ΣΙΝΕ

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

«Μακελειό» προκάλεσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη – Παρέες πιάστηκαν στα χέρια στα Καλάβρυτα για τα μάτια της

Πάταγο προκάλεσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, που για τα μάτια της κόντεψαν να «σφαχτούν» δύο παρέες στα Καλάβρυτα!
Όπως αναφέρει δημοσίευμα του... dete.gr, το μοντέλο βρισκόταν στα Καλάβρυτα με την παρέα της όταν μια άλλη παρέα φαίνεται πως εντυπωσιάστηκε από το καλλίγραμμο κορμί της Δήμητρας...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η μια κουβέντα έφερε την άλλη και οι δύο παρέες, εκείνη του μοντέλου και η άλλη των θαμώνων του μαγαζιού, πιάστηκαν στα χέρια!
Όμως η περιπέτεια της Δήμητρας Αλεξανδράκη δεν τελείωσε εκεί. Ενώ το επεισόδιο φαινόταν να είχε λήξει οι πρωταγωνιστές του κυνηγήθηκαν… και έξω από το κατάστημα, στους δρόμους των Καλαβρύτων, έχοντας ήδη επιβιβαστεί στα αυτοκίνητά τους.
Το όχημα στο οποίο επέβαινε η Δήμητρα και οδηγούσε φίλος της από την Αθήνα, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο Καλαβρυτινών με αποτέλεσμα να συνεχιστεί ο καβγάς! Στο σημείο του τροχαίου και ενώ το επεισόδιο έδειχνε πως θα έπαιρνε και άλλες διαστάσεις, εκλήθη η αστυνομία.
Μάλιστα κάποια άτομα κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ενώ ένας από τους Καλαβρυτινούς με κατάγματα στο πρόσωπο… μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της περιοχής.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: