ΣΙΝΕ

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΣΟΚ: Ποιοι δολοφόνησαν την πρώην Μις Βενεζουέλα μαζί με το σύζυγο της;

Σοκάρει η είδηση της δολοφονίας της πρώην Μις Βενεζουέλα και του συζύγου της που κάνει το γύρο του κόσμου!

Τραυματισμένη η 5 ετών κορούλα τους!
Το ζευγάρι μαζί με την...

5 ετών κορούλα τους επεσαν θύματα ληστών. Η 29χρονη Monica Spear Mootz που είχε στεφθεί Μις Βενεζουέλα το 2004, ταξίδευε με τον 49χρονο σύζυγο τηςThomas Henry Berry, από το Puerto Cabello στην πόλη Valencia της Λατινικής Αμερικής.

Σταμάτησαν για να τσεκάρουν τη βλάβη του αυτοκινήτου τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους και τους επιτέθηκαν ληστές με αποτέλεσμα να πυροβολήσουν σκοτώνοντας την Monica Spear Mootz και τον σύζυγο της, Thomas Henry Berry. Από τα πυρά, τραυματίστηκε και το 5χρονο κοριτσάκι τους στα πόδια, το οποίο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες του ξένου Τύπου βρίσκεται εκτός κινδύνου.

H αστυνομία της Βενεζουέλας έχει ξεκινήσει έρευνες για τη δολοφονία της πρώην Μις Βενεζουέλα , πιστεύοντας πως επρόκειτο για μια απόπειρα ληστείας, που είχε απροσδόκητη κατάληξη. Τραγική ειρωνεία για την αγαπημένη οικογένεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα ζούσαν μόνιμα στο Miami, και αυτή την εβδομάδα θα επέστρεφαν στις ΗΠΑ καθώς η Monica Spear Mootz φοβόταν να μείνει στην Βενεζουέλα καθαρά για λόγους ασφαλείας.


ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: