ΣΙΝΕ

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Δίδυμοι;

Οι ιδανικοί ή απαγορευτικοί ερωτικοί συνδυασμοί των Διδύμων
Οι πεταλούδες του ζωδιακού. Αεικίνητοι, περίεργοι, παιχνιδιάρηδες, λάτρεις του "δρόμου" και του...

one night stand, αλλά και λάγνοι οι Δίδυμοι έχουν τη φήμη των άστατων και άπιστων ίσως γιατί το «διπλό» το 'χουν στο αίμα τους. Πρώτο και κυρίαρχο στοιχείο που θα κεντρίσει το ερωτικό τους ενδιαφέρον είναι το λεκτικό αλισβερίσι. Γρήγορες ερωτήσεις και άμεσες απαντήσεις, με μπόλικο χιούμορ και πονηρά υπονοούμενα είναι must αν θέλετε να τους κερδίσετε.

Ας δούμε όμως πώς είναι θα είναι η έκβαση της σχέσης ενός Δίδυμου με κάθε ένα ζώδιο, ποιό να αποφύγει και με ποιό θα ήταν ιδανικό ζευγάρι.

Οφείλουμε ωστόσο να επισημάνουμε ότι αναφερόμαστε μόνο στο συνδυασμό των ζωδίων κι όχι των δύο ωροσκοπίων, τη συναστρία δηλαδή δύο ατόμων.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΚΡΙΟΣ
Βρήκε ο Φίλιππος το Ναθαναήλ όσον αφορά στις υψηλές ταχύτητες που είστε και οι δύο άσσοι. Εσείς έχετε την ευελιξία και ο Κριός το πάθος. Καλός συνδυασμός για ερωτική σχέση αν και η ειλικρίνεια θα καθορίσει την έκβαση.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΤΑΥΡΟΣ
Από περιέργεια θα το επιχειρούσατε να βρεθείτε ερωτικά με ένα φιλήδονο Ταύρο αλλά μέχρι εκεί. Ο συνδυασμός χαρακτηρίζεται από το γνωστό «όταν πήγαινες εσύ, εγώ γύριζα»....

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΔΙΔΥΜΟΙ
Σε αυτή τη σχέση κάποιος θα κάνει πίσω αναγκαστικά. Αν και είστε από τα ζώδια που μπορείτε να κάνετε χωριό μεταξύ σας, περισσότερο φίλοι θα είστε παρά εραστές.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τη διαφορά εδώ θα την κάνει το τι ζώδιο είναι η γυναίκα και τι ο άντρας. Αν είναι άντρας Δίδυμος με γυναίκα Καρκίνο οκ. Με υπομονή, χαλαρότητα και ωτασπίδες για την κρεβατομουρμούρα μπορείτε να τα καταφέρετε. Το ανάποδο πολύ δύσκολα θα περπατήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΛΕΩΝ
Του εξάπτετε την περιέργεια, σας τσιγκλάει να του βγάλετε το λούστρο για να δείτε τι υπάρχει από κάτω συν ότι το παιχνίδι μαζί σας του αρέσει. Ίσως άμα καταφέρετε να τον κάνετε πιο απλό και δε σας ενοχλεί η υπεροψία του να στεριώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα παιδιά του Ερμή έχουν ένα βασικό, κοινό χαρακτηριστικό. Το μυαλό τους. Σας εκτιμά για την ευστροφία σας και τον ξεκολλάτε άμα σκαλώνει σε λεπτομέρειες, ενώ εσείς οργανώνεστε. Φαινομενικά αταίριαστοι όχι όμως και στην πραγματικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΥΓΟΣ
Σας ενώνουν τα σούρτα – φέρτα! Και οι δύο λατρεύετε να κυκλοφορείτε, να κάνετε γνωριμίες και να έχετε αρκετές επαφές. Εύκολα μπορείτε να βρείτε πολλά ενδιαφέροντα και θέματα συζητήσεων. Από τους καλύτερους συνδυασμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όσο σας έλκει και θέλετε να έχετε μια ευκαιρία μαζί του άλλο τόσο σας ενοχλεί που δεν ανοίγει το στοματάκι του και μόνο σας κοιτάει με μισό μάτι. Εσείς πάλι τον εκνευρίζετε που είστε πότε εδώ και πότε εκεί και δεν μπορεί να σας εμπιστευτεί. Για το καλό σας πάντως μην επιμείνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΤΟΞΟΤΗΣ
Κι εδώ υπάρχει ταύτιση, αμοιβαία συμπάθεια αλλά και λεκτικές κόντρες για το ποιος ξέρει τα περισσότερα. Το σεξ είναι παιχνίδι, η ζωή παιδική χαρά και το γέλιο στοιχείο της σχέσης σας. Επειδή όμως τα ομώνυμα δεν έλκονται γρήγορα θα πάρετε διαφορετικές κατευθύνσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Άλλος ένας περίεργος συνδυασμός που μπορεί να στεριώσει αν και εφόσον αποφασίσετε να σοβαρευτείτε κάποια στιγμή στη ζωή σας και να ρίξετε άγκυρα. Λίγο το κόλλημα του ενός, λίγο η αταξία και η ευκολία του άλλου, θα υπάρχουν προβλήματα όπως και λύσεις...

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επίσης ένας πολύ καλός συνδυασμός μιας και οι ιδέες του βρίσκουν αφτιά και μυαλά ανοιχτά σαν τα δικά σας. Από την άλλη εσείς λατρεύετε τον τρόπο που σκέφτεται και κινείται. Πάντα θα βρίσκει τρόπους να σας εκπλήσσει κι αυτό είναι μεγάλο συν.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΙΧΘΥΕΣ
Ε, και λίγο συναίσθημα δε βλάπτει στη ζωή σας και ποιος είναι ο καταλληλότερος να σας το προσφέρει πέραν του Ιχθύ; Άλλωστε είναι και ο μόνος που δείχνει να απορροφά ό, τι λέτε και συχνά πυκνά σας αφήνει στην ησυχία σας μάλλον γιατί ζαλίζεται. Καλός συνδυασμός αρκεί να μην αρχίσει τη μίρλα.

astrology.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: