ΣΙΝΕ

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Φως σε δύο νέους δίνει η φοιτήτρια που σκοτώθηκε στα Μάλγαρα

Φως σε δύο νέους δίνει η αδικοχαμένη Ειρήνη Τριανταφύλλου, η 23χρονη που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο με το λεωφορείο των ΚΤΕΛ που σημειώθηκε προχθές στα Μάλγαρα.
Οι γονείς της κοπέλας αποφάσισαν να...

δωρίσουν τους κερατοειδείς της και από αύριο θα βλέπει με τα μάτια της Ειρήνης ένας νέος 21 ετών και από τη προσεχή Δευτέρα μία κοπέλα 23 ετών.

Οι δύο νέοι πάσχουν από κερατόκωνο και θα υποβληθούν σε μεταμόσχευση κερατοειδούς στην Α΄ Οφθαλμολογική Κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

«Πάρτε ότι όργανα νομίζετε... Με όλη μου την καρδιά... Μη μου λέτε τίποτα άλλο», είναι τα συγκλονιστικά λόγια της μητέρας της Ειρήνης, σύμφωνα με την εφημερίδα «Μακεδονία».

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο αδερφός της 23χρονης ήταν εκείνος που ανέλαβε την πρωτοβουλία να προσεγγίσει τους υπευθύνους για να τους πει ότι η οικογένεια θα ήθελε να δωρίσει να όργανα της κοπέλας.

Σημειώνεται ότι η κηδεία της Ειρήνης έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα Μεσολογγίου. Το κλίμα στο Μεσολόγγι αλλά και το Αγρίνιο είναι εξαιρετικά βαρύ για την άδικη απώλεια των δύο φοιτητριών που έχασαν τη ζωή τους τόσο τραγικά.


protothema.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: