ΣΙΝΕ

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Καστοριά: Περιφερειακός σύμβουλος διακινούσε μετανάστες!

Με την κατηγορία της παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών συνελήφθη ένας 50χρονος περιφερειακός σύμβουλος και πρώην αντιπεριφερειάρχης στην περιοχή Πτεριά Καστοριάς, ο οποίος...
βρέθηκε χθες, Κυριακή, αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη!

Άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας που έκαναν έλεγχο στην αποθήκη ενός 57χρονου, βρήκαν να απασχολούνται στη φόρτωση δεμάτων τριφυλλιού δύο μη νόμιμοι Αλβανοί μετανάστες και τους συνέλαβαν, ενώ κατέσχεσαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και ένα φορτηγό ως μέσα μεταφοράς τους.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης αποκαλύφθηκε ότι ο περιφερειακός σύμβουλος τους είχε μεταφέρει στην περιοχή μαζί με έναν 31χρονο, για να εργαστούν στην αποθήκη του φίλου του κτηνοτρόφου.

Ο πρώην αντιπεριφερειάρχης συνελήφθη και, μαζί με τους υπόλοιπους συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που τους άσκησε διώξεις και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στην ανακρίτρια.

Ο 50χρονος παραδέχτηκε ότι έκανε εξυπηρέτηση και ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε αν οι Αλβανοί κατείχαν άδειες παραμονής και εργασίας. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του αφέθηκε ελεύθερος.

protothema.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: