάκια σε κάποιο σημείο που κρέμεται από το ταβάνι και έτσι στο πρώτο νύσταγμα ο πόνος από τα μαλλιά τους… επαναφέρει στην τάξη θέλουν δε θέλουν.

Δοκιμάζοντας από καφέδες μέχρι διαλείμματα για… push ups, οι φοιτητές στράφηκαν στην Ιστορία και ανακάλυψαν ότι παλιότερα οι επιστήμονες για να μην κοιμούνται και για να έχουν το μυαλό τους διαρκώς ξύπνιο και σε εγρήγορση έκαναν διάφορα… κόλπα. Από κάρφωμα βελόνων στο δέρμα μέχρι δέσιμο μαλλιών σε διάφορα αντικείμενα. Αυτό το τελευταίο υιοθέτησαν για να μένουν ξύπνιοι όσο περισσότερο γίνεται. Και μάλιστα συνήθως επιλέγουν μια κυκλική κρεμάστρα εσωτερικού χώρου για κάλτσες και εσώρουχα στα μανταλάκια της οποίας στερεώνουν τα μαλλιά τους!


perierga.gr
newpost.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: