ΣΙΝΕ

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Κύπελλο Ελλάδας: Για το θαύμα η Νίκη Βόλου

Μικρά περιθώρια έκπληξης αφήνει η νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης με 3-1 επί της Νίκης στη ρεβάνς του Βόλου σήμερα στις (20:00, Ote Sport 4).
Οι «κυανόλευκοι» θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν, αλλά είναι σαφές πως... το μυαλό των παικτών θα είναι στο πρωτάθλημα. Ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ισαάκ και Τζιώρα.

Η αποστολή της Νίκης Βόλου:
Αποστολίδης, Ταΐρης, Ρεπετσάς, Γκότοβος, Γιώτας, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Μπιτσάκος, Παπαδόπουλος, Αναστασόπουλος, Ανιέτε, Γέσιτς, Αργύρης, Ακασού, Σεϊμάν, Τσίτας, Μανουσάκης και Μπακάλης.

Ο Απόλλων Σμύρνης θα παρουσιαστεί πολύ βελτιωμένος σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, καθώς η απόδοσή του είναι καλύτερη, ενώ έχει ενισχυθεί σημαντικά. Ο Λόρι Σάντσεζσυμπεριέλαβε στην αποστολή τους νεοποκτηθέντες Κουκ και Άμπροουζ, ξεκουράζοντας κάποιους άλλους.

Η αποστολή του Απόλλωνα:
Γκόμεζ, Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Διαμάντης, Παπαζαχαρίας, Σόουζα, Δημογιάννης, Τσεμπερίδης, Καμαρά, Εγκον, Τσιλιγκίρης, Γκουέλα, Πετρόπουλος, Μπάρκογλου, Άμπροουζ, Μπέντας, Σιγάλας, Σελμανάι, Σταματόπουλος και Κουκ.

onsports.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: