ΣΙΝΕ

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Ανιψιός πρώην υπουργού διοργάνωσε πάρτι με ναρκωτικά στην Αλεξανδρούπολη

Κοκαΐνη, χασίς, αλκοόλ και ξέφρενη μουσική συνθέτουν το σκηνικό του πάρτι που διοργάνωσε ο ανιψιός ενός πρώην υπουργού Οικονομικών. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του zougla.gr, το ρέιβ πάρτι με την ονομασία...
«Secret» διοργανώθηκε από τον ανιψιό πρώην υπουργού

Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ στην Αλεξανδρούπολη σε ένα Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ενώ το αλκοόλ και τα ναρκωτικά είχαν την τιμητική τους.

Οι προσκλήσεις στους 207 συμμετέχοντες δόθηκαν μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, γεγονός που βοήθησε την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να βρει κάποια στοιχεία ενώ κοίταγε ιστοσελίδες και σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές να πραγματοποιηθεί έφοδο στο πάρτι.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν στελέχη του ΣΔΟΕ, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, της ομάδας ΔΙΑΣ αλλά και σκύλος της αστυνομίας που ανιχνεύει ναρκωτικά.

Κατά την έφοδο των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι πάνω στη μπάρα υπήρχαν χρησιμοποιημένα σακουλάκια κοκαΐνης. Πιο συγκεκριμένα εντοπίστηκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 4,4 γραμμαρίων, δύο σακουλάκια με κοκαΐνη συνολικού βάρους 0,7 γραμμαρίων και πέντε τσιγάρα με κάνναβη.

Τα στελέχη του ΣΔΟΕ διαπίστωσαν ότι δεν είχε κοπεί καμία απόδειξη ενώ η είσοδος για το επίμαχο πάρτι ήταν 10 ευρώ χωρίς ποτό. Συνολικά συνελήφθησαν επτά άτομα για κατοχή ναρκωτικών ενώ σύμφωνα με το zougla.gr, αναμένεται να πληρώσουν πρόστιμα οι διοργανωτές, περίπου 50.000 ευρώ. Επίσης πραγματοποιήθηκε έρευνα και στα σπίτια των συλληφθέντων όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε καπνός με χασισέλαιο και τέσσερα δισκία XANAX.

Seleo.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: