ΣΙΝΕ

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Φλέγον θέμα η συγχώνευση Α.Γ.Σ. Καστοριάς με Α.Ο. Κάστωρ!!! Τι είπε ο Σταύρος Μπαχαδέρογλου

Στο φλέγον θέμα των τελευταίων ημερών, αυτό της ενδεχόμενης συγχώνευσης του Α.Ο. Κάστωρ και του Α.Γ.Σ. Καστοριάς θέλησε να τοποθετηθεί προσωπικά ο πρόεδρος της ομάδας του Α.Ο. Κάστωρ κ. Σταύρος Μπαχαδέρογλου.

Με τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του κ. Νατσούλη “Ψηλά τις Κεραίες” στον ANTENNES FM δήλωσε τα εξής:
Αν η Καστοριά παραμείνει στη κατηγορία τότε το συζητάμε. Είμαι ανοικτός στο ενδεχόμενο να βοηθήσω και να ηγηθώ του ιστορικού συλλόγου. Δεν μπορώ οικονομικά να στηρίξω και τις δύο ομάδες. 

Προσπαθώ να είμαι συνεπής στη δικιά του ομάδα, μακάρι να μπορούσε να βοηθήσω και άμεσα την Καστοριά, αλλά δεν μπορώ να κρατήσω δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. 

Χρειάζεται αρκετός χρόνος, αρκετή υπομονή για να γίνει αυτό που ζητάει η μεριά της Καστοριάς. Είναι λυπηρό που περνάει τέτοιες καταστάσεις, αλλά δεν μπορώ να πω τους παίκτες του Κάστορα ότι από τη νέα χρόνια δεν θα έχουν ομάδα. 
Και στη τελική μόνο 3 μεταγραφές μπορούμε να κάνουμε για τον Ιανουάριο.

Εύχομαι η ομάδα της Καστοριάς να βρει το δρόμο της και οι παίκτες της να επιστρέψουν σύντομα στις προπονήσεις της ομάδας.

matiesstasport


Άνω Κάτω η Καστοριά ... παραιτήσεις κι αποχή! Αποφάσεις του Δ.Σ
 
Συνεδρίασε το Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στο οποίο συζητήθηκαν η παραίτηση του εκπρόσωπου της ομάδας στις αποστολές, Ιωάννη Μιχάλτσε, καθώς και αυτή του προπονητή του συλλόγου, Κωνσταντίνου Κορμαρή.
Με γραπτή επιστολή ο πρώτος υπέβαλε τη παραίτησή του η οποία έγινε δεκτή από όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος που τον ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες που προσέφερε του όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα.
Αμέσως μετά τέθηκε επί τάπητος το θέμα του προπονητή. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου αφού αρχικά επισήμανε πως ήταν, είναι και θα είναι δύο πολύ καλοί φίλοι, στη συνέχεια υπογράμμισε πως έδωσε το παρών στη χθεσινή προπόνηση (27/11) όπου ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές για τη φάση που βρίσκεται η ομάδα.
Έπειτα από τη στιγμή που αποχώρησε, οι παίκτες συνομίλησαν μεταξύ τους και αποφάσισαν να μη κάνουν προπόνηση.
Με τη κίνηση αυτή δυσαρεστημένος ο κ. Κορμαρής ζήτησε τη παραίτησή του στο πρόεδρο, που δεν ωστόσο την οριστική του απάντηση.
Η εν λόγο παραίτηση δεν έγινε αποδεκτή από κανένα μέλος του Δ.Σ και η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

paekastoria-1963.blogspot.gr

 
Ουσταμπασίδης - "Θα βγει η χρονιά για Καστοριά"
Αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύση και οι «γουναράδες» δεν θα αποσυρθούν από το πρωτάθλημα δηλώνει o πρόεδρος των Καστοριανών.
Αρκετός «ντόρος» γίνεται τις τελευταίες μέρες για το ενδεχόμενο να αποσυρθεί η Καστοριά από το πρωτάθλημα, λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων και της πρόθεσης του Παναγιώτη Ουσταμπασίδη να αποτραβηχθεί από τα κοινά. Ο ισχυρός άνδρας των «γουναράδων» με δηλώσεις του τονίζει: «Δεν μπορώ να παρατήσω την ομάδα. Πήρα το... κουφάρι από τα βράχια και το έκανα κρουαζιερόπλοιο!
Δεν πηδάω από το «καράβι» πρώτος, αλλά τελευταίος. Γίναμε νοικοκυρεμένο σωματείο. Οι υποχρεώσεις μας είναι 14.000 ευρώ. Δεν αξιώνω ούτε ευρώ για μένα. Χαλάλι όποιος θέλει να την πάρει την Καστοριά, αλλά δεν μπορώ άλλο να βασιστώ σε υποσχέσεις. Είτε το θέλουν κάποιοι, είτε όχι, η χρονιά θα βγει για την Καστοριά. Και με την Τσαριτσάνη θα κατέβουμε κανονικά την Κυριακή, ακόμα και με 15 παίκτες αν χρειαστεί, αλλά μηδενισμό και μείον τρεις δεν θα υποστούμε».
Με Παπαδόπουλο
Για να συνεχίσει ο Ουσταμπασίδης: «Τόσο καιρό δεν εκδηλώθηκε κανείς επενδυτής, ας σταματήσουν να μιλούν για μπάλα από καφετέριες, σαλόνια και κρεβατοκάμαρες. Προπονητής μας και συνάμα παίκτης σε αυτή τη φάση θα μείνει ο Μίμης Παπαδόπουλος και βλέπουμε. Ο Κορμαρής πρόσφερε πολλά σε μας, μένει φίλος μας και θα χαρώ να βρεθεί στη Σούπερ Λίγκα και να λέμε ότι εμείς τον αναδείξαμε. Το πολύ ως το Σάββατο θα γίνει ανοιχτή γενική συνέλευση βάσει καταστατικού και ελπίζω να βγει νέα διοίκηση. Έχουμε 150 μέλη και συνδρομητές. Δεν γίνεται να υπάρχουν 12 ονόματα στη διοίκηση και να δουλεύει το ένα. Παράλληλα, ως έσχατη λύση, μετά από πέντε χρόνια, ρίχνω ξανά στο τραπέζι το θέμα της συγχώνευσης με τον Κάστορα. Ρίχνω το... μπαλάκι στον κ. Μπαχαδέρογλου. Καθαρίσαμε 1.200.000 ευρώ χρέη και ο Κάστορας πρέπει να γίνει Καστοριά. Δεν υπάρχει λόγος να λειτουργούμε με το δικό του ΑΦΜ. Υπερτερούμε βαθμολογικά, θα είναι πιο εύκολη η σωτηρία, αλλά γνωρίζω ότι εκείνος δεν είναι θετικός».

Θεόφιλος Ψυχογιός


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: