ΣΙΝΕ

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Φρανσουά Ολάντ-Ζουλί Γκαγιέ: χαμός στη Γαλλία με το νέο ειδύλλιο. Εγκυμοσύνη και αποκαλύψεις

Με ένα…καυτό θέμα που ταράζει τα νερά, κυκλοφορεί σήμερα στη Γαλλία το εβδομαδιαίο περιοδικό «Closer» το οποίο προσφέρει στους αναγνώστες του, επτά…
σπαρταριστές σελίδες με «πολλές αποκαλυπτικές φωτογραφίες για τον μυστικό έρωτα του προέδρου». Ο λόγος για την φημολογούμενη σχέση του Φρανσουά Ολάντ με την 41χρονη ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ.

Το περιοδικό στη σημερινή ειδική έκδοσή του, αναφέρει ότι ο πρόεδρος δεν είναι πλέον με την σύντροφό του, Βαλερί Τριερβελέρ, αλλά χαίρεται τον έρωτά του με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ η οποία ασχολείται με την υποκριτική εδώ και 20 χρόνια και αποτελεί ένα πολύ οικείο πρόσωπο για τους Γάλλους.

Το «Closer» έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα αποσπάσματα της έντυπης έκδοσης του, όπου αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι ο Ολάντ συναντιέται μυστικά κάθε εβδομάδα με την Ζιλί Γκαγιέ, γεγονός που εκτός των άλλων εγείρει και ζήτημα ασφάλειας του προέδρου, όπως επισημαίνεται.

Οι φωτογραφίες του ρεπορτάζ δείχνουν έναν άνδρα που φαίνεται να ανήκει στην προσωπική φρουρά του Γάλλου προέδρου και έναν δεύτερο με μαύρο κράνος που φέρεται να είναι ο 59χρονος Ολάντ. Οι δυο τους φθάνουν και στην συνέχεια φεύγουν με σκούτερ από πολυκατοικία στο Παρίσι, ενώ μια γυναίκα, η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι η εν λόγω ηθοποιός, φαίνεται επίσης να φθάνει και στο ίδιο διαμέρισμα και στην συνέχεια να φεύγει από αυτό.

«Ζήτημα χρόνου»

Η Γκαγιέ η οποία το 2012 συμμετείχε σε ένα βίντεο της προεκλογικής εκστρατείας του Ολάντ όπου περιέγραφε τον υποψήφιο -τότε- πρόεδρο ως άνθρωπο «ταπεινό, εξαιρετικό, που πραγματικά ακούει» είχε προχωρήσει πέρυσι σε καταγγελία, στην εισαγγελία του Παρισιού, ώστε να εντοπιστούν εκείνοι που διέδωσαν στο διαδίκτυο τις φήμες για το ειδύλλιο.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει το περιοδικό «L” Express» ήταν απλώς ζήτημα χρόνου να γίνουν τα… αποκαλυπτήρια, αφού οι φήμες για την σχέση κυκλοφορούσαν στα δημοσιογραφικά γραφεία εδώ και μήνες και όλοι τις «έθαβαν» εν αναμονή των φωτογραφιών που θα στήριζαν το όποιο δημοσίευμα. Μετά τις εξομολογήσεις της Ζιλί Γκαγιέ σε στενές της φίλες, οι παπαράτσι είχαν στρατοπεδεύσει έξω από το σπίτι της ηθοποιού που βρίσκεται πολύ κοντά στο Μέγαρο των Ηλυσίων, γράφει το «Express».

Αντιδράσεις
Αντιδρώντας στο δημοσίευμα, ο Φρανσουά Ολάντ, προτίμησε να μιλήσει ως ιδιώτης και όχι ως πρόεδρος, εκφράζοντας την βαθιά του θλίψη για την παραβίαση της προσωπικής του ζωής «στην οποία έχει δικαίωμα όπως κάθε πολίτης». Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να απευθυνθεί στην δικαιοσύνη, αλλά δεν διαψεύδει τα περί ειδυλλίου.

Εν τω μεταξύ, οι αποκαλύψεις του περιοδικού φαίνεται να επηρεάζουν και την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του προέδρου που ήδη έχει αναβληθεί μία φορά. Η συνέντευξη έπρεπε κανονικά να λάβει χώρα στα τέλη του 2013, αλλά μετατέθηκε για τις 14 Ιανουαρίου. Πλέον όμως εκφράζονται σοβαρές αμφιβολίες για το αν θα διεξαχθεί όντως την ερχόμενη Τρίτη, όπως γράφει η Figaro.

Στενός σύμβουλος του Ολάντ υποστηρίζει ότι το εν λόγω δημοσίευμα αποσπά την προσοχή από τα σοβαρά θέματα και ο ίδιος σημειώνει όταν έμαθε για αυτή την σχέση «έπεσε από την καρέκλα».

Όσοι πολιτικοί επέλεξαν να τοποθετηθούν δημοσίως για το θέμα, τάχθηκαν εν γένει υπέρ της ιδιωτικότητας και μεταξύ αυτών ήταν και η Μαρίν Λε Πεν του Εθνικού Μετώπου (FN) η οποία υπερασπίστηκε το δικαίωμα όλων των ανθρώπων στην ιδιωτική ζωή, χαρακτηρίζοντας «σοκαριστική» την όποια παραβίαση. Πρόσθεσε ωστόσο πως το μόνο που χρειάζεται να μάθουν οι πολίτες, είναι αν η εν λόγω ερωμένη «συντηρείται με τα χρήματα των Γάλλων φορολογουμένων».

Προς το παρόν οι περισσότεροι σοσιαλιστές αποφεύγουν να τοποθετηθούν επί των αποκαλύψεων, δείχνοντας αμηχανία. Υπάρχει ωστόσο και βουλευτής του Σοσιαλιστικού Κόμματος (PS) τον οποίο επικαλείται η Figaro- χωρίς να τον κατονομάζει- και δείχνει να διαφοροποιείται από αυτή την άποψη περί ιδιωτικότητας:

«Αντίθετα με τα όσα θα πουν όλοι και με όσα έχει ήδη πει ο πρόεδρος, δεν πρόκειται για μια ιδιωτική υπόθεση. Ο Φρ. Ολάντ είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Οι επιπτώσεις είναι αμφίβολες. Όλο αυτό μπορεί να βλάψει την εικόνα του νορμάλ προέδρου. Η Ζ. Γκαγιέ είναι ηθοποιός. Υπάρχει και η πλευρά bling-bling (του σταρ-σίστεμ, της χλιδής)…» δηλώνει μεταξύ άλλων ο βουλευτής.

Ο πρόεδρος διατηρεί πολύχρονη σχέση με τη δημοσιογράφο Βαλερί Τριερβελέρ, ενώ επί 3 δεκαετίες ζούσε με την πρώην υποψήφιο των Σοσιαλιστών για τον προεδρικό θώκο, την Σεγκολέν Ρουαγιάλ, με την οποία έχουν αποοκτήσει τέσσερα παιδιά.

Οι Γάλλοι είναι συνηθισμένοι στα παραστρατήματα των προέδρων (βλέπε Ζακ Σιράκ, Φρανσουά Μιτεράν) αλλά όπως φαίνεται τα ΜΜΕ δεν σκοπεύουν να συνεχίσουν την τακτική της αποστασιοποίησης και της διακριτικότητας του παρελθόντος.

Οι πληροφορίες τις τελευταίες ώρες οργιάζουν κάνοντας λόγο για εγκυμοσύνη της «πέτρας του σκανδάλου», της 41χρονης Ζουλί Γκαγιέ. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ολάντ απέφευγε να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση του και που η Τριερβελέρ κατέληξε στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό, αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 41χρονη ξανθιά ηθοποιός και ερωμένη του ερωτύλου προέδρου είναι τεσσάρων μηνών έγκυος.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα εμφανίστηκε στον επίσημο λογαριασμό που έχει στο Twitter η ιστοσελίδα LeReel.fr και αναφέρει ότι η εγκυμοσύνη επιβεβαιώθηκε σε ένα δημοσιογράφο που δουλεύει στο κανάλι M6 και από μία πηγή που βρίσκεται κοντά στο Γάλλο πρόεδρο.

Χαρακτηριστικά το tweet γράφει: «Η Ζουλί Γκαγιέ είναι τεσσάρων μηνών έγκυος σύμφωνα με μία πηγή του κοντινού περιβάλλοντος του Φρανσουά Ολάντ και η πληροφορία διασταυρώθηκε και από έναν δημοσιογράφο του καναλιού M6».

fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: