ΣΙΝΕ

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Και όμως το φιλικό σεξ μπορεί να καταλήξει σε σχέση!

Mια μελέτη που έγινε στην Αμερική εξέτασε 5.000 ανθρώπους που δεν έχουν κάποιο ταίρι και 10.000 παντρεμένους αποκαλύπτοντας...
πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία για την σεξουαλική τους ζωή αλλά και την τις σχέσεις τους.

Το «φιλικό» μπορεί να καταλήξει σε σχέση
Μπορεί να διαδίδεται το σεξ δίχως δεσμεύσεις αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι καταφέρνουν να μείνουν μόνο στην συνεύρεση, καθώς το 44% απάντησε πως το φιλικό σεξ τους οδήγησε σε μακροχρόνια σχέση.

Οι γυναίκες τα ξέρουν όλα
Tο 48% των ανύπαντρων γυναικών που ερωτήθηκαν, δήλωσαν πως πριν βγουν με κάποιον, έχουν ξεψαχνίσει το προφίλ του στο facebook για να μάθουν μερικά πραγματάκια.

Το σεξ δεν τελειώνει μετά το γάμο
Αν είσαι στα πρόθυρα του γάμου δεν χρειάζεται να ανησυχείς και πολύ για την μετέπειτα σεξουαλική ζωή σου καθώς το 41% των παντρεμένων ζυγαριών δήλωσε πως κάνει σεξ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα μετά τον γάμο. Μάλιστα οι παντρεμένες γυναίκες αποδείχθηκε πως σκέφτονται πολύ περισσότερο το σεξ από ότι οι ανύπαντρες.

Τα οικονομικά προβλήματα καταστρέφουν την ερωτική σου διάθεση
Το 65% των μη δεσμευμένων απάντησε πως δεν θα έβγαινε με κάποιον ή κάποια που το προσωπικό του χρέος θα ήταν μεγαλύτερο από 5.000 δολάρια. Ευτυχώς αυτή είναι μια πληροφορία που δεν μαθαίνεται στο πρώτο ραντεβού γιατί ειδικά στη χώρα μας θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα να κανονίσουμε ένα ραντεβού.

govastileto.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: