ΣΙΝΕ

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Σταδιακή βελτίωση του καιρού από την Πέμπτη

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση μέχρι και την Κυριακή, 5 Ιανουαρίου.
Σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από την Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου. Η βελτίωση θα ξεκινήσει από τη Δυτική Ελλάδα, με εξαίρεση τα...
νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη όπου έως τις βραδινές ώρες θα εκδηλώνονται βροχές και πάνω από τις θαλάσσιες περιοχές τοπικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4-6 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, τους 12 βαθμούς στη Κεντρική Ελλάδα, τους 15 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, τους 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και τους 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, 3 και 4 Ιανουαρίου, ο καιρός σε γενικές γραμμές θα είναι καλός, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα εκδηλώνονται κατά περιόδους βροχές και τοπικές καταιγίδες. Οι θάλασσες θα είναι καλοτάξιδες αφού οι άνεμοι δε θα ξεπεράσουν τα 3-4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου χαλάει και πάλι ο καιρός, αφού αναμένεται βαθμιαία μεταβολή από τη Δυτική Ελλάδα με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις καταιγίδες αλλά και τις χιονοπτώσεις στα ορεινά. Τα φαινόμενα κατά τόπους στα δυτικά θα είναι έντονα.

Οι άνεμοι θα πνέουν σε όλα τα πελάγη από νότιες διευθύνσεις 6-7 και τοπικά στο Ιόνιο και το Βόρειο Αιγαίο θυελλώδεις 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο σε ό,τι αφορά στις ελάχιστες τιμές.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: